تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 568 از 2403 اولاول ... 6846851855856456556656756856957057157257861866810681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خدمت دوست عزیز Mailer
    یه چیزایی می گم تا هم دانشت زیاد بشه هم اینکه هر حرفی رو باور نکنی
    وقتی تو یک مرکز مخابراتی تعداد کاربرا بین 1000 تا 2000 کاربر و تو مناطق اداری باشه مطمئن باش نیاز ترافیکی رو با فیبر نوری تامین می کنن چون اصلا نمی شه با خطوط E1 ساپورتش کرد مثل کاری که اندیشه تو مرکز 3 و 2 انجام داده و یک STM1 ترانزمیشن بین مراکز گرفته اینو می گم چون ارتباط مخابراتی من قویه و آمار همه شرکتها رو دارم ، اونا واست خالی بستن
    فکر کن 2000*100KB چقدر می شه یک E1 تا 2 مگ رو ساپورت می کنه و با پهنای باندی که اندیشه می ده هر E1 تعداد کمی می تونه کاربر رو ساپورت کنه پس برای اینهمه کاربر که حداقل 20% شون هم پهنای باند بالا تر از 100KB دارن مطمئن باش باید از فیبر استفاده کنه که می کنه حالا می تونی بری اطلاعاتت رو کامل کنی
    من منکر سرویس خوب اندیشه نیستم چون سرویسش رو دارم ولی وقتی قبلا ازش استفاده می کردم می دیدم چطور با کیفیت کم و قیمت بالا مردم رو سرکیسه می کرد تازه از وقتی که چند تا شرکت قوی اومدن شروع کرد به دادن سرویس خوب
    حالا بگیم باید هوای هم استانیها رو داشت
    پارس آن لاین هم که داره ریپ می زنه چون سرورش رو کش کرده و فقط دانلودش خوبه ولی وقتی که بخوای یه Page جدید باز کنی باید چند دقیقه واستی
    بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم
    راستی بگم هر چقدر دلت بخواد مخابرات بهت E1 میده می تونی بری سوال کنی چون سود خوبی واسشون داره تازه کلی هم E1 خالی داره قربان
    اول ممنون که اینا رو فرمودید و دوم اینکه اینا رو دوستم گفتن نه من و سوم اینکه
    خب این چه چیزی به دانشم اضافه کرد. منم گفتم وقتی کاربر زیاده تامین ترانزیت اسون نیست. مخابرات که تا بگی بقول شما stm-1 میخوام نمیگه بفرمایید اینم سرویس تقاضا شده شما که. منم عرض کردم چون کاربر زیاده با e1 مساله حل نمیشه میتونی بری دوباره بخونی چی نوشتم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستی بهت اینو نگفتم این دوستت یه خالی دیگه هم بست
    بعلت نداشتن برق DC ، پسر خوب DSLAM (همون چیزی که اینترنت باهاش تامین می شه)اصلا با برق DC کار می کنه مگه می شه تو یه مرکز مخابراتی برق DC نباشه اینو برو توی مخابرات بگو تا 1 ساعت بهت می خندن ، تو تمام مراکز مخابراتی اتاق های یکسو کننده دارن برای تامین برق DC و AC
    اصلا بیشتر دستگاههای مخابرات با برق DC کار می کنه اونم 48 ولت
    این حرفو جای دیگه هم نزن ، امیدوارم از دست من ناراحت نشی خواستم اطلاعات تو و دوستان رو بیشتر کنم
    دیدی حالا
    معلومه مراکز برق DC دارن ولی ایا همه اتاق های PAP برق DC دارن؟ DSLAM رو که تو سالن سوییچ نمیزارن عزیزم تو اتاق PAP میزارن.
    PDB که میدونی چیه. همه اتاقهای pap pdb ندارن عزیزم نیاز به اجرای طرح داره تا تو اتاق pap pdb نصب شه. کاری که تو مرکز 427 تازه انجام شده. در مورد PDB برام توضیح داد ولی من ننوشتم چون از حوصله همه خارج بود. من 2 ساعت اونجا بودم نمیتونستم عین حرفهای 2 ساعت رو بنویسم که.

ممنون که اطلاعاتمو زیاد کردی. من نگفتم اطلاعات ندارم گفتم اطلاعات درون شرکتی اندیشه رو ندارم و امارشو باید از دوستم بگیرم. اتفاقا با همین دوستم تو کلاسهای شبکه اشنا شدم.درسته کم سوادم ولی خب یاد میگیرم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اول ممنون که اینا رو فرمودید و دوم اینکه اینا رو دوستم گفتن نه من و سوم اینکه
    خب این چه چیزی به دانشم اضافه کرد. منم گفتم وقتی کاربر زیاده تامین ترانزیت اسون نیست. مخابرات که تا بگی بقول شما stm-1 میخوام نمیگه بفرمایید اینم سرویس تقاضا شده شما که. منم عرض کردم چون کاربر زیاده با e1 مساله حل نمیشه میتونی بری دوباره بخونی چی نوشتم

فکر کنم یه خورده باید بیشتر توضیح بدم
    دوست عزیز ارتباط بین مراکز رو که یهو نمی گیرن ، به این صورته که ابتدا در شروع با تعداد کاربر کم یک E1 م گیرن شرکتهایی که برنامه ریزی درست می کنن تا کاربراشون به 70% ظرفیت E1 رسید شروع به دریافت لینک دوم می کنن و تا زمانی که لینک دوم رو نگرفتن کاربر جدید نمی گیرن چون همین کاربراشون تو دردسر میوفتن حالا وقتی ظرفیت به حدی رسید که دیگه نمی شه با e1 مشکل رو حل کنن در صورتی که اون مرکز Ethernet داشته باشه تقاضای Ethernet میکنن که تا 100 MB یا بیشتر رو ساپورت می کنه و بعد از اون تقاضای STM1 می کنن تا به این مرحله برسیم فکر کنم 2 سال طول می کشه ، حالا بعضی از شرکتها اول یه خط خوب میگیرن ولی بعدش تا نهایت ظرفیتش رو برای سودآوری بیشتر استفاده می کنن تا داد مشترکینشون در بیاد

در مورد PDB هم بگم تو تمام مراکز مخابراتی که سرویس اینترنت دارن یه اتاق به نام PAP وجود داره و مطمئن باش تا توی اون اتاق برق DC نداشته باشه هیچ شرکت اینترنتی نمی تونه تجهیزاتش رو راه اندازی کنه ، چون تجهیزات ADSL نیاز به برق ایستا و با پشتوانه داره
    مطمئننا شرکتهای دیگه هم دارن اونجا فعالیت می کنن ، من اگه مطمئن نبودم که برات خالی بسته بهت نمی گفتم دوست عزیز ، اگه اینطور باشه چرا شرکتهای دیگه اونجا مشکلی نداشتن ؟
    موفق باشی

4. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

همین حالا با اندیشه صحبت کردم . گفتن این ترافیک سنگین و سرعت کم تا یک ماه آینده ادامه داره . یه چیز جالب اینکه گفت به احتمال 90 درصد قصد داریم برای کاهش بار شبکه در شب ، اکانت ها را نامحدود کنیم تا مشترک ها در کل ساعات شبانه روز دانلود کنن نه فقط در یه ساعت خاص .

6. این کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همین حالا با اندیشه صحبت کردم . گفتن این ترافیک سنگین و سرعت کم تا یک ماه آینده ادامه داره . یه چیز جالب اینکه گفت به احتمال 90 درصد قصد داریم برای کاهش بار شبکه در شب ، اکانت ها را نامحدود کنیم تا مشترک ها در کل ساعات شبانه روز دانلود کنن نه فقط در یه ساعت خاص .
    نه, من که چشمم آب نمیخوره مسئله اینجاست که اون بابایی که تو شب دانلود میکنه, خوب روز هم اگه رایگان کنند که 24 ساعته دانلود داره (سرعت روز هم کم میشه ) هر چند خودم طرفدار این طرحم ولی همونطور که گفتم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    قرار بود دیروز برم اندیشه آمار بگیرم که رفتم
    دوستم اطلاعاتی رو بهم داد که بهتون میگم که شما هم در جریان باشید
    1- مشکل ترانزیتی مرکز 5 و 7 که بخاطر تعداد زیاد مشترکین تو این 2 مرکزه بوده قراره در طول هفته آینده حل شه
    .گفتم خب چرا تا حالا توجه نکردین بهشون گفت توجه کردیم وقتی 100 تا کاربر تو مرکز داری تامین 1-2 تا E1 برای این مشترکین خیلی اسونه ولی وقتی هر مرکزت شد 1000-2000 کاربر اونوقت تامین ترانزیت برای این مراکز آسان نیست دیگه اینجا 1-2 تا E1 بدردت نمیخوره . اونم در این موقعیت که مخابرات بخاطر تمایل به فروش اینترنت خودش سطح همکاریشو کم کرده.
    2- مشکل مرکز 427 که بخاطر نداشتن برق DC در مرکز بود با نصب برق DC در این مرکز حل شده
    3- مشکل سخت افزاری 4 که چند روزه حل شده
    4- پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه ولی نه زیاد چون استان مشکل پهنای باند داره ولی قراره stm-4 جدیدشونو با اجرای طرح core , super core مخابرات تحویل بگیرن( گفت فکر می کنیم 1 ماه طول بکشه). ( گفتم stm-4 چقدره گفت 622 مگ )
    5- قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین. گفت گروه فنی و فروش پیشنهاداشونو دادن مونده هیئت مدیره تصمیم بگیره. اونا هم چون پهنای باند کم بود نمیخواستن مشکل رو بیشتر کنن . چون ارزونی یعنی مشتری بیشتر و تو این شرایط که نمیشد از مخابرات پهنای باند گرفت این به مشتریهای قدیمی لطمه بیشتری میزد
    6- گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه که در این مورد هم شرکت در حال استخدام نیرویه ولی پیدا کردن پشتیبانی فنی یک خورده سخت تر از بقیه قسمتاست
    دوستان کسی این گفته ها رو تایید میکنه یا......؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی بهت اینو نگفتم این دوستت یه خالی دیگه هم بست
    بعلت نداشتن برق DC ، پسر خوب DSLAM (همون چیزی که اینترنت باهاش تامین می شه)اصلا با برق DC کار می کنه مگه می شه تو یه مرکز مخابراتی برق DC نباشه اینو برو توی مخابرات بگو تا 1 ساعت بهت می خندن ، تو تمام مراکز مخابراتی اتاق های یکسو کننده دارن برای تامین برق DC و AC
    اصلا بیشتر دستگاههای مخابرات با برق DC کار می کنه اونم 48 ولت
    این حرفو جای دیگه هم نزن ، امیدوارم از دست من ناراحت نشی خواستم اطلاعات تو و دوستان رو بیشتر کنم
    عزیزم تو با Mailer حرف داشتی چرا جمله منو نقل قول کردی؟؟؟

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب اگه این کار رو کنن سرور اندیشه میترکه چون مثلا خود من که نامحدود دارم فکر کنم حداکثر روزی 3 ساعت سیستمم خاموشه بقیه روز دارم دانلود میکنم اون 3 ساعت هم بین ساعت 1 تا 4 که سرعت پایینه دان نمیکنم همین الانم 20 تا فیلم همزمان از تورنت دارم دان میکنم

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با چه لحنی حرف زدی فکر کنم یارو از ترس برات خالی بسته
    ولی خدایی اینجوری نمیشه که بخایم یک ماه هم تحمل کنیم
    دیشب سرعت فاجعه بود مشکل من نوسان کاملن هماهنک بود که با یه دور تناوب منظم انجام میشد حاظرم شرط ببندم نوسان برنامه ریزی شدست و عمدی سرعت رو کم نگه میدارن من هر شب تا صبح از دسکتاپ عکس میگیرم هرکس باور نداره همه عکسهارو میفرستم براش
    Last edited by mtx891; 21-08-2010 at 12:18.

12. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب اگه این کار رو کنن سرور اندیشه میترکه چون مثلا خود من که نامحدود دارم فکر کنم حداکثر روزی 3 ساعت سیستمم خاموشه بقیه روز دارم دانلود میکنم اون 3 ساعت هم بین ساعت 1 تا 4 که سرعت پایینه دان نمیکنم همین الانم 20 تا فیلم همزمان از تورنت دارم دان میکنم
    اگر اگر اگر نامحدود کنن سرعت 150 نمیدن عزیزم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •