تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 2376 اولاول ... 6846851855856456556656756856957057157257861866810681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

میگم بچه ها حالا جایزه نفر اول چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قريب در گفت و گو با فارس:
    ناتواني اقتصادي مديريت سابق باشگاه استقلال مشخص بود
    خبرگزاري فارس: مدير عامل سابق باشگاه استقلال تهران گفت: با وجود شعارهايي كه در 2 سال اخير داده شده بود اوج ناتواني در مسائل اقتصادي در هفته هاي نخست ليگ به چشم آمد.
    محمدحسين قريب در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره تغييرات انجام شده در باشگاه استقلال از سوي رئيس مجمع اظهار داشت: اين باشگاه امسال وضعيت نامطلوبي را از نظر نتيجه داشت و در سراشيبي قرار گرفته بود. نتيجه‌ها به هيچوجه براي هواداران و كارشناسان مورد قبول نبود، بنابراين براي خارج شدن از اين وضعيت بايد چاره اي انديشده مي‌شد.
    وي با بيان اينكه معمولا در تيم هاي بزرگ ايجاد شوك براي اخذ نتيجه جواب داده است، افزود: هميشه ايجاد شوك در تيم هاي بزرگ جواب داده و خواهد داد و به نظرم تغيير مديريت در باشگاه استقلال شوك مثبتي بود و لازم بود كه انجام شود.
    قريب اضافه كرد: آقاي زريبافان در بهترين موقع اين تغيير را انجام داد و با اين شوك مي‌توان گفت وضعيت باشگاه به شرايط تعادل نزديك تر مي‌شود، چون در حال حاضر اين تيم از كادر فني و سرپرستي خوبي برخوردار است. بازيكنان هم داراي قابليت هاي فني بسيار خوبي هستند.
    مدير عامل سابق استقلال تصريح كرد: نمونه اين تغيير و تحول در بازي روز گذشته مشخص شد و قطعا در روزهاي آتي نيز تاثير خود را مي‌گذارد. مطمئن هستم در نيم فصل دوم استقلال نتيجه بهتري خواهد گرفت.
    وي در مورد اينكه بعضي‌ها بركناري فتح ا... زاده در شرايط كنوني را نامناسب دانسته اند، اظهار داشت: ديدگاه‌ها در اين مورد متفاوت است. مجموعه باشگاه به خصوص در بخش اقتصاد بسيار ضعيف عمل كرد و به لحاظ فني نيز سال گذشته تيم بدترين نتيجه را كسب كرد. در فصل جاري نيز در چند هفته نخست بدترين نتيجه را داشت.
    قريب با اشاره به اينكه در باشگاهي مثل استقلال مدير بايد توانايي در آمدزايي را داشته باشد، ادامه داد: متاسفانه در اين 2 سال با وجود شعارهاي زيادي كه داده شد در هفته هاي نخست ليگ اوج ناتواني در درآمدزايي به چشم آمد. هفت هفته از ليگ گذشته ولي اين تيم هنوز در جذب اسپانسر ناموفق بوده است.
    اين مدير اذعان داشت: مطالبات بازيكنان هنوز پرداخت نشده و همه اين مسائل در نتيجه نگرفتن تيم تاثير گذار است. بنابراين به لحاظ كارشناسي اين تغييرات را مثبت مي‌دانم و اين مي‌تواند عاملي باشد براي اينكه مديريت در باشگاه استقلال غير سنتي و حرفه اي شود.
    قريب افزود: متاسفانه در طي اين 2 سال مديريت سنتي و فاقد توانايي حرفه اي در اين باشگاه حاكم بوده است.
    وي در پاسخ به اين سوال كه خود قصد بازگشت به استقلال را ندارد، گفت: با توجه به اشتغالات فراوان در حوزه هاي دانشگاهي و پژوهشي قادر نيستم در خدمت استقلال باشم، ولي اميدوارم اين تغييرات به زودي باعث شود تا استقلال به اوج بازگردد و اين باشگاه در عرصه ليگ قهرمانان آسيا موفق شود.
    قريب در پاسخ به اين پرسش كه مديريت احتمالي واعظ آشتياني در استقلال را چطور مي بيند، گفت: او از مديران ورزشي به شمار مي رود و نتايج كسب شده در فدراسيون دوچرخه سواري گوياي اين نكته است.
    وي خاطر نشان ساخت: او روابط خوبي با سازمان ورزش و دولت دارد و همين امر مي تواند موجب خارج شدن استقلال از وضعيت كنوني شود. وي گزينه مناسبي براي مدير عاملي استقلال است.
    تيم استقلال در دوره مديريت قريب روزهاي خوبي را پشت سر گذاشت و توانست در سال 84 به مقام قهرماني در ليگ برتر دست پيدا كند.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

