به نظر همگی آیا آدم از psp خسته میشه یا به نظر شما واقعا وسیله ی سرگرم کننده ای هست ؟ چون من قصد دارم یکی بخرم
به نظر همگی آیا آدم از psp خسته میشه یا به نظر شما واقعا وسیله ی سرگرم کننده ای هست ؟ چون من قصد دارم یکی بخرم
کلا کنسولها یک هدف دارن، که اونم ایجاد سرگرمی برای گیمره...
کنسولهای دستی به نظر من این کارو بهتر انجام میدن، به علت: امکان آهنگ گوش کردن، فیلم دیدن و بازی کردن که همگی یکجا با کمترین ابعاد و اندازه در PSP القاء میشن! مطمئن باشید که تا حالا کسی از داشتن کنسولی خسته نشده که شما بشید (مگر اینکه کنسولش قدیمی شده باشه!)
وجود یک کنسول Portable همیشه لازمه...![]()
مرتضي جان نوع بازي ربطي به ميزان مصرف بازي نداره
شارژ اوليه چقدر گذاشتي؟؟؟
راستي اين5/6 ساعت كه ميگي يه سره باهاش بازي ميكني؟؟
سلام
میخوام از سایت konj پی اس پی بخرم....
چند تا سوال برام پیش اومده...ممنون میشم جواب بدین
آیا مطمئن هست سایتش؟ (از نظر سالم بودن دستگاه)
آیا دستگاه هاشون کپی خور شده است؟(قبل از خرید از کجا بدونم؟)
الان از کجا بدونم فریمور دستگاهی که میخوان برام بیارن چیه؟
قیمتش رو 200 اعلام کرده..آیا قیمتش منصفانه هست؟
بجز دستگاه...آداپتورش رو هم برام میارن؟
راستی چند تا سوال دیگه
کسی تا حالا از اینترنت خریده این دستگاه رو؟ ازش راضی هست؟
سایت دیجی کالا هم این دستگاه رو داره
با قیمت 239 میده!
39 تومن گرون تر
آیا ممکنه چون 39 تومن بیشتر قیمتش ...مطمئن تر باشه بابت سالم بودن دستگاه؟
از بین این دو سایت کدوم رو پیشنهاد میکنید برای خرید؟
(اگه کسی تجربه خرید اینترنتی رو داره ممنون میشم جواب بده)
************************************************** *********************************************
************************************************** ***********************************************
************************************************** **********************************************
خرید دسته دوم این دستگاه رو که توی سایت ها آگهی شو دادن پیشنهاد میکنید؟
آخه بعضی هاشون قیمت هاش واقعا" وسوسه کنندست..
Last edited by امپراطور; 30-08-2008 at 01:09.
ببینید، این دیگه به خود کنسول ربطی نداره. اگه نظر من رو میخواید، خسته کننده شدن یه کنسول، به خاطر تعداد کم بازیهاشه. یعنی اگه شما مرتب بازی جدید نگیرید، بعد از یه مدت خسته می شید. خوشبختانه در مورد PSP این مشکل خیلی وجود نداره. چون بازی هاش رو می تونید راحت با قیمت ارزون بخرید. ولی خوب کلاً همه کنسول ها برای سرگرم کنندگی ساخته میشن!به نظر همگی آیا آدم از psp خسته میشه یا به نظر شما واقعا وسیله ی سرگرم کننده ای هست ؟ چون من قصد دارم یکی بخرم
صد در صد ربط داره
از ساعت 8 شب تا 9 صبح
من پی اس پی رو روزی دوبار شارز میکنم تقریبا هر موقع باهاش بازی میکنم تا شارزش تموم نشه ولش
نمیکنم
ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
قیمتش که خیلی گرونه، الان فکر کنک قیمتش دور و ور 200 باشه
من تا حالا از خرید اینترنتی نکردم ولی به نظر من خودت بخوای از مغازه بگیری بهتره اینطوری خیالت راحت تره
هم ارزونتره
چی شده imakbari نکنه شما هم psp خریدی؟ بلاخره دست از این ds برداشتی![]()
![]()
حداقل ..لطف کنین و این هارو جواب بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)