تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 568 از 1635 اولاول ... 6846851855856456556656756856957057157257861866810681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه کاوه رسولی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    استان سر سبز گیلان

پيش فرض

هر دوربینی که میگیری حتما فیلم برداریش hd باشه.

من هفته پیش یه کانن sx120 گرفتم الان که دارم جوابت رو مینویسم lcd اون خراب شده و به نمایندگی تماس گرفتم میگه عوض نمی کنه باید تعمیر شه . همچنین هفته پیش برادرم یه کانن sx20 ' گرقت الان لنزش مشکل پیدا کرده .
    من فکر میکن از هر نوعی یا برندی میخوای بخری به گارانتیش توجه کن که معتبر باشه .همچنین تا چه قیمتی میخوای دوربین بخری

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هر دوربینی که میگیری حتما فیلم برداریش hd باشه.

من هفته پیش یه کانن sx120 گرفتم الان که دارم جوابت رو مینویسم lcd اون خراب شده و به نمایندگی تماس گرفتم میگه عوض نمی کنه باید تعمیر شه . همچنین هفته پیش برادرم یه کانن sx20 ' گرقت الان لنزش مشکل پیدا کرده .
    من فکر میکن از هر نوعی یا برندی میخوای بخری به گارانتیش توجه کن که معتبر باشه .همچنین تا چه قیمتی میخوای دوربین بخری
    من در 20 سال گذشته بیش از 50 دوربین کنون برای خودم و دوستان و آشنایانم گرفته ام و هیچ یک ظرف این بیست سال (20 سال نه هفته)چنین مشکلاتی نداشتند برایم خیلی عجیب است لطفا بیشتر توضیح دهید!شما دو نفر ظرف یک هفته!راستش . . . !اگر کنون بدرد نخوره احتمالا هیچ برندی در دنیا به درد نخواهد خورد!!

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

سلام دوست عزیز

نیازی نیست هزینه زیادی بکنی حتی اگه پولش را داشته باشی !
    به نظرم برای کار شما HX1 سونی کافی است . قیمتش هم
    با گارانتی بازرگان ایران 545 هزار تومان
    متفرقه و بیمه نامه دار 450 الی 480

و مسلما ارزش نداره از نمایندگی رسمی سونی خرید کنی
    برای این راهنماییت دلیل هم داری؟

HX1 به نظر تو تا بهترین عکس را میگیرد؟بهترین کیفیت فیلمبرداری را دارد؟

به دنبال استادی می گردم که نه بهم آموزش بلکه جهت بدهد
    میخوام مفیدترین آدم امنیت شبکه دنیا بشم ...
    با توجه با امضات بذار بهت بگم در مورد چیزی که اطلاع نداری اصلا اظهار نظر نکن و هیچ وقت با راهنمایی غلط کسی رو گمراه نکن(این درس اولت)[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
    Last edited by sastwhc; 25-05-2010 at 13:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه کاوه رسولی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    استان سر سبز گیلان

پيش فرض

من در 20 سال گذشته بیش از 50 دوربین کنون برای خودم و دوستان و آشنایانم گرفته ام و هیچ یک ظرف این بیست سال (20 سال نه هفته)چنین مشکلاتی نداشتند برایم خیلی عجیب است لطفا بیشتر توضیح دهید!شما دو نفر ظرف یک هفته!راستش . . . !اگر کنون بدرد نخوره احتمالا هیچ برندی در دنیا به درد نخواهد خورد!!

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

برای این راهنماییت دلیل هم داری؟

HX1 به نظر تو تا بهترین عکس را میگیرد؟بهترین کیفیت فیلمبرداری را دارد؟

با توجه با امضات بذار بهت بگم در مورد چیزی که اطلاع نداری اصلا اظهار نظر نکن و هیچ وقت با راهنمایی غلط کسی رو گمراه نکن(این درس اولت)[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

من فکر می کنم کیفیت دوربین کانن پایین اومده سه تا همکارام که دوربین کانن دارن کمتر از یک سال لنزشون خراب شده و گیر می کنه . دیروز رفتم نمایندگی و خواستم دوربینم رو عوض کنم 5 روز نمیشه که خریدمش
    . به شرکت افومار زنگ زدم زیر بار تعویض نمی ره میگه حتماباید تعمیر بشه . اخه این انصافه که کلی پول بدی دوربین بخری حالا بعد چند روز خراب بشه تازه عوض نکنن وبخوان تعمیر کنن. لعنت به هر چی گارانتی .(روی جعبه اش نوشته warranty یعنی تعویض ولی زیر بار نمی رن)

4. این کاربر از کاوه رسولی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_kabiri_33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The hell named ::: IRAN::::

پيش فرض

سلام
    و خسته نباشید.
    تو رنج 250 تا 300 واسه یک شخص اماتور که میخواد عکسهای باکیفیت بگیره، چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟

دنبال canon a2100 بودم گفتن خیلی قدیمیه.
    نظرتون راجع به sony h20 چیه ؟ یا canon a3100 یا Ixus 200 IS یا SX 120 IS یا sx 200 is

ممنون میشم جواب بدین
    Last edited by ehsan_kabiri_33; 26-05-2010 at 13:53. دليل: اصلاح قیمت

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    و خسته نباشید.
    تو رنج 250 تا 300 واسه یک شخص اماتور که میخواد عکسهای باکیفیت بگیره، چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟

نظرتون راجع به sony h20 چیه ؟ یا canon a3100 یا Ixus 200 IS یا SX 120 IS یا sx 200 is

ممنون میشم جواب بدین
    سلام
    3 مدل اخری دوربین های بهترین البته ئاگر بتونی sx200 بگیری که کاملتر و بهتر از بقیه است البته کمی از 300 بالاتره

7. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    دو هفته ای است یک اس200 ای ایکس ار فوجی گرفته ام از این دوربین راضی هستم حالا که اچ اس10
    به باز ار امده وسوسه شدم برای تعویض ایا به نظر دوستان کار عاقلانه ای میکنم ایا اچ اس 10 انقدری
    که بصورت تئوری تعریف میکنند دوربین شاخصی است .وچقدر نسبت به اس200 سرتر است

9. این کاربر از narges2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظرم ارزش نداره عوض کني.چون از لحاظ کيفيت عکس دوربين شما امتحانشو پس داده اما hs10 هنوز مونده تا جواب بده.تازه از لحاظ قيمتي هم هنوز افت نکرده و جا داره پايين تر بياد.فقط از لحاظ فيلمبرداري دوربين شما سطح پايين تري داره.به نظرم ارزش تعويض نداره.اونم شما تازه 2 هفته اس خريدي بايد کلي ضرر بدي

11. این کاربر از h_marcopolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من فکر می کنم کیفیت دوربین کانن پایین اومده سه تا همکارام که دوربین کانن دارن کمتر از یک سال لنزشون خراب شده و گیر می کنه . دیروز رفتم نمایندگی و خواستم دوربینم رو عوض کنم 5 روز نمیشه که خریدمش
    . به شرکت افومار زنگ زدم زیر بار تعویض نمی ره میگه حتماباید تعمیر بشه . اخه این انصافه که کلی پول بدی دوربین بخری حالا بعد چند روز خراب بشه تازه عوض نکنن وبخوان تعمیر کنن. لعنت به هر چی گارانتی .(روی جعبه اش نوشته warranty یعنی تعویض ولی زیر بار نمی رن)
    راستش با کمال احترام باورم نمیشه شما و دوستانتون یه دفعه دچار خرابی کنون شده باشید در هر حال این دوربین ها در کلاس خودشان با کفیت ترین دوربین ها در دنیا هستند ولی در مورد گارانتی ها باهات موافقم گرچه من و کسانی که می شناسم تا بحال گذرمون به گارانتی نیفتاده و نشون به این نشون که همین دوستمون(دو تا پست بالاتر) حتی پیشنهاد میکنه بدون گارانتی دوربین خریداری شه اما اصولا وضعیت گارانتی در ایران تعریفی نداره
    سلام
    و خسته نباشید.

ممنون میشم جواب بدین
    SX120 و SX200 انتخاب های بهتری هستند اولی 230تومن و دومی 340 تومن قیمت دارند
    با سلام
    دو هفته ای است یک اس200 ای ایکس ار فوجی گرفته ام از این دوربین راضی هستم حالا که اچ اس10
    به باز ار امده وسوسه شدم برای تعویض ایا به نظر دوستان کار عاقلانه ای میکنم ایا اچ اس 10 انقدری
    که بصورت تئوری تعریف میکنند دوربین شاخصی است .وچقدر نسبت به اس200 سرتر است
    راستش من فکر نمیکنم از لحاظ عکاسی HS1 تفاوت محسوسی داشته باشد

13. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض دوربین تا 400 تومان

سلم به همگی
    بچه ها من میخواستم یه دوربین خوب تا قیمت 400 تومان بخرم. شماها چی پیشنهاد می کنین ؟
    میخوام تنظیمات دستی و اتوماتیک داشته باشه ، بشه از لنزهای مختلف رو این دوربین استفاده کرد ، کامپکت نباشه ، فیلمبرداری در حد مطلوب داشته باشه ، برای عکاسی تو شب و آسمون شب مناسب باشه و ...
    من تو عکاسی حرفه ای نیستم ولی میخوام پیشرفت کنم و حرفه ای بشم.
    چندتا سوال دیگه ام دارم :
    1- پاناسونیک FZ35 الان چنده تو بازار ؟ کجای تهران و یا شهر دیگه میشه این دوربین با گارانتی بهتر و قیمت مناسب تر گیر آورد ؟ اصلا دوربین خوبیه یا نه ؟ واسه این دوربین غیر اون لنزی که عکسشو دیدم لنز دیگه ای هست ؟ این لنز گیر میاد تو بازار ؟

2- قیمت لنزهای مختلف چه جوریه ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلم به همگی
    بچه ها من میخواستم یه دوربین خوب تا قیمت 400 تومان بخرم. شماها چی پیشنهاد می کنین ؟
    میخوام تنظیمات دستی و اتوماتیک داشته باشه ، بشه از لنزهای مختلف رو این دوربین استفاده کرد ، کامپکت نباشه ، فیلمبرداری در حد مطلوب داشته باشه ، برای عکاسی تو شب و آسمون شب مناسب باشه و ...
    من تو عکاسی حرفه ای نیستم ولی میخوام پیشرفت کنم و حرفه ای بشم.
    چندتا سوال دیگه ام دارم :
    1- پاناسونیک FZ35 الان چنده تو بازار ؟ کجای تهران و یا شهر دیگه میشه این دوربین با گارانتی بهتر و قیمت مناسب تر گیر آورد ؟ اصلا دوربین خوبیه یا نه ؟ واسه این دوربین غیر اون لنزی که عکسشو دیدم لنز دیگه ای هست ؟ این لنز گیر میاد تو بازار ؟
    سلام
    fz35 قابلیت تعویض لنزهای مختلف رو نداره و یک دوربین slr like هست
    مواردی که شما ذکر کردید فقط با دوربینهای SLR امکان پذیر هست
    که برای دوربین SLR حداقل باید یک میلیون هزینه کنید

اگه به عکاسی علاقه زیادی دارید و در آینده قصد پیگیری جدی دارید
    باید دوربین حرفه ای بگیرید اگه نه همین FZ35 یکی از بهترین SLR LIKE های
    موجود هست
    بجز تعویض لنز بقیه خواسته های شما رو تقریبا برآورده میکنه

16. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •