200 دفعه
به کدوم پست هاتون از طریق جستجو دسترسی ندارین ؟
Find Posts: رو بر اساس " هر تاریخ " تنظیم کنید .. نباید مشکلی باشه
![]()
200 دفعه
به کدوم پست هاتون از طریق جستجو دسترسی ندارین ؟
Find Posts: رو بر اساس " هر تاریخ " تنظیم کنید .. نباید مشکلی باشه
![]()
آره همینطوری هست تنظیماتش مثلا من توی انجمن های مختلفی شرکت کردم مثل ویندوز 8 و ویندوز xp و موسیقی و دانلود کرک و تاپیک های اختصاصی کسپر و..... ولی الان که تاپیک های خودم رو به روشی اولی که شما گفتین جستجو میکنم پستهای من توی انجمن ویندوز 8 رو نمیاره. مشکل چیه الان؟
سلام
1.آيا راهي هست كه از به روز رساني تعدادي از انجمن ها مثل شيوه اي كه در فيس بوك وجود داره آگاه بشيم ؟
2. وقتي ما مطلبي رو در يكي از تاپيك ها مطرح كرده ايم چطور ميشه بفهميم چه كساني در باره آن اظهار نظر كرده اند؟
آقا من تولبار نسخه جدید رو نصب کردم. ولی عناوین انجمن رو نمیاره، فقط گزینه refresh رو داره. عناوین سایت رو ولی میاره.
مشکلش چیه ؟
1.اگه منظورتون کل پست هاست اگه کنار انجمنیباشه دارای پست جدیده
اما اگه منظورتون اضافه شدن یک پست به تاپیکی هست که شما قبلا در اون فعالیتی داشتید جوابتون با جواب سوال 2 یکیه طبق شیوه ی زیر:
وقتی شما پستی در انجمن میدید اون تاپیک به طور خودکار به قسمت اشتراک های شما اضافه میشه و به شما پست های حدیدش رو نشون میده
برای دسترسی به فولدر اشتراک مثل عکس
بعد از زدن تنظیم های کاربر میتونید به اخرین پست های تاپیک هایی که در اون شرکت کردین دسترسی پیدا کنین
![]()
سلام
من از راه اول ( جستجوی پیشرفته ) پست های شما رو جستجو کردم مشکلی نبود ..
جستجو در انجمن (ها): رو بر اساس " جستجوی در همه انجمن های باز " تعیین کنید
آره دستت درد نکنه.توی جستجوی پیشرفته دو بخش هست به نام های Search Multiple Content Types و Search Single Content Type که من وقتی توی Search Multiple Content Types سرچ میکنم همه پسهام رو نمیاره ولی الان که شما گفتین توی Search Single Content Type سرچ کردم همه پست هام رو نشون داد.نمی دونین چرا همه پستهام رو توی Search Multiple Content Types نشون نمیده؟
من جستجو کردم باز هم مشکلی نبود .. نحوه ی جستجو خیلی تاثیر داره .. توی Search Multiple Content Types جستجو فقط بر اساس تاپیک انجام میشه
از Search Multiple Content Types برای جستجوهای چنــدگـانه استفاده کنید .. مثلا برای پیدا کردن Visitor Messages و Group Messages هاتون
برای سرچ داخل انجمن ها از قسمت Search Single Content Type استفاده کنید / دو قابلیت خوب داره که در Search Multiple Content Types وجود نداره
1/ جستجو در انجمن (ها): که امکان جستجو در یک ، دو ، سه ... و همه ی انجمن های تعیین شده توسط شما رو داره
2/ نشان دادن نتايج بر اساس: میتونید انتخاب کنید جستجو بر اساس تاپیک ها صورت بگیره یا پست ها
درود
این اسمایل هایی که در تاپیک مجزا جمع آوری شده چه زمانی قابل استفاده میشن ؟!
سلام
اسمایل ها روی سرور انجمن آپلود شدند
هر اسمایلی رو که میخواین استفاده کنید با موس انتخابش کنید و کپی پیست کنید داخل پستتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)