یعنی من مخابرات و تخلیه کردم دارم میام اینجا اینجام داغون شد :| ?
1024 bu نامحدود میانگین 100 به بالا میده ایـــشالا ؟
یعنی من مخابرات و تخلیه کردم دارم میام اینجا اینجام داغون شد :| ?
1024 bu نامحدود میانگین 100 به بالا میده ایـــشالا ؟
حاجی خیالت راحت . خط تخلیه شده باشه و فن اوا بهت گفته باشه پورت داریم و میفرستیم صد در صد فرستادن همین امروز
شماها کدوم شهر هستید ؟والا بخدا من به مشترکهام هر چی بخوان میدم و تا جایی که خطشون بکشه واسشون باز میکنم تا حالا کسی هم از فن آوا بهم گیر نداده
پاشین بیاین اینجا یک نت درست حسابی بهتون بدم . اینو بزن و اونو داریم اونو نداریم هم نداریم
والا بخدا بچه های تهران هم اینجوری نیستن ! نمیدونم والا
بله دوست عزیز میده معمولا
واقعن این فرآیند مشقت بار رانژه کردن چه زحمت خاصی واسه ی برادران زحمتکش مخابرات داره که جونشون در میاد تا یه غلطی بکنن؟ والا ده سال پیش هم میگفتن یه هفته کار داره رانژه ، هنوزم همون گند و کثافتیه که بوده !
یه زمانی درخواست ها نامه بود میرفت مخابرات و ایید میشد و 2 هفته بعد وصل میشد
الان شرکت ها اطلاعات رو ثبت میکنن و میفرستن دفتر مرکزی تهران یوزر و پس تایید و در سیستم ثبت میشه و تو سیستم مخابرات میزنن واسه رانژه شاید یک روز هم طول نکشه ولی مخابرات هنوز همون سیستم داغون قدیمه فقط اسمش اتوماتیکه
بهترین مار اینه که آشنا داشته باشی من از مخابرات جمع آوری کردم اومدم فن آوا همش با 2 تا تلفن حل شد و تو جند ساعت جمع و دایر شد واسم ، مهم اینه اون درواست که میره مخابرات سریع انجام بشه چون اینور که شرکت ها سریع میفرستن ولی مخابرات چند روز طول میده یه دایری یا جمع آوری رو
سرویس های برنزی حداکثر 25 درصد اضافه میشه
یعنی شما 128 سیلور رو با سرعت 16 تا 20 دانلود میکنی
256 برنزی رو با سرعت حدود استاندارد یعنی همون 28 تا 32
سرویس های گلد 2 برابر بوده که من قبلا اشتباه گفتم ، با این ال چون قیمت ها تقریبا یمی هستن همون bu پیشنهاد میشه
به نظرم زیاد تعجبآور نیست. فنآوا به نسبت شرکتهایی مثل آسیاتک، شاتل، پارسآنلاین، صبانت و خود مخابرات کمتر شناخته شده است و سهم بازار کمتری نسبت به بقیه داره. 4 سال پیش که من تازه خونه رو به محل فعلی جابجا کرده بودم، تو مرکز مخابراتی ما (آیتاله کاشانی تهران)، هیچ کدوم این شرکتها پورت خالی نداشتند. جوری بود که حتی سپنتا هم تو این مرکز پورت خالی نداشت. فقط فنآوا بود که تو این مرکز پورت خالی داشت و من هم از اون یه 512 نامحدود گرفتم. اون موقع نامحدوداش از نوع طلاییهای امروز و قیمتش هم یه کمی بالا بود. خداییش البته سرویس خوبی بود. غیر از 2 3 بار قطعی کوتاه تو هر ماه مشکل دیگهای نداشت. اون موقع فقط به خاطر این که برای هر بار تمدید مجبور بودم پول رو واریز کنم به حسابشون و پرداخت آنلاین نداشتند یا برای هر تغییری تو سرویس باید تماس میگرفتم با شرکت و با کارشناسی که سرویس رو به من فروخته بود هماهنگ میکردم، بعد از 4 - 5 ماه تخلیه کردم.
حالا هم به نظر میرسه رویهاشون تغییر چندانی نکرده با اون موقع. به نظر میرسه حتی تو خود دفتر مرکزی تهران هم فروشندهها به ازای هر مشتری و احتمالاً میزان خرید اون پورسانت میگیرن. واسه همینم هست که وقتی زنگ میزنی فروشنده/کارشناسشون اسم و شماره مستقیم خودش رو میده. از طرف دیگه چون پورت خالی دارن تو این بلبشوی ایجاد شده به دلیل حذف رایگان شبانه تو شرکتهای دیگه، دارن ریزشیهای شرکتهای دیگه رو جمع میکنن. اما خوب، این وسط اگه بتونن سعی میکنن تا سرویسهای گرونتر و با زمان طولانیتر رو به مشتریای عمدتاً فراری از شرکتهای دیگه بفروشن.
منم که زنگ زدم یه بنده خدایی گفت الآن پورت خالی نداریم تو مرکز شما اما میتونم براتون جورش کنم.
حالا با این وضعیت سرازیر شدن یه بخشی از مشتریای شرکتهای دیگه به سمت فنآوا، معلوم نیست که کیفیتش در آینده با همین وضعیت ادامه پیدا کنه یا نه. گر چه به نظر میآد فعلاً چارهای نیست.
سلام
یعنی شما بررسی کردی و گفتن فرستادن؟ یعنی من الان می تونم یوزر پس ورد رو بگیرم؟
واسه همینه که مخابرات به خودش دو تا بیست داده. ای کاش میشد 2 ها رو حذف کرد که بشه صفر صفر اونوقت میرسیدیم به ایدئولوژی مدرن ایرانی (بازی با حاصلضرب صفر).
در حال حاضر فن آوا از همه بهتر عمل میکنه اما نواحی کمی را پوشش میده.
Last edited by meatza; 23-11-2014 at 09:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)