تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 949 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یعنی من مخابرات و تخلیه کردم دارم میام اینجا اینجام داغون شد :| ?
    1024 bu نامحدود میانگین 100 به بالا میده ایـــشالا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

برای من هم رفتارشون خیلی عجیب بود و هست و ادامه داره. بعضیاشون قبلا میگفتن پرت نداریم و دقیقا هم به من همینو گفتن که یدونه داریم زود بریز برات نگه داریم من هم دو دقیقه بعد پول رو به حساب ملتشون ریختم و چندبار تاکید کردم الان من برم تخلیه کنم شما دستور رانژه می دید گفت بله من صبح علی الطلوع رفتم و ضمن تحمل جریمه و خسارت تخلیه کردم از ترمینال به خونه نرسیده بودم که لینک ای دی اس ال رفته بود ( آورین به مخابرات ) حالا فردا ببینیم دستورشون کجاست یه رابط با رئیس مرکز پیدا کردم ببینم می تونم سریع راش بندازم. امیدوارم که ختم به خیر بشه که توی این دو هفته واقعا سردرد گرفتم الانم دارم با تری جی ایرانسل کار می کنم.
    حاجی خیالت راحت . خط تخلیه شده باشه و فن اوا بهت گفته باشه پورت داریم و میفرستیم صد در صد فرستادن همین امروز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

وصل شد یه خبری بده ببینیم اوضاع چطوره مال من که تعریفی نداره. اون موقع که من میخواستم بگیرم سر پورت حرفی زده نشد ولی سر سرویس شبانه دار! کلا تمایل نداشتن سرویس شبانه دار بگیرم.
    شماها کدوم شهر هستید ؟ والا بخدا من به مشترکهام هر چی بخوان میدم و تا جایی که خطشون بکشه واسشون باز میکنم تا حالا کسی هم از فن آوا بهم گیر نداده پاشین بیاین اینجا یک نت درست حسابی بهتون بدم . اینو بزن و اونو داریم اونو نداریم هم نداریم والا بخدا بچه های تهران هم اینجوری نیستن ! نمیدونم والا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یعنی من مخابرات و تخلیه کردم دارم میام اینجا اینجام داغون شد :| ?
    1024 bu نامحدود میانگین 100 به بالا میده ایـــشالا ؟
    بله دوست عزیز میده معمولا

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعن این فرآیند مشقت بار رانژه کردن چه زحمت خاصی واسه ی برادران زحمتکش مخابرات داره که جونشون در میاد تا یه غلطی بکنن؟ والا ده سال پیش هم میگفتن یه هفته کار داره رانژه ، هنوزم همون گند و کثافتیه که بوده !

6. این کاربر از darkestpalace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

مخابرات کلا یک جزیره خود مختاره و هر بلایی دلش بخواد سر شرکتها و مشترکها میاره و کسی هم بهش نمیگه بالای چشمت ابرو هست.
    آره میتونه و جدیدا هم بلافاصله بعد از دریافت درخواست ما میزنه انجام شد و میره هر موقع سرش خلوت شد انجام میده ! حالا تو بیا به تنظیم مقررات ثابت کن که این دیر انجام میده
    یه زمانی درخواست ها نامه بود میرفت مخابرات و ایید میشد و 2 هفته بعد وصل میشد

الان شرکت ها اطلاعات رو ثبت میکنن و میفرستن دفتر مرکزی تهران یوزر و پس تایید و در سیستم ثبت میشه و تو سیستم مخابرات میزنن واسه رانژه شاید یک روز هم طول نکشه ولی مخابرات هنوز همون سیستم داغون قدیمه فقط اسمش اتوماتیکه

بهترین مار اینه که آشنا داشته باشی من از مخابرات جمع آوری کردم اومدم فن آوا همش با 2 تا تلفن حل شد و تو جند ساعت جمع و دایر شد واسم ، مهم اینه اون درواست که میره مخابرات سریع انجام بشه چون اینور که شرکت ها سریع میفرستن ولی مخابرات چند روز طول میده یه دایری یا جمع آوری رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

128 su طبق تعریف سرعتش باید 24 باشه پس 256 bu بهتره با سرعت 32.
    کلا سرویسهای غیر BU توصیه نمیشه تا طرح و قیمت هاش درست بشه.
    سرویس های برنزی حداکثر 25 درصد اضافه میشه

یعنی شما 128 سیلور رو با سرعت 16 تا 20 دانلود میکنی

256 برنزی رو با سرعت حدود استاندارد یعنی همون 28 تا 32

سرویس های گلد 2 برابر بوده که من قبلا اشتباه گفتم ، با این ال چون قیمت ها تقریبا یمی هستن همون bu پیشنهاد میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی همین دیگه حتی با ۲ مسئول فروش مختلف صحبت کردم شماره مستقیمشون و اسمشون هم دارم اگه خواستید ، فروش مستقیم تهران هستن !

اون خانم دومی که یه فاکتور زده بود واسه فاکتورش حتی با شماره موبایل خودشم بهم زنگ زد ( چون چند بار زنگ زد مشغول بودم جواب ندادم ! ) که یهو خدای نکرده کنسل نکنم !!

اصلا هم از طرز برخوردشون خوشم نیومد اول میگفت فقط یه پورت داریم فقط و همین یدونه مونده !! اگه تا ۵ دقیقه دیگه واریز نکنید پور میشه !!!!!! یعنی تو دروغ رو ببین چقدر ضایع ! بعد من گفتم خب الان که نمیتونم ! گفت بزارید با مدیریت صحبت کنم ! بعد ۲ ثانیه هلد کرده میگه خب گفتن تا ۱۵ دقیقه دیگه وقت دارید !! انگار مسابقه داریم !! خلاصه سرتون رو درد نیارم من تا ۴ ساعت بعدشم نزدم به حساب بازم پورت سر جاش بود و خالی بندی ایشون هم سر جاش ! خیلی هم علاقه داشتن سرویس های گرون بدون شبانه بندازن به ما که من گفتم پس هیچی اصلا نمیخوام میرم از آسیاتک میگیرم ! اینو که گفتم دوباره هلد کردن با مدیریت صحبت کنن که انگار میز بقلی ایشون بودن چون ۲ ثانیه ای جواب میدادن !! دوباره گفتم خب مشکلی نیست مدیریت اجازه دادن !!

یعنی فقط میتونم بگم دنبال پول بودن که واریز بشه هرچی هم بیشتر بهتر !!

خدا رحم کنه با این شرکت ببینم به کجا میرسیم ، خوب نباشه فردای وصل شدن تخلیه میکنم میرم جای دیگه
    برای من هم رفتارشون خیلی عجیب بود و هست و ادامه داره. بعضیاشون قبلا میگفتن پرت نداریم و دقیقا هم به من همینو گفتن که یدونه داریم زود بریز برات نگه داریم من هم دو دقیقه بعد پول رو به حساب ملتشون ریختم و چندبار تاکید کردم الان من برم تخلیه کنم شما دستور رانژه می دید گفت بله من صبح علی الطلوع رفتم و ضمن تحمل جریمه و خسارت تخلیه کردم از ترمینال به خونه نرسیده بودم که لینک ای دی اس ال رفته بود ( آورین به مخابرات ) حالا فردا ببینیم دستورشون کجاست یه رابط با رئیس مرکز پیدا کردم ببینم می تونم سریع راش بندازم. امیدوارم که ختم به خیر بشه که توی این دو هفته واقعا سردرد گرفتم الانم دارم با تری جی ایرانسل کار می کنم.
    به نظرم زیاد تعجب‌آور نیست. فن‌آوا به نسبت شرکت‌هایی مثل آسیاتک، شاتل، پارس‌آنلاین، صبانت و خود مخابرات کمتر شناخته شده است و سهم بازار کمتری نسبت به بقیه داره. 4 سال پیش که من تازه خونه رو به محل فعلی جابجا کرده بودم، تو مرکز مخابراتی ما (آیت‌اله کاشانی تهران)، هیچ کدوم این شرکت‌ها پورت خالی نداشتند. جوری بود که حتی سپنتا هم تو این مرکز پورت خالی نداشت. فقط فن‌آوا بود که تو این مرکز پورت خالی داشت و من هم از اون یه 512 نامحدود گرفتم. اون موقع نامحدوداش از نوع طلایی‌های امروز و قیمتش هم یه کمی بالا بود. خداییش البته سرویس خوبی بود. غیر از 2 3 بار قطعی کوتاه تو هر ماه مشکل دیگه‌ای نداشت. اون موقع فقط به خاطر این که برای هر بار تمدید مجبور بودم پول رو واریز کنم به حسابشون و پرداخت آنلاین نداشتند یا برای هر تغییری تو سرویس باید تماس می‌گرفتم با شرکت و با کارشناسی که سرویس رو به من فروخته بود هماهنگ می‌کردم، بعد از 4 - 5 ماه تخلیه کردم.

حالا هم به نظر می‌رسه رویه‌اشون تغییر چندانی نکرده با اون موقع. به نظر می‌رسه حتی تو خود دفتر مرکزی تهران هم فروشنده‌ها به ازای هر مشتری و احتمالاً میزان خرید اون پورسانت می‌گیرن. واسه همینم هست که وقتی زنگ می‌زنی فروشنده/کارشناسشون اسم و شماره مستقیم خودش رو می‌ده. از طرف دیگه چون پورت خالی دارن تو این بلبشوی ایجاد شده به دلیل حذف رایگان شبانه تو شرکت‌های دیگه، دارن ریزشی‌های شرکت‌های دیگه رو جمع می‌کنن. اما خوب، این وسط اگه بتونن سعی می‌کنن تا سرویس‌های گرون‌تر و با زمان طولانی‌تر رو به مشتریای عمدتاً فراری از شرکت‌های دیگه بفروشن.

منم که زنگ زدم یه بنده خدایی گفت الآن پورت خالی نداریم تو مرکز شما اما می‌تونم براتون جورش کنم.

حالا با این وضعیت سرازیر شدن یه بخشی از مشتریای شرکت‌های دیگه به سمت فن‌آوا، معلوم نیست که کیفیتش در آینده با همین وضعیت ادامه پیدا کنه یا نه. گر چه به نظر می‌آد فعلاً چاره‌ای نیست.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حاجی خیالت راحت . خط تخلیه شده باشه و فن اوا بهت گفته باشه پورت داریم و میفرستیم صد در صد فرستادن همین امروز
    سلام
    یعنی شما بررسی کردی و گفتن فرستادن؟ یعنی من الان می تونم یوزر پس ورد رو بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واسه همینه که مخابرات به خودش دو تا بیست داده. ای کاش میشد 2 ها رو حذف کرد که بشه صفر صفر اونوقت میرسیدیم به ایدئولوژی مدرن ایرانی (بازی با حاصلضرب صفر).

در حال حاضر فن آوا از همه بهتر عمل میکنه اما نواحی کمی را پوشش میده.
    Last edited by meatza; 23-11-2014 at 09:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •