با سلام.من نمی دانم چگونه عکس ارور بازی خود را در این بخش قرار دهم. لطفا کمک کنید.
با سلام.من نمی دانم چگونه عکس ارور بازی خود را در این بخش قرار دهم. لطفا کمک کنید.
برو يه سايت زيز و آدرس عكس در هاردت را به اين سايت بده بعد بزن رو آپلود وقتي آپلود شد اون عكس را بزار اين جا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد این سایت بشین:
بر روی Browse کلیک کنید. در حالت استاندارد, قسمت Image فعال است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید ... و در نهایت بر روی UPLOAD NOW کلیک کنید.
حالا یا بر رویکلیک کنید و آدرس عکس رو وارد کنید.
(لطفا در این حالت اندازه عکس حتی الامکان بزرگتر از 640x480 و حجم عکس بیشتر از 100KB نباشه.)
و یا بر رویکلیک کنید و آدرس رو مابین ][ قرار بدید.
دوست عزیز! بهتر بود که دقیقتر توضیح میدادید.
دوستان راهه حله حرفه ای ای برایه نصبه بازیهایی که فقط در درایوه C نصب میشن و نیاز به جایه زیادی دارن ندارین؟
داریوش جان فکر کنم تنها راهش عوض کردن مسیر پیش فرض خود ویندوز باشه .
و این کار از طریق Registery قابل انجام هست .
سلام
من یه بازیرو که خیلی دنبالش می گشتم به نام silverload رو لینکشو از یکی از دوستان در درخواست بازی گرفتم...
که نسخه pc و فکر کنم تحت Dos است... وقتی روی ست اپ کلیک می کنم یه پنجره باز میشه یه عکس از بازیه و روی یکی از گزینه ها نوشته setup game ...روش که کلیک می کنم سفحه سیاه میشه و می اد روی همون صفحه اصلی...یعنی اتفاقی نمیفته...بعد که می رم توی درایو C می بینم یه فلدر باز شده به نام SILVERLD ..می رم توش یه فایل boot .exe هست و یه SIGNOS و یه SILVERLD روی این اخری که کلیک می کنم یه ثانیه یه صفحه داس باز میشه (همون صفحه مشکیه ) بعد بسته میشه و هیچ اتفاقی نمیفته....
اگر کسی میدونه میشه کمک کنه ... من تاحالا بازی ای به این قدیمی نصب نکرده ام . نمی دونم شاید 10 سال پیش بازیا رو یه جور دیگه نصب می کردند ...اینم لینکش؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WoW
مرسی ولی بابا بی خیال خطر داره !
به ویندوز چی کار داریم اصلا
هر چی هست مربوط به install shield و تنظیماته اون میشه
یعنی هیچ طوری نمیشه تنظیماته اون رو یه طوری دستکاری کرد؟
عزیزم من که راهی پیدا نکردم .
بعدشم اون راهی که گفتم مشکلی ایجاد نمیکنه !
فقط هروقت که بخوای برنامه یا چیزی نصب کنی میره توی همون درایو که تغییر دادی .
درسته موقع نصب بعضی بازی ها در یک درایو باید فضای کافی برای نصب در درایو ویندوز داشته باشیم؟؟؟
اخه من الان به خاطر این مشکل نمیتونم Rainbow 6 Vegas2 رو نصب کنم .dvd هم مشکلی نداره (یه جا تست کردم) الان درایو E من 12 گیگ خالی و درایو c که ویندوز توش نصبه 8.5 گیگ خالی داره.
ایا به نظر شما باید بازم از c خالی کنم؟؟؟
خوب شما کجای نصب مشکل داری ؟درسته موقع نصب بعضی بازی ها در یک درایو باید فضای کافی برای نصب در درایو ویندوز داشته باشیم؟؟؟
اخه من الان به خاطر این مشکل نمیتونم Rainbow 6 Vegas2 رو نصب کنم .dvd هم مشکلی نداره (یه جا تست کردم) الان درایو E من 12 گیگ خالی و درایو c که ویندوز توش نصبه 8.5 گیگ خالی داره.
ایا به نظر شما باید بازم از c خالی کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)