4 دست نوشته های امیر قلعه نوعی(17)

شنبه 30 / 06 / 87
    حاجی همچنان با ماست
    برای امروز نه از بازی پنجشنبه شب با استقلال اهوازکه یک روز
    قبل تر شروع می کنم شرایط خاص و حساسی که تیم پشت سر
    گذاشت وهر لحظه خبری و شایعه ای به گوش ما می رسید.
    چهارشنبه تمرین تیم،تمرینی که آخرین جلسه پیش از بازی بود
    با اظطراب همراه شد.بازیکنان از هم سئوال می کردند که جریان
    چیست وخبر رفتن حاجی صحت دارد یا نه؟
    حتی برای خود کادر هم مساله غیر قابل هضم بود.لطف خدا بود
    که توانستیم آن روز را پشت سربگذاریم ضمن اینکه من همان موقع
    باحاجی تماس گرفتم وگفتم میخواهم استعفا کنم.دراین ضمینه هم
    اصرار داشتم منتهی حاجی گفت که این تیم را خودمان زحمتش را
    کشیده ایم وحیف است در این مقطع که اطمینان داریم مسیر
    موفقیت وپیشرفت راآغاز می کنیم جداشویم.
    من خودم معتقدم ایشان در این حدود یکسال زحمات فراوانی کشیده
    دراین وانفسا پول جورکردن،بازیکن گرفتن،مقابله با بحران ها وخیلی
    چیزهای دیگربارش روی دوش حاجی بود.خب تا همین جای کار هم
    او نمره قبولی و موفقیت گرفت اما یک جایی آدم می بیند به رغم
    همه تلاش و کوششی که دارد کارمطابق میلش جلو نمی رود.
    مگرنه در بعد نتایج که از روز اول گرفتم گفتم باخت مال من است.
    بعدازبازی صبا گفتم مقصرمنم!اگر قرار بود برکناری یا جدایی کسی
    باشد ،آن فرد امیر قلعه نوعی است.
    به هرحال به برد اخیر زیاد نمی خواهم بپردازم.ما در این بازی فقط یک
    تغییر نسبت به سه بازی گذشته داشتیم وآن اینکه از فرصت هایمان
    استفاده کردیم.خواهش میکنم یک بار دیگر فیلم بازی با صبا را تماشا
    کنید ببینید اگر توپ هایمان گل میشد همان مسابقه هم حریفمان را
    گلباران می کردیم.این طور نیست که این مسابقه تفاوت زمین تا
    آسمانی کرده باشد بچه های مثل بازی های دیگر زحمتشان را
    کشیدند اما تمرکز بیشتری داشتند ضمن اینکه هنوز بر این باورم
    جلسه دوشنبه شب درباشگاه وآن حلقه اتحاد در روحیه بچه ها نیز
    تاثیر زیادی گذاشت.
    این بردرا قبل از هر کس باید به حاجی تبریک بگویم و تقدیم کنم.
    فردا(امروز)هم به دفترش می روم وامیدوارم همانطور که خودش گفته
    همراهی ولطفش را همچنان تداوم بخشد.
    من از حاجی ممنونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای تقویت تیم امید استقلال تهران
    منصوریان به دنبال جذب یك بازیكن كامرونی است
    خبرگزاری فارس: رئیس آكادمی فوتبال باشگاه استقلال تهران برای تقویت تیم امید این تیم قصد دارد بازیكنی كامرونی جذب كند.
    به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان برای ارتقا فنی تیم های پایه استقلال برنامه های زیادی را دارد كه یكی از مهمترین آن ها تقویت تیم امید برای پشتوانه سازی تیم بزرگسالان است.
    در همین راستا وی قصد دارد یك بازیكن جوان كامرونی را به خدمت تیم امیدهای استقلال در اورد و با او قراداد بلند مدتی را امضا كند.
    این بازیكن پس از مدتی در صورت تایید كادر فنی به تیم بزرگسالان منتقل می شود.
    انتهای پیام/

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

روشن در گفت و گو با فارس:
    ایجاد تغییرات در مدیریت استقلال خبر خوبی برای هواداران بود
    خبرگزاری فارس: مدیر سابق آكادمی باشگاه استقلال گفت: بركناری و تغییرات در مدیریت خبر خوشی برای میلیون‌ها هوادار این تیم در داخل و خارج ایران است.
    حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، اظهار داشت: فتح ا.. زاده باید از استقلال كنار می رفت؛ نه به خاطر من، بلكه به خاطر میلیون ها هوادار این باشگاه در داخل و خراج ایران. این خبر خوبی برای آنها است.
    روشن با اشاره به مقام هفدهمی استقلال، عنوان كرد: در تاریخ باشگاه هیچگاه چنین مقامی سابقه نداشته است. تمام تصمیم ها و كارها احساسی بود. روزی كه گفتتند باید حجازی را بیاورم زیرا 10 سال پیش گریه كرد و من دلم برایش سوخت. ناگفته ای بسیاری در این خصوص دارم. هر وقت هم حرف می زدیم، می گفت می دهم بچه های اطلاعات ببرندتان.
    وی افزود: با قلعه نویی اختلاف نظر داشتم؛ اما هیچگاه به او ناسزا نگفتم. او پشت قلعه نویی این كار را كرد. می خواست نماینده مجلس شود. خوشبخانه مردم آگاهی كامل داشتند و به او رای ندادند. نمایندگان مردم باید راستگو باشند.
    بازیكن تیم ملی ایران در دهه 50 ادامه داد: از امشب دوباره بازی های استقلال را خواهم دید و به فوتبال می پردازم؛ نه برای آنكه پست و مقام بگیرم؛ بلكه در زمان مدیریت ایشان مردم از من سوال می كردند و پاسخی نداشتم.
    انتهای پیام/

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران : از کادر فنی حمایت می کنم (1)ساعت خبر: 17:23 - تاریخ خبر: 30/06/1387

تهران - واحد مرکزی خبر- ورزشی 1387/06/30

مدیرعامل جدید باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران تاکید کرد : تغییرات در کادر مدیریتی باشگاه ارتباطی به کادر فنی ندارد و از کادر فنی حمایت می کنم.
    امیر رضا واعظ آشتیانی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود : کادر فنی کار خودش را باید صورت دهد و تغییر کادر مدیریت علتی بر تغییر کادر فنی نیست ، به کادر فنی و بازیکنان احترام می گذاریم.
    وی تاکید کرد : باید از کادر فنی حمایت کنیم و یقین دارم کادر فنی با سرمربیگری امیر قلعه نویی ، تیم فوتبال استقلال تهران را به سرانجام خوبی خواهد رساند.
    واعظ آشتیانی در عین حال تاکید کرد : البته همه ما رفتنی هستیم ، روزی مسئولیتی را تحویل می گیریم و روزی نیز تحویل می دهیم و چقدر خوب است که با نتایج درخشان دل طرفداران شاد شود.
    وی افزود : همانطور که از معنی و مفهوم مدیر عامل برمی آید ، مدیر ؛ عامل اجرای تصمیمات و سیاستگذاری های هیئت مدیره است اما مدیر باید راهبرد داشته باشد.
    مدیر عامل جدید باشگاه استقلال تهران اظهار داشت : مدیرعامل مکلف است برنامه کلی هیئت مدیره را با توجه به ظرفیت هایی که در مجموعه وجود دارد ، تجزیه ، تحلیل ، زمانبدی و عملیاتی کند.
    وی اصول مدیریت را برنامه ریزی ، عوامل اجرایی تاثیرگذار ، نظارت و حمایت برشمرد و افزود : همه تصمیم گیریها در حیطه اختیارات اعضای هیئت مدیره است و آنان این موارد را به مدیرعامل ابلاغ می کند .
    وی همچنین درباره تیم فوتبال استقلال تهران گفت :‌ تیم به لحاظ فنی تیم خوبی است و اما نیاز به آرامش دارد و یکی از وظایف من ، از میان بردن حواشی و مباحث مربوط به آن است که از عهده من به تنهایی برنمی آید ، همه عوامل اجرایی باید کمک کنند و هیئت مدیره هم باید برای کاهش حواشی تلاش کنند.
    مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران تاکید کرد : تیم اگر توجهی به حواشی نداشته باشد نتایج خوبی نیز خواهد گرفت ، اما طبیعی است برخی نیز درتلاش هستند به حواشی و شایعات دامن بزنند ، و غیرواقعی ها را واقعی جلوه دهند .
    وی اظهار داشت :‌ باشگاه استقلال تهران موفق بوده است و موفق خواهد بود و این مسئولیت را در زمان مناسب به عنوان امانت به دیگری خواهم سپرد زیرا هیچ جایگاهی سندخورده به فردی نیست.
    صدا و تصویر دارد
    کد 0001/10105/12/59

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدیرعامل دو شغله باشگاه استقلال / ادامه همکاری با فدراسیون دوچرخه سواریامیررضا واعظ آشتیانی که روز گذشته از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال به عنوان مدیرعامل این باشگاه انتخاب شد، قصد کناره‌گیری از سمت ریاست بر فدراسیون دوچرخه سواری را ندارد.به گزارش خبرنگار مهر، واعظ آشتیانی، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری روز چهارشنبه هفته گذشته به عضویت هیئت مدیره باشگاه استقلال درآمد و روز جمعه از سوی هیئت مدیره باشگاه به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شد.
    با انتخاب آشتیانی به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال این انتظار می رفت که وی به فعالیت خود در فدراسیون دوچرخه سواری خاتمه دهد اما ظاهرا او چنین قصدی نداشته و تمایل دارد کماکان در این دو جبهه فعالیت کند.
    با توجه به تاکید زریبافان بر حضور مدیری تمام وقت در راس باشگاه استقلال تداوم حضور واعظ آشتیانی در فدراسیون دوچرخه سواری با خواسته ریاست مجمع باشگاه منافات دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چون پول نداشتم اخراجم کردند!پور حیدری: به فتح اله زاده بی احترامی کردند// امیدوارم امثال هدایتی ها و انصاری ها را فراری ندهند!تهران - خبرگزاری ایسکانیوز:عضو سابق هیات مدیره استقلال تهران گفت: چون پولی نداشتم که از جیب خودم برای استقلال خرج کنم اخراج شدم.
    منصور پور حیدری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: متاسفانه مشکلات مالی استقلال آنقدر زیاد شده بود که دیگر کسی توانایی پرداخت آن را نداشت و به نوعی مجبور شدند افردی را بیاورند که پول دار باشند و از جیب خوشان برای استقلال خرج کنند.
    وی ادامه داد:" اصلا از کنار گذاشته شدم ناراحت نیستم چراکه معتقدم هر آمدنی رفتنی دارد. یک روز مهندس علی آبادی به من گفت عضو هیات مدیره باش من هم پذیرفتم و حالا هم می گویند نباش که باز هم حرفی ندارم.
    پور حیدری با اشاره به جدایی فتح اله زاده به ایسکانیوز گفت: متاسفانه آقایان از مدیر عامل استقلال در عین بی پولی و بدون هیچ امکاناتی انتظار شق القمر داشتند و مطمئنا وی نیز وقتی تیم را با چندین میلیارد بدهی دست گرفته کاری نمی کند بکند. مگر فتح اله زاده چقدر پول دارد که از جیب خوش خرج کند.
    وی تصریح کرد:به اعتقاد من تمام زحمات چندین ساله فتح اله زاده در استقلال نادیده گرفته شد و با این کار به وی بی احتذرامی بزرگی کردند.
    پور حیدری با اشاره به اعضای جدید هیات مدیره ایستقلال خاطر نشان ساخت: من نمی دانم آقای آشتیانی چرا به هیات مدیره استقلال اضافه شده است، البته یا پول زیادی دارد و می خواهد در فوتبال خرجش کند و یا فکر دیگری کرده که من نمی دانم.در خصوص انصاری هم اولین بار اسست که نام وی را می شنوم ضمن اینکه شنیده ام وی نیز پولدار است.
    وی خاطر نشان کرد: البته من هم معتقدم که کادر مدیریتی هر تیمی هرچه یک دست تر باشد بهتر است، من هم به عنوان یک استقلالی امیدوارم مشکلات استقلال هرچه زودتر حل شده و آرامش بگیرد.
    پور حیدری با اشاره به انصاری در کادر مدیریتی استقلال به ایسکانیوز گفت: امیدوارم آمدن اشخاصی همچون هدایتی و انصاری موجب نشود برخی آقیان به فکر تعویض مبلمان خانه هایشان بیفتند چرا که مطمئن هستم این کار موجب فرار این چنین افرادی از فوتبال پر خرج ما می شود.
    وی در ادامه به برد استقلال اشاره کرد و گفت: در این بازی همه دیدند که استقلال چقدر قدرتمند است و اگر مشکلات را بر سر راه این تیم ایجاد نکنند به زودی به صدر جدول خواهد رسید.
    مدیر فنی پاس همدان در خصوص بات دو بر صفر این تیم مقابل مس خاطر نشان ساخت: در این دیدار تیم ما خوب بازی کرد اما به دلیل اینکه حدود 4 بازیکن اصلی خود را نداشتیم نتوانستیم امتیازی از این بازی بگیریم./158/120

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پشت پرده اتفاقات پنج شنبه استقلال ؛ از SMSبه قلعه نویی تا شارژ لیدرها

* امیر جاملو

همه نگاهها به سمت امیر قلعه نویی بود، امیر مثل هر روز نبود، انگار می دانست كه همه منتظر واكنش او هستند. حامیان فتح ا...

زاده با گوشه و كنایه های تند و تیز خود به نزدیكان امیر می گفتند كه او باید به سرعت از كار كنار بكشد تا دین خود را به فتح ا... زاده ادا نماید، اما امیر نمی توانست این كار را بكند، چون درست ساعاتی قبل از بركناری فتح ا...زاده در ملاقاتی كاملاً محرمانه به رئیس مجمع باشگاه استقلال قول داده بود كه در صورت هرگونه اتفاقی این تیم را رها نمی كند و شرایط را به حد ایده آل می رساند تا تماشاگر استقلال راضی و خشنود باشد.
    امیر كه تصور نمی كرد این گونه در آچمز قرار بگیرد، نمی دانست چه حركتی را انجام دهد.
    حتی افراد نزدیك به امیر هم نمی دانستند ماجرا از چه قرار است، او قبل از بازی با استقلال اهواز در هتل المپیك با اعضای ابقا شده و تازه منصوب شده هیأت مدیره دیدار می كند تا یكبار دیگر با مهندس زریبافان چشم در چشم شود و به یاد آورد كه چه وعده ای به او داده است. سرمربی استقلال با لبخندهای كاملاً تصنعی همه را راضی می كند اما یك sms امیر را به هم می ریزد.
    متن پیامك تنها به چند كلمه ختم می شود: «او به پای تو ایستاد اما تو به پای او می ایستی؟»
    ناراحتی از چهره اش كاملاً پیداست، اما به خاطر حفظ اوضاع از هتل بیرون می رود تا سوار اتوبوس شود؛ علی نظری جویباری كه تصور نمی كرد امیر این گونه به هم ریخته باشد، از او دلیل ناراحتی اش را می پرسد، اما پاسخ منفی امیر او را هم مجبور به سكوت می كند.
    كاروان استقلالی ها كه واردآزادی می شود، جریان مشكوكی روی سكوها كلید می خورد بیشتر از هر زمانی امیر مورد حمایت هواداران قرار می گیرد، اوضاع به حدی غیر عادی است كه تمام خبرنگاران پی به این موضوع می برند.
    برخی دست اندركاران باشگاه استقلال كه در زمره یاران فتح ا...زاده قرار دارند با كنایه می گویند: «امیر خان دوباره حسابی از خجالت لیدرها در آمده حالا همه می فهمند چرا پرویز مظلومی می گفت سرمربی استقلال با لیدرها بده و بستان دارد!»
    این حرفها دهان به دهان روی سكوها می چرخد و ول وله ای به پا می شود. همه از رفتن حاجی و تهدید به اخراج امیر می گویند، اما لیدرها می گویند باید امیر بماند.
    پارچه نوشته هایی در حمایت از قلعه نویی نشان می دهد سناریوی حمایت از قلعه نویی به خوبی چیده شده است. عادل فردوسی پور هم در جریان اتفاقات روی داده روی سكوها قرار می گیرد و از تریبون رسانه ملی به حمایت بی اندازه تماشاچیان به امیر قلعه نویی اشاره می كند تا همه بفهمند شرایط در آزادی اصلاً عادی نیست.
    شاهین حاج بابایی سوت بازی را می زند تا پس ازگذشت 2 ساعت استقلال پس از مدتها یك پیروزی دلچسب به دست آورد.در طول این مدت سكوها تنها نام یك نفر را صدا می زنند: «امیر قلعه نویی» هواداران بدون آنكه به رفتن فتح ا... زاده از پست مدیرعاملی اعتراضی داشته باشند تنها نام امیر را صدا می زنند تا ابهامها بیش از اندازه بالا برود.
    پس از به ثمررسیدن شش گل و پیروزی قاطع استقلال در برابر استقلال اهواز سكوها در مرز انفجار قرار می گیرند تا اعضای تازه وارد استقلال متوجه شوند، امیر از قدرت بلامنازعی روی سكوها برخوردار است و این قدرت می تواند تهدیدی برای آنها به شمار برود.
    امیر با قیافه ای گرفته دوباره پله ها را پایین می رود. وقتی خبرنگاران او را صدا می زنند كاملاً بی تفاوت از كنار آنها عبور می كند، صمد مرفاوی به جای امیر به سالن كنفرانس می آید. وقتی صمد شروع به حرف زدن می كند برخی افراد در سالن كنفرانس زیر گوش یكدیگر پچ پچ می كنند و خبری را به اطلاع دیگری می رسانند.
    خبر زیاد عجیب نیست آنها می گویند اعضای هیأت مدیره قبل از این بازی به امیر می گویند تنها تا دربی فرصت دارید اگر توانستید استقلال را از این معركه نجات دهید كه هیچ شما روی نیمكت می مانید و با استقلال ادامه می دهید، اما اگر در این مدت شرایط تغییر نكرد، دیگر راهی برای ادامه فعالیت شما با استقلال تهران وجود ندارد.
    این خبر مثل بمب در سالن كنفرانس می پیچد، اما كسی نیست كه این موضوع را تأیید كند.
    درست در همین هنگام كه خبرنگاران به دنبال منبعی برای تأیید این خبر بودند، صمد مرفاوی حرفهای جالبی را به زبان می آورد: خبر بركناری فتح ا... زاده هیچ تأثیری نداشته، ما از فتح ا... زاده تشكر می كنیم، زیرا تیم خوبی را بسته است و نتیجه بازی مقابل استقلال اهواز نیز حاصل كار او بود، اما با این حال ما به مسایل مدیریتی كاری نداریم و تمركزمان تنها بر روی بازیهای استقلال است.
    خبرنگاران كه باور نمی كردند كادر فنی استقلال این گونه پشت مدیرعامل بركنار شده خود را خالی كنند با حرفهای دیگر مرفاوی رو به رو می شوند: استقلال باید از بحران خارج می شد كه خوشبختانه با نتیجه خوبی كه گرفتیم توانستیم این كار را انجام دهیم.
    بدون تردید صمد مرفاوی بدون هماهنگی با امیر قلعه نویی این حرفها را به زبان نیاورده است. با شنیدن این اخبار و اتفاقات قبل از بازی و ملاقات امیر با زریبافان می توان این گونه نتیجه گیری كرد كه امیر برای ماندن در استقلال حاضر شد چشم بر دوستی مقطعی خود با فتح ا... زاده ببندد تا دستمزد این كار خود را با ابقای موقتی خود دریافت كند.
    حامیان فتح ا...زاده پس از تماشای این اتفاقات درباره قلعه نویی تنها یك جمله به زبان آوردند: «او به زودی از استقلال اخراج خواهد شد.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •