سلام
من واسه فیزیک پیش 1 و2 رمزینه دارم(کتاب کلاس) به نظرتون اونو بخونم تموم کنم بعد برم از یه منبع دیگه(گاج سفید)تست بزنم یا اینکه هر دوش رو باهم بخونم؟(رمزینه فیزیک رو خوب درس داده من راضی هستم ولی به نظرم تعداد تستاش کمه)
سلام
من واسه فیزیک پیش 1 و2 رمزینه دارم(کتاب کلاس) به نظرتون اونو بخونم تموم کنم بعد برم از یه منبع دیگه(گاج سفید)تست بزنم یا اینکه هر دوش رو باهم بخونم؟(رمزینه فیزیک رو خوب درس داده من راضی هستم ولی به نظرم تعداد تستاش کمه)
واقعا شما این پستو خوندید. من کجا اسم رمزینه رو اوردم؟ من فکر می کردم گسسته هم مثل حسابان شیمی دیف و ... تو کتابی که میگه اموزشی هستم باید خیلی توضیح داشته باشه . ولی می بینم که نه توضیح فار کمه . شما در توضیح این میگی اصولا گسسته توضیح زیادی نداره . حالا باید دید واقعا اینجوریه...
ببخشید اگه میشه به کتاب گسسته انرژی یه نگاه بندازید و بگید چطوریه ؟( یعنی مفهمومیه مثل فار یا فرمولی مثل رمزینه)
یه سوالم دیگم داشتم خود کتاب درسی کدوم روشو در پیش گرفته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mineworld; 26-09-2010 at 18:04.
من رمزينه فيزيك دارم از لحاظ آموزش يا تست انگشت كوچيكه گاج نميشه به نظرم با توجه به آموخته هاي قبليت گاج سفيد رو شخم بزن. در ضمن از لحاظ آماري هم گاج چاپ 85 امين چاپشه رمزينه 7 امين
Last edited by aristocrat; 26-09-2010 at 18:04.
وحید اگر حوصله ی رمزینه رو داشتی، کوله پشتی (عباس مرادی) از نظر پرداختن به جزئیات و همه ی مباحث، از رمزینه کم نداره . اما شخصا این چنین کتاب های پر حجم و مفصلی رو توصیه نمی کنم ! خیلی از چیزایی که گفته ممکنه هیچ وقت به کارتون نیاد، یا با اطلاعات جمع و جورتری بتونید مسائل رو حل کنید. واسه بازیابی اطلاعات می گم! اگر کتاب جمع و جور تر و خوب بخواین من در درجه اول اندیشه سازان (مبتکران) دیفرانسیل رو پیشنهاد می دم!!
یه توصیه: خیلی دنبال کتاب های مفصل و پر حجم نباشید !
اگه از لحاظ حجم بگيم ديف 2 رمزينه 474 صفحه و كوله پشتي 438 صفحه است كه تازه 35 صفحه اش تستهاي تيزهوشان است.
سلام از گاج سفید گسسته خوشم نمییاد آموزش فار میگن خوبه یکی یه توضیح کامل بده
راستی یه کتاب برای فیزیک و ریاضی بدید که فقط آزمون های سنجش رو داشته باشه
Last edited by reza0382; 26-09-2010 at 19:09.
چرا خوشت نمیاد خودت داریش؟
هیچ کتابی وجود نداره که فقط سوالات سنجش رو داشته باشه ولی اگه بری به این سایت خود سازمان سنجش یک سیدی برای هر کدوم از گروههای ریاضی و تجربی و انسانی داده که سوالات ازمون آزمایشی سنجش همه درس هارو رو در اون سیدی میتونی با پاسخ تشریحی ببینی قیمتش هم ۳۵۰۰ تومانه:
اینم برای اینکه شاید دلت نخواد اینترنتی بخریش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اطلاعات بیشترش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان برگزاری ازمون
پاسخهای تشریحی
خلاصه مهمترین مباحث درس
نکات مفید
جامع ترین بانک سئوالهای ازمونهای آزمایشی
کاربری آسان
سایت اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aristocrat; 26-09-2010 at 19:52.
بچه ها نظرتون درمورد ریاضیات پایه چیه ؟
یکی از دوستام میگفت ماشالله رضوی رو بگیرم ... کسی داره ؟
چجوریاست ؟![]()
واسه پایه کتاب عباس مردای انتشارات کوله پشتی رو بگیر حرف نداره
من که میام اینجا پشیمون میشم. هرکی واسه خودش پست میده. آخرش هم به نتیجه ای کلی نرسیده تاپیک !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)