تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 905 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط masoudmr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان پراید من چند وقت پیش دنده 4 بد جا میرفت گیربکس رو باز کردم خار النگویی دنده 4 شکسته بود عوض کردم گفتم برنجی هیای یک و دو رو هم عوض کن دیسک و صفحه هم عوض کردم دیسک و صفحه کار کرده ضمانتی انداخت الن دنده ها خیلی خوب شده فقط دنده یک موقعی که ماشین گرم میشه بد جا میره باید بیای دو دو باره بری یک موقعی که دنده رو جا میزنی تا زمانی که پات رو کلاچ باشه هیچ ایرادی نداره ولی پا رو که از روی کلاچ بر میداری دوباره کلاچ میگیری بد جا میره فقط دنده یک اینجوری هست تو حرکت هم خوب جا میره فقط موقعی که ایست کامل میکنی بد جا میره دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
    نوشته شده توسط masoudmr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیروز بردم دوباره گیربکس رو باز کردم دنده یک رو خرد کرد از اول جمع کرد مشکلی نداشت ولی درست نشد بعضی مواقع که دنهده یک جا نمیره تا نصفه جا میره باید پا رو از روی کلاچ یه ذره برداری بعد دوباره کلاچ رو بگیری تا دنده بیفته سر جاش دوستان هیچ نظری ندارند تا الان 500 تومن خرجش کردم اعصابمو خرد کرده اگر راهمایی کنید ممنون میشم

بعد از چند 4 بار خرد شدن گیربکس و تعویض دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ و بررنجی های دنده یک و دو بازم دزست نشد که نشد یکی از دوستام که مکانیک بود گفت مل برنجی هاست که فقط باید بری شوش از روی گیربکس استوک باز کنند بهت بدن وگرنه 100 تا برنجی هم عوضی کنی درست نمیشه حالا من موندم برنجی به گرم شدن گیربکس چه ربطی داره ؟ دوستان نظرات شون رو بگن ممنون میشم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
    لطف میکنید بهترین مارک دیسک و صفحه و شمع دو الکتروده را به من بگید تا برم بخرم؟
    اگر اصلی باشه شمع بوش دو الکتروده
    و دیسک صفحه پک کامل ولئو خوب بوده تا حالا

3. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شمع های بوش که همش از دم تقلبیه....

یه سوال :

من بازم احساس میکنم بنزینم از یه جایی به بعد یهو زیاد از حد کم میشه! دقیقا از موقعی که سوپر زدم این دومین بار هست که باک رو پر میکنم..اوایلش خیلی طبیعی کم میشه یعنی یک هفته میگذره دو خونه کم میشه...بعد طی دو روز یهو 4 تا خونه کم میشه!!! در حالی که مسافت بیش از قبل طی نمیکنم...صبر کردم گفتم شاید دوباره زیاد باشه و سطح بنزین بالا پایین شده ولی نشد!!!!

دود سیاه هم از اگزوز نمیاد! باید چه کنم؟

الان باید همه اینا رو چک کنم؟

- کم باد بودنِ لاستیکها
    6- تنظیم نبودنِ دلکو که باعث میشه مخلوطِ بنزین و هوا به موقع منفجر نشه و نیرویِ کمتری تولید کنه در نتیجه راننده مجبوره بیشتر گاز بده .
    7 - خراب بودنِ بلبرینگِ چرخها و سخت چرخیدنِ اونها .
    8- تنظیم نبودنِ لنتهایِ عقب و تماس داشتنشون با درام عقب ( تنظیم نبودنِ ترمز دستی ).
    9 - خراب بودنِ شمعها یا بسته بودن دهنه ی شمعها بیش از حد
    10- کویلِ ضعیف که برق ضعیف تولید میکنه برای شمعها و باعث میشه انفجار خوب انجام نشه .
    11- انژکتور معیوب که اگر نشتی داشته باشه باعث میشه مصرف بره بالا .
    12- وایر شمعِ معیوب . هر چی مقاومتش بیشتر باشه برق ضعیفتر میشه و جرقه ی شمع ضعیفتر میشه و قدرت موتور کم میشه .
    بعداً بیشتر توضیح میدم .
    13 - تنظیم نبودنِ جلوبندی (موازی نبودنِ چرخهایِ جلو با هم ) . بعدا دقیق بررسیش میکنیم چون به لاستیکها هم صدمه میزنه .
    19 - رانندگی در خیابانهای شلوغ و ایستادن در ترافیک ( در دور پایین مصرف بنزین بیشتر هست ) .
    25- خسته بودنِ موتور یعنی فرسوده بودنش . به علتِ گشاد شدنِ سیلندرها کمپرس پیستونها کم میشه در نتیجه موتور قدرتش کم میشه و باید بیشتر گاز داد .
    26 - تنظیم نبودنِ زمانِ باز و بسته شدنِ سوپاپها یا همون فیلرها .
    27 - خراب بودنِ دربِ باک و تبخیر شدن بنزین .
    28 - نشتی در لوله ی انتقال بنزین از باک به موتور .
    29 - خراب بودنِ لاستیکِ اورینگِ انژکتورها و نشت بنزین و بخار شدنش .
    30 - تنظیم نبودنِ کامپیوتر ماشین ( دیاگ )
    31 - خرابی سنسور مپ که کارش اندازه گیری فشار هوا در منیفولدِ هوا هست و فرستادن اطلاعات به کامپیوتر ماشین ECU
    ELECTRONIC CONTROL UNIT و اگر ایراد داشته باشه مصرف بنزین خیلی بالا میره . بعداً روش چک کردنش رو شرح میدیم .
    32 - خرابی لاستیک شناور باکِ بنزین و تبخیر بنزین .
    33 - سوراخ ریز در باک و نشت و تبخیر بنزین از اون .
    34 - شمع غیر استاندار ( کم کیفیت )
    35 - استفاده از شمع غیر مناسب ( پایه کوتاه به جای - پایه بلند ) . استفاده از شمع سرد که باعث ناقص سوختن و کم جون شدن موتور و دوده زدن شمع و دوده در اگزوز و خام سوزی میشه .
    37 - کثیفی یا خرابیِ سنسور اکسیژن که روی منیفولد دود وصل میشه . ( اگر پوسیده هست تمیز کردنش فایده نداره و باید عوض بشه )
    38 - برداشتن ترموستات که باعث به هم خوردن حرارت موتور و ارسال پیامهای اشتباه از سنسورها به کامپیوتر و انزکتورها میشه .
    39 - ضعیف بودن فنر سوپاپها چون اگر ضعیف باشه نمیتونه به موقع سوپاپها رو ببنده و مقدار زیادی انرژی به هدر میره .
    41 - خرابی رگولاتور پمپ بنزین که باعث بالا رفتن فشار سوخت و پاشش زیاد از انزکتورها میشه . رگولاتور کارش تنظیم فشار سوخت هست با برگرداندن قسمتی از بنزین به باک وقتی که فشار بالا میره .
    Last edited by Ali_softcenter; 03-12-2014 at 15:49.

5. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

شمع های بوش که همش از دم تقلبیه....یه سوال :من بازم احساس میکنم بنزینم از یه جایی به بعد یهو زیاد از حد کم میشه! دقیقا از موقعی که سوپر زدم این دومین بار هست که باک رو پر میکنم..اوایلش خیلی طبیعی کم میشه یعنی یک هفته میگذره دو خونه کم میشه...بعد طی دو روز یهو 4 تا خونه کم میشه!!! در حالی که مسافت بیش از قبل طی نمیکنم...صبر کردم گفتم شاید دوباره زیاد باشه و سطح بنزین بالا پایین شده ولی نشد!!!!
    دود سیاه هم از اگزوز نمیاد! باید چه کنم؟.
    سلام
    اول بايد مصرف در 100km رو حساب کنین
    اگر از مقدار نرمال برای ماشینتون بیشتره بعدش باید بگیردین دنبال علت
    اول باید ببینین آیا ماشینتون علائم مصرف بالا رو داره ( ریختن آب و دوده از اگزوز , بوی خام سوزی از اگزوز , دود سیاه از اگزوز , دوده زدنِ سر همه ی شمعها یا یکی دو تاش )
    اگر این علائم رو نداره اما مصرف بالاست پس:
    یا پمپ بنزینی که ازش بنزین میخرین دزد هست و کم فروشی میکنه
    یا باک ماشینتون تبخیر زیاد داره خصوصاً با بنزینهای جدید مثل یورو 4 که تبخیرش زیاد هست و ماشین باید سیستم سوخت رسانیش کاملاً استاندارد باشه و کانیستر داشته باشه تا بخارها فرار نکنه بلکه جمع بشه و فرستاده بشه توی فنیفولد هوا تا بره توی سیلندرها و بسوزه و مصرف بشه
    علائم استاندارد نبودن یا معیوب بودن سیستم سوخت رسانی ( باک , لوله ها , درب باک و غیره ) وجود بوی بنزین در بیرون ماشین یا توی ماشین یا هر دو هست
    باید فقط درب باک رو باز میکنین صدای فیسسسس بده که نشون میده بخارها راه فرار نداره و سیستم سالمه
    اگر علائم مصرف بالا که قبلا ذکر کردم داره , اونوقت باید شروع کنین به عیب یابی و برطرف کردن علتِ مصرف بالا در موتور
    همون لیسیتی که درج کردین
    باید از ساده ترین و ارزانترین و آسانترین شروع کنین تا برسید به دشوارترین و پرخرج ترین
    یعنی از چک کردن باد تایرها شروع کنین تا برسین به واشر سرسیلندر و پیستونها و سیلندرها
    هر قطعه یا دستگاه اگر معیوب باشه یک علامتی داره پس باید اول اصولی چک بشه و اگر مشکل داره تمیز بشه یا شستشو بشه یا تنظیم بشه یا تعمیر بشه یا تعویض بشه ..
    تمام این کارها هم باید توسط آدم فهمیده و با وجدان و ابزار کافی و قطعات باکیفیت انجام بشه

هر کدوم از اینها که نباشه , کار هم درست انجام نمیشه و غیب برطرف نمیشه یا درست برطرف نمیشه

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام قربال فرمان پراید ایربک دار چطوری باز میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

يه چيز جالب بالاخره فهميدم اينهمه سروصدا ازکجا مياد.
    از گلگير سمت شاگرد ديشب جلو ماشين پايين بالا کردم
    ببينم از کمکهاس ديدم که نه همين جوري درو پيکرو فشار ميدادم
    ديدم گلگير سمت شاگرد که با سه تا پيچ وصل شده به بدنه (اگه کاپوت و بزني بالا ديده ميشه پيچها)
    گلگير وقتي بازي ميکنه جيرجير ميکنه حالا موندم ببرم نمايندگي کاري ميکنن.خودمم موندم اگه پيچها
    رو باز کنم بتونم خودم ببندم.کسي تا حالا اين مشکل و داشته

سلام و عرض ادب

شما مشکل ماشینتونو تونستی حل کنی ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان گل

405 جی ال ایکس مدل 92 7500تا کار کرده( اکثرا تو پارکینگ خابیده ) گارانتی و کارت طلاییشم تموم شده فقط ضد یخ و روغن کاسترول عالی عوض شده و دیگر هیچ مشکل خاص و قابل عرضی نداره خدارو شکر
    به نظرتون یه اچار کشی کامل و سرویس جلوبندی و ترمز و بازدید موتور یا دیاگ لازم هست کلاکدوما رو انجام بدم و هر کدومشونو پیش کدوم تعمیر کار انجام میده و قیمت حدودیش که قیمتا رو بدونم زیاد نگیرن

یه سوال دیگه ماشین تو پارکینگه که یه سری مواد پلاستیکی ( مشتقات نفت ) هم زیاد هم هست از نظر خطر اتش سوزی و ... میگم و ( باکشم همیشه پر پره )بعضی وقتا تا یه ماهم ماشین روشن نمیشه بعضی وقتا هم یه بار تو هفته چند ساعتی استفاده میشه و فقط تعطیلات نوروز و مسافرت سالانه استفاده میشه به نظرتون سرایه مثبت و منفی باتری و جدا کنی چطوره کدوم سرشو جدا کنم یا هردو شونو جدا کنی بهتره ؟؟؟؟
    ( اصلا سویچ ماشین وقتی بسته س امکان اتش سوزی و جرقه و ... هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

ممنون
    Last edited by poyyesh; 03-12-2014 at 23:05.

داره خودمونی میشه mehdi_joon82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پراید 141 مدل 86 دوگانه کارخونه هست که باتریش 1 ساله عوض شده و دینامش رو هم تازه عوض کردم
    منتها یه مشکلی که داره اینه که موقعی که چراغا رو روشن میکنم یا ترمز میگیرم (حتی درجا) و چراغ ترمزا روشن میشه دور موتور بازی میکنه و میاد پایین و بالا میره.
    فکر میکردم از برق یا دینام باشه ولی بعد از تعویض دینام همچنان باقیه.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و عرض ادب

شما مشکل ماشینتونو تونستی حل کنی ؟؟؟؟؟
    نه دادا یه چیز جالب خود صدا که از سمت گلگیر می اومد فعلا حدود یه هفته ده روزی است که قطع شده نمیدونم سرما میتونه علتش باشه یه نه ؟!!
    ولی حالا یه چیز مسخره دیگه یه صدادیگه از توی فرمون (ایر بگ) مثل لرزش فنر که انگار پاره شده میاد مخصوصا موقعی که جاده یه خورده خراب باشه و ماشین بلرزه واز توی طاقچه عقب هم یه صدا
    مثل اینکه یه گوشه از طاقچه جوش نخورده باشه و داره می لرزه واقعا خنده داره ودیوانه کننده وهمچنین مسخره .امیدوارم شایدم اینا هم به مرور از صدا بیافته

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه ال 90 داریم ...

مشکل اصلی من اینه که بعد 2.5 سال و 38 تا کارکرد صدای موتور به نرمی قدیم نیست و کلا هم وقتی می شینم پشتش کاملا حس میکنم که خشک گاز می خوره و به نرمی مثلا پارسال نیست
    خلاصه هر وقت گاز میدم دلم میسوزه برای موتور چون فکر میکنم یه جای کار داره می لنگه
    به یکی دو تا مکانیک که گفتم میگن ماشین های ایرانی همین طوریه دیگه!
    ولی مشخصه که ارتعاش موتور بیشتر از قبل شده و صدای بیشتری رو انتقال میده به کابین
    حالا مثلا ممکنه دسته موتور به هر دلیلی به مشکل خورده باشه و باعث شده موتور دقیقا سر جاش نباشه؟

مشکل بعدی روغن ریزی هست
    2-3 هفته ای هست به صورت کاملا رندوم مثلا هفته ای 2-3 شب هر بار در حد 4-5 قطره روغن ریزی داریم!
    دیروز روغن رو عوض کردم و پیچ کارتل رو که دیدم سالم بود واشرش هم سر جاش بود و به طرف هم گفتم قشنگ نوار تفلون بزنه فیلتر روغن هم که عوض شد
    از طرفی به گفته تعویض روغنیه گیربکس هم تر و تمیزه و نشتی از اون هم نبوده (موقعی که سینی رو باز کرد و بست برای تعویض فیلتر حواسم نبود خودم برم تو چاله و چک کنم!)
    حالا با توجه به اینکه بعد از تعویض روغن هم باز روغن ریزی بود مشکل از کجا میتونه باشه؟

مورد سوم اینه که ماشین مستقیمِ مستقیم نمیره و در حد کمی به چپ می کشه
    لاستیک ها رو که چک کردم مورد خاصی مشاهده نشد (مثلا یه طرف بیشتر سابیده شده باشه) بردم بالانس و چرخ های جلو رو بالانس کردم تا حدی بهتر شده ولی بازم نمیتونم بگم هیچ انحرافی نداره
    این مورد از چی می تونه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •