تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 568 از 2014 اولاول ... 6846851855856456556656756856957057157257861866810681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اقا بابک شرمنده
    ولی من متوچه منظورتون نمی شم
    "من گفتم در تاپیک خودتون خواستید گزارش بدید "
    یعنی چی را گزارش دهیم
    توهین را؟
    به غیر از اون عکس که خلاف قانون شما در مورد املایی کلمات هست من توهینی ندیدم. در ثانی آن عکس که تویی پست آقا حجت نیست که ایشون بن شدن.و بقیه دوستان باعث تحریک ایشون شدن
    ولی در کل من با زدن تاپیکی که ایجاد کل کل میکنه مخالفم
    هر کشی توی تاپیک خودش هر کاری دوست داره بکنه ولی خارج از اون نه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

پرسپولیس خانه کریمی استاحمدرضا عابدزاده: کریمی در پرسپولیس دوباره متولد می شود// آماده ترین پرسپولیس تاریخ هستیم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مربی دروازبانان تیم پرسپولیس تهران با اشاره به بازگشت کریمی به این تیم گفت: پرسپولیس خانه کریمی است و وی به خانه خودش بازگشته است.
    احمدرضا عابدزاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: اکثر بازیکنان ایرانی که زمانی در لیگ های خارجی بازی می کرده اند روزی به تیم سابق شان برگشته اند و کریمی هم بعد از حضوری موفق در فوتبال کشورهای خارجی به خانه اولش برگشته است.
    وی ادامه داد: درست است که کریمی در فوتبال قطر فروغ همیشگی را نداشت ولی مطمئن باشید در پرسپولیس و در کنار هواداران ما کریمی یک بار دیگر متولد خواهد شد و به روز های اوج خود باز خواهد گشت.
    ستاره دروازه بانان فوتبال ایران تصریح کرد: با توجه به این که ما امسال باید در سه جبهه متفاوت بجنگیم مطمن هستم که کریمی می تواند پرسپولیس را در رسیدن به اهدافش کمک کند.
    وی با اشاره به اوضاع در وازبانان پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: خوشبختانه هر دو دروازبان ما در شرایط عالی قرار دارند و پرسپولیس هیچ مشکلی در این پست ندارد ضمن اینکه ما چند دروازبان جدید و جوان را نیز در کنار تیم آموزش می دهیم تا در آینده بتوانند از دروازه پرسپولیس حراست کنند.
    عابدزاده پرسپولیس را ازهر لحاظ آماده دانست و گفت: خوشبختانه تیم ما در این فصل چه از لحاظ مدیریت، چه از لحاظ کادر فنی و بازیکن در بهترین شرایط قراردارد و باید اذعان کنم که آماده ترین پرسپولیس تاریخ این باشگاه هستیم.
    مربی دروازه بانان پرسپولیس با تاکید بر شکست تیم مس کرمان به ایسکانیوز گفت: تیم و بازیکنان عزم خود را برای رسیدن به صدر جدول جزم کرده اند و مطمئن باشید از این به بعد دیگر امتیازات را مفت از دست نخواهیم داد.
    وی تساوی مقابل عربستان را امیدوار کننده دانست و گفت: امیدوارم تیم ملی در پایان مسابقاتش به جام جهانی صعود کرده و دل 70 میلیون ایرانی را شاد کند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ولی در کل من با زدن تاپیکی که ایجاد کل کل میکنه مخالفم
    درسته . خاطرتون باشه کسانیکه کل کل ورزشی میکردن ( خصوصا آغاز کنندگان ) رو محدود میکردیم
    ایشون حرف من ( مدیر ) رو هم عوض کرده بودند . من گفتم در تاپیک خودتون ( همین تاپیک که الان توش هستیم ) گزارش قهرمانی سالهای قبل ( خاطرات یا هر چیز دیگه ) گذاشته بشه مشکلی نیست . ایشون عوضش کردند که من گفتم تاپیک بزنند برای این کار . شبهه ای برای اونوری ها پیش اومد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به خاطر هواداران مشكل مالى را تحمل مى كنيم

سپهر حيدرى: آمدن كريمى بهترين خبرى بود كه شنيدم

سپهر حيدرى مدافع قدرتمند پرسپوليس از پيوستن على كريمى به اين تيم خيلى خوشحال است. او اعتقاد دارد بازيكنان پرسپوليس مى توانند از تجربه هاى كريمى استفاده كنند. با سپهر حيدرى حرف مى زنيم مردى كه به همراه نبى ا... باقرى ها مركز خط دفاع پرسپوليس را پوشش مى دهند.

چه خبر از اوضاع و احوال پرسپوليس
    خدا را شكر وضعيت تيم خوب است اما با تعطيلى ليگ فكر مى كنم همه تيم ها ضرر كردند. در تيم ما چون تعدادى از بازينان جديد به تركيب اضافه شده بودند تازه داشتيم هماهنگ مى شديم كه همه چيز به يكباره خراب شد. به هر حال انتظارات از ما بالاست و هميشه بايد در اوج باشيم.
    تمرينات به چه صورت دنبال مى شود
    هفته قبل ۳ روز تعطيل بوديم؛ بعد از استراحت روزى ۲ نوبت تمرين داشتيم. آقاى قطبى به شكل علمى فشار تمرينات را زياد و كم مى كند تا بچه ها از لحاظ فيزيكى در شرايط مسابقه قرار داشته باشند. علاوه بر تمرينات تاكتيكى، دو نوبت هم در سالن وزنه زديم.
    درباره پيوستن على كريمى چه نظرى دارى
    بهترين خبرى بود كه شنيدم، على يكى از اسطوره هاى فوتبال كشور است. بدون شك پرسپوليس با على كريمى قدرت فراوانى مى گيرد ما مى توانيم از تجربه او استفاده كنيم. على كريمى خودش هم انگيزه هاى بسيارى براى نشان دادن ارزش هايش دارد و اين به ما كمك مى كند.
    در حال حاضر از لحاظ مالى مشكل خاصى نداريد
    مشكل مالى كه وجود دارد. آن هم به خاطر نبود اسپانسر است. باشگاه قول داده طلب ۳ ماه گذشته ما را پرداخت كند. چون دوست نداريم ناراحتى هواداران را ببينيم فعلا تحمل مى كنيم.
    اميدوارم مشكل مالى باشگاه حل شود. بدون شك مسؤولان به وعده هاى خود عمل مى كنند. به هرحال با آمدن آقاى هدايتى بدون شك شرايط باشگاه از همه لحاظ بهتر مى شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پيراهن كه شخصيت نمى آورد

پژمان نورى: شماره ۸ مال كريمى است

پژمان نورى همان طور كه سال گذشته به خاطر محسن خليلى قيد پيراهن شماره ۹ پرسپوليس را زده بود، اين بار هم شماره ۸ را تحويل مى دهد. پيراهنى كه تا امروز بر تن مردانى چون محرمى، هاشمى نسب، انصاريان و كريمى بوده و انگار قسمت نيست كاپيتان دوم پرسپوليس آن را بر تن كند. البته نورى مخالفتى با اين موضوع ندارد و مى گويد كه حاضر است بار ديگر پيراهن شماره ۱۸ را بر تن كند: «شماره ۸ پرسپوليس مال على كريمى است. من هم همان شماره ۱۸ را مى پوشم»...

بعد از آن تعطيلات اجبارى شرايط پرسپولس چطور است
    شرايط خوبى داريم. با برنامه ريزى كادر فنى تمرينات مناسبى داشتيم و بازى دوستانه خوبى هم انجام داديم كه باعث شد بدن هايمان از شرايط مسابقه دور نباشد. هرچند بازى رسمى نداشتيم اما برنامه مناسبى كه داشتيم باعث شد از هرحيث آماده باشيم.
    پرسپوليس از اين تعطيلى ناگهانى ضرر نكرد
    به هر حال اين تعطيلى براى همه تيم ها در نظر گرفته شده بود و همه شرايطى مساوى داشتند البته شايد براى تيم هايى كه در ۴ بازى ابتدايى ليگ نتايج قابل قبولى نداشتند پوئنى مثبت باشد اما به هر حال تصميمى بود كه گرفته شده و ما هم آن را به فال نيك مى گيريم.
    از شرايط خودت راضى هستى
    من هم مثل بقيه بچه ها با توجه به تمرينات مناسبى كه انجام داده ام شرايط بدنى و وضعيت خوبى دارم و براى استارت دوباره ليگ آماده آماده هستم.
    اين روزها همه درباره آمدن على كريمى به پرسپوليس حرف مى زنند. تو در اين باره چه نظرى دارى
    كريمى از نوادر فوتبال ماست. او خلاق و تكنيكى است كه حضورش در هر تيمى يك نعمت بزرگ است. علاوه بر آن تجربيات بسيار خوبى از حضور در تيم هاى اروپايى و عربى كسب كرده كه مى تواند پوئن مثبتى براى تيم باشد. جدا از آن آشنايى من با على خارج از فوتبال است ما با هم دوست هستيم. خوشحالم در كنار او در پرسپوليس بازى مى كنم.
    با حضور كريمى رقابت در پرسپوليس هم سخت تر مى شود! هر بازيكنى به تيم اضافه شود رقابت ها را بيشتر مى كند، على كريمى كه جاى خودش را دارد. همه بچه ها هدفشان موفقيت تيم است و براى رسيدن به آن تمام تلاششان را مى كنند تا عملكرد خوبى داشته باشند اما بى شك حضور كريمى در پرسپوليس انگيزه همه را تا حد زيادى بالا مى برد.
    مسأله اى كه وجود دارد به پيراهن شماره ۸ مربوط مى شود، كريمى حتما شماره هشت را مى خواهد. شماره اى كه از ابتداى فصل بر تن تو بوده، با اين موضوع مشكلى ندارى
    اين اصلا مشكلى نيست كه بخواهيم در موردش بحث كنيم. شماره ۸ مال كريمى است. مى دانم كه او حتى در بايرن هم هشت مى پوشيده حالا پرسپوليس كه ديگر جاى خود را دارد و خانه اوست. بين من و كريمى اصلا از اين حرف ها نيست. در شرايط فوتبال حرفه اى صحبت كردن در مورد اين مسائل اصلا درست نيست.
    فصل قبل هم مجبور شدى شماره ات را به خليلى بدهى و اين ناراحتت نمى كند
    گفتم كه اين مسائل اصلا برايم مهم نيست و فكرم را مشغول نمى كند. پيراهن كه شخصيت نمى آورد بازيكن است كه براى پيراهن تيم شخصيت سازى مى كند. من بايد بازى كنم نه شماره ام! مهم فقط موقعيت تيم است. درسته فصل قبل هم قرار بود شماره ۹ را ببپوشم و هماهنگى هاى لازم در اين زمينه شده بود اما وقتى خليلى ۹ را خواست بدون مشكلى شماره را به او دادم و شماره ۱۸ را پوشيدم. الان هم مشكلى نيست كريمى ۸ را بپوشد اگر مشكل خاصى نباشد باز هم ۱۸ را مى پوشم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مهدوى كيا: كريمى پرسپوليس را به آرزويش مى رساند

مهدى مهدوى كيا يكى از آن پرسپوليسى هايى است كه با وجود دورى چندين ساله اش از اين تيم، هنوز قلبش قرمز است و اخبار باشگاه پرسپوليس را در آلمان با دقت زيادى پيگيرى مى كند. هافبك ايرانى اينتراخت فرانكفورت كه حضور على كريمى را در پرسپوليس ارزشمند مى داند معتقد است پرسپوليس مى تواند با ستاره سابقش قهرمان آسيا شود.

شنيديد على كريمى به پرسپوليس برگشته
    بله، بازگشت على كريمى به اين تيم پرطرفدار اتفاق جالبى بود چون مى تواند مجدداً براى تيم محبوبش مثمر ثمر باشد. من اميدوارم كريمى بتواند خاطرات خوب گذشته خود را در پرسپوليس زنده كند.
    به نظرتان پيوستن كريمى در اين مقطع، مى تواند كمكى به پرسپوليس بكند
    حتماً، به نظر من كريمى مى تواند با عملكرد خود و بقيه بازيكنان تيم، آرزوى ديرينه هواداران پرسپوليس كه قهرمانى در آسيا است را تحقق ببخشد البته مطمئنم كه كريمى مى تواند براى پرسپوليس مفيد باشد و به اين تيم كمك شايانى كند.
    با توجه به اينكه شما هم يك پرسپوليسى سابق بوديد و مشخص است هنوز هم اين تيم را دوست داريد امكان دارد كه يك روز هم مهدوى مهدوى كيا به پرسپوليس برگردد
    من ۲ سال ديگر با اينتراخت قرارداد دارم اما به عنوان كسى كه پيشرفتش در فوتبال را مديون اين تيم است، دوست دارم به هر نحوى كه مى توانم به پرسپوليس كمك كنم.
    خب، بگذريم. ظاهرا عملكرد اينتراخت در فصل جديد انتقادهاى زيادى به دنبال داشت.
    به هر حال شروع ما در اين مسابقات اصلا خوب نبود اما بايد در اين هفته برابر كالسروهه به اولين پيروزيمان در فصل جارى دست يابيم.
    البته تساوى در زمين ولفسبورگ در سومين ديدار اينتراخت فرانكفورت در بوندس ليگا نتيجه بدى نبود. راستى، چرا در آن بازى نيمكت نشين بودى
    تا صبح روز آن مسابقه در تركيب اصلى تيم قرار داشتم اما پس از آن كه مربى تيم متوجه شد محروميت مهاجم برزيلى ولفسبورگ به پايان رسيده و اين تيم مى خواهد با ۲ مهاجم بازى كند، ترجيح داد سيستم تيم را تغيير دهد و از ۳ مدافع برابر ميزبان استفاده كند، به همين دليل فرصت حضور در زمين مسابقه را از دست دادم.
    يعنى الان در آمادگى كامل به سر مى برى و مشكلى به اين لحاظ ندارى
    كاملا آماده ام.
    تيم چطور ! فكر مى كنى تيم در شرايطى قرار دارد كه بتواند از اين شرايط بحرانى خارج شود.
    متاسفانه چهارشنبه بازى هاى ملى برگزار مى شود و جمعه هم بايد در هفته چهارم بوندس ليگا برابر كالسروهه به ميدان برويم كه همين موضوع مى تواند براى ما مشكل ايجاد كند اما تلاش مى كنيم در اين ديدار با كسب امتياز لازم خود را از وضعيت فعلى نجات بدهيم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در تمرين امروز صبح پرسپوليس
    استقبال علي كريمي از تمرينات افشين قطبي
    خبرگزاري فارس: تمرين امروز صبح پرسپولس با استقبال علي كريمي از تمرينات افشين قطبي مواجه شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز از ساعت 11 در زمين شركت واحد برگزار شد. در اين تمرين، پرسپوليسي‌ها به گرم كردن حركات كششي همراه استارت‌هاي سرعتي پرداختند و سپس به گروه هاي دو نفره تقسيم شدند و به پاسكاري‌ها كوتاه و بلند پرداختند.
    در مرحله دوم نيز با دستور قطبي، به تمرينات روحي كه همراه شوخي و ضربه به دروازه بود، كار را ادامه دادند و با حفظ توپ و پرسينگ، آن را سپري كردند.
    در مرحله آخر نيز پرسپوليسي ها به 3 تيم 7 نفره تقسيم شدند و به بازي هندبالي پرداختند.
    * ماركو و شيري غايب بودند. تعداد 15 هوادار هم حضور داشتند.
    * دو دروازه‌بان آزمايشي همراه واعظي و حقيقي تمرين ويژه اي را زير نظر عابدزاده انجام دادند.
    فرهاد خيرخواه و ابراهيم توره در تمرين امروز رقابت سختي با يكديگر داشتند.
    * بر خلاف روز گذشته، تمرين امروز در محيطي بسيار آرام برگزار شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

12

درسته . خاطرتون باشه کسانیکه کل کل ورزشی میکردن ( خصوصا آغاز کنندگان ) رو محدود میکردیم
    ایشون حرف من ( مدیر ) رو هم عوض کرده بودند . من گفتم در تاپیک خودتون ( همین تاپیک که الان توش هستیم ) گزارش قهرمانی سالهای قبل ( خاطرات یا هر چیز دیگه ) گذاشته بشه مشکلی نیست . ایشون عوضش کردند که من گفتم تاپیک بزنند برای این کار . شبهه ای برای اونوری ها پیش اومد .

ولی بابک خان شما ما را به خاطر امضا هامون خیلی اذیت کردید

به هر حال امیدوارم این بن شدن موقت باشد

موفق باشید

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله موقت هست. خوشبختانه .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احمدرضا عابدزاده: کریمی در پرسپولیس دوباره متولد می شود/ آماده ترین پرسپولیس تاریخ هستیم

خبرگزاری پرسپولیس : مربیدروازبانان تیم پرسپولیس تهران با اشاره به بازگشت کریمی به این تیم گفت: پرسپولیس خانه کریمی است و وی به خانه خودش بازگشته است.
    احمدرضا عابدزاده روز یکشنبه در گفتگویی افزود: اکثر بازیکنان ایرانی که زمانی در لیگ های خارجی بازی می کرده اند روزی به تیم سابق شان برگشته اند و کریمی هم بعد از حضوری موفق در فوتبال کشورهای خارجی به خانه اولش برگشته است.
    وی ادامه داد: درست است که کریمی در فوتبال قطر فروغ همیشگی را نداشت ولی مطمئن باشید در پرسپولیس و در کنار هواداران ما کریمی یک بار دیگر متولد خواهد شد و به روز های اوج خود باز خواهد گشت.
    ستاره دروازه بانان فوتبالایران تصریح کرد: با توجه به این که ما امسال باید در سه جبهه متفاوتبجنگیم مطمن هستم که کریمی می تواند پرسپولیس را در رسیدن به اهدافش کمککند.
    وی با اشاره به اوضاع در وازبانان پرسپولیس گفت: خوشبختانه هر دو دروازبان ما در شرایط عالی قرار دارند و پرسپولیس هیچمشکلی در این پست ندارد ضمن اینکه ما چند دروازبان جدید و جوان را نیز درکنار تیم آموزش می دهیم تا در آینده بتوانند از دروازه پرسپولیس حراستکنند.
    عابدزاده پرسپولیس را ازهر لحاظ آماده دانست و گفت: خوشبختانهتیم ما در این فصل چه از لحاظ مدیریت، چه از لحاظ کادر فنی و بازیکن دربهترین شرایط قراردارد و باید اذعان کنم که آماده ترین پرسپولیس تاریخ اینباشگاه هستیم.
    مربی دروازه بانان پرسپولیس با تاکید بر شکست تیم مسکرمان گفت: تیم و بازیکنان عزم خود را برای رسیدن به صدرجدول جزم کرده اند و مطمئن باشید از این به بعد دیگر امتیازات را مفت ازدست نخواهیم داد.
    وی تساوی مقابل عربستان را امیدوار کننده دانست وگفت: امیدوارم تیم ملی در پایان مسابقاتش به جام جهانی صعود کرده و دل 70میلیون ایرانی را شاد کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •