سلام دوستان عزیز معنی این کلمه رو کسی تو حیطه ی موسیقی میدونه "i so lonely broken angel" و همچنین این کلمه life is live
سلام دوستان عزیز معنی این کلمه رو کسی تو حیطه ی موسیقی میدونه "i so lonely broken angel" و همچنین این کلمه life is live
فکر کنم I'm so lonely broken angel درستشه ... معنیش میشه من خیلی تنهام . فرشته از پا افتاده ( یا شکسته )
life is live هم فکر کنم اینجا منظورش اینه که زندگی بازگشت ناپذیره و قابل بازگشت نیست
یا میتونه معنی زندگی در جریانه رو هم بده !
مطمئن نیستم البته دقیق . ممکنه اصطلاح باشه اگه کسی میدونه بگه ...
Last edited by anti-military; 01-11-2011 at 18:40.
سلام . ممنون سایت خیلی خوبی معرفی کردی . خیلی آروم رو شمرده صحبت میکنن و باعث میشه کسایی که مهارت زیادی ندارن هم راحت متوجه بشن ...
سلام...
اینجا آزاده جان کامل توضیح دادن در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
سلام دوستان گرامی در رابطه با کلمه Word چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
how can we learn new words
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی چند سوال در رابطه با کلمه word داشتم:
1-how can we learn new word
2-does it help to abetter communicator if somebody knew more words
3-what kind of information
4- who created new words
5- what does it represent
6-is there any diference between children and adult learning new words
7-what does it mean
8-does the etymolagy of the help to master the word
what kind of words are the most useful-9
10-does recent advancement,generaly,in sience and particularly in communication,help a person in more effective learning
خواهش میکنم به این سوالات جواب بدید
به نظرم منظورش اینه که زندگی،زندگی کردنه
منظورش همون لذت بردن از زندگیه
1-سعی کن حداقل روزی 5تا کلمه رو حذف کنی(هرچی بشتر بهتر)
برای یادگیری بهتر میتونی از جعبه لایتنر استفاده کنی
2-مسلما هرچی دایره لغاتت بیشتر و وسیعتر باشه تو برقرایری ارتباط بیشتر کمکت میکنه
3-بستگی به زمینه کاری و یا تحصیلیت داره و یا اینکه زبان رو به چه دلیل یاد بگیری
.
.
.
9-یک سری کتاب هست به عنوان 1000words
حالا بعضیاشون بسته به کیفیت و قیمتشون 10000،بعضیها 100 و....
امیدوارم کمکت کرده باشه...بقیه سوالارو نمیتونستم جواب کاملی بدم چون اطلاعات زیادی ندارم...
![]()
جواب ها باید به انگلیسی باشن دوست عزیز
سلام به همه
من در استفاده از لغات damage ,hurt ,ruin ,spoil ,destroy ,wreck (ولغات ديگه اي هم معني با اينها كه
نميدونم ) مشكل دارم دقيقا نميدونم از كدام لغت براي موقعيتهاي مختلف ميشه استفاده كرد مثلا :
1. آيا ميشه damage را براي مشكلات و يا صدمات انساني (روحي يا جسمي) به كار برد ؟ مثلا اگر كسي در
تصادف صدمه ببينه . در مورد destroy چطور ؟
2. اين جمله درسته Air pollution can damage human health.
3. اگر من وسيله اي داشته باشم و آنرا خراب بكنم از كدوم فعل براي توصيف كارم بايد استفاده كنم؟
4. در اين جمله : Rain can ruin my shoes آيا ميتونم از damage ,destroy يا حتي hurt استفاده كنم ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر علاوه بر مواردي كه پرسيدم نكات بيشتري براي توضيح بيشتر موضوع اضافه كنيد ممنون ميشم
Last edited by m-a-88; 03-11-2011 at 14:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)