کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by officer; 08-08-2008 at 21:04.
آقای امین گرامی من تابلوی تبلیغاتی زیاد دارم شما اگه می تونید یه دعوتنامه Pershiangig بزارید تا آپشون کنم برای عموم
چه ربطی داره؟
از کی تا حالا وقتی بازی رو از اول شروع کنی dffاجسام تعققیر میکنن اون که میبینی سوراخه از بدنه ش هست
اکسپورتش کنین و سوراخ رو ببنیدین و دوباره جایگزینش کنین![]()
مرسی . ولی همون فایل اریجینالشو بزارین برام فکر کنم بهتره![]()
حرف شما متین ولی اگه از اول بازی رو شروع کنی این تابلو سالم است. تا وقتی که تو یه مرحله با ماشین اون رو سوراخ میکنیم . مجید جون کم پیدایی چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by hshak2006; 08-08-2008 at 23:30.
خب چرا تو سایت های دیگه نمیزاری؟؟؟؟؟؟
من حامد هستم. یه سری مشکل برام پیش اومده که در همین خصوص میخواستم خودم رو بازنشسته کنم. اقا اگه خوبی یا بدی از مادیدین حلالم کنید . فکر میکنم تا دوهفته دیگه کلا از این تاپیک و حتی از این فروم برم . اگه نظری یا انتقادی یا پیشنهاد دارین بگین که من دیگه رفتنیم. اگر اخرین کارم رو هم درست کنم که دیگه هم شما خوشحال میشین و هم براتون میزارمش ( همه کسانی که من رو میشناسن باید یه نظر درباره اخرین ماشینی که میخوام با کمک شما درست کنم بدن) پس منتظرم تا شما بگین اخرین کارم چی باشه.
اول بگم که GGMM اصلا برای نصب ماشین معتبر نیست. فقط معروفیتش به خاطر ساخت پکیج هست.ممنون دوست عزیز
من txd و dff رو ادد می کنم
ولی یه readme داره که توش vehicles و handling و carcols هست من محتویاتشون رو کپی میکنم و میرم تو همین 3 فایل paste می کنم بعد save میکنم ولی وقتی میخوام برم تو بازی بازی erorr می ده !! ؟؟
نباید تو readme که تو فایل هست چیزی رو تغییر بدم ؟
و این که تو برنامه ggmm گزینه های vehicles و carcols رو نداره ؟
اگر بازی Error میده احتمالا اون چهار تا فایل که باید یک خط نوشتشون رو عوض کنی اشتباهی تو شون انجام میدی. از رو بقیه خطها نگاه کن و به عنوان الگو استفاده کن. مخصوصا فاصله ها رو رعایت کن.
تو GTA3.img فایل رو ADD میکنی قبلش باید فایلهای اصلی رو پاک کنی. توجه کن که تو نصب ماشین به تعداد فایلهای GTA3 اضافه نمیکنیم. فقط جایگزین میکنیم. پس اگر چیزی کم کردی باید به جاش بزاری و اگر چیزی گزاشتی باید به اندازش حذف کنی. بهترین کار همون Replace هست چون سرعت بازی رو کمتر میگیره.
بعد از تمام کارها Rebuild Archive حتما بزنی.
اگر بازی موقع لود گیر میکنه یعنی یک خط نوشته ی اشتباه تو GTA.Dat هست. برجی رو که وارد کردید حتما فایلهای IPL و IDE و شاید IMG داره که مسیرشو باید به GTA.dat بدید تا موقع لود شدن بازی برج رو هم لود کنه اما اگر اشتباهی بکنید بازی هنگ میکنه.اين برج رو پيدا كردم ولي وقتي وارد بازي ميكنمش وقتي ميرم توي بازي وقتي در حال لود شدنه به نصفه كه ميرسه بازي ميپره بيرون چكار كنم؟
اگه بگين چجوري بريزمش توي بازي ميذارمش.
یک احتمال دیگه اینکه شما از اضافات دیگه ای هم تو بازی استفاده میکنید. مثلا ساختمون جدید یا چیزهای جدید غیر از وسایل نقلیه تو بازی دارید که مسیرشون تو GTA.dat هست. بهتره اونها رو حذف کنید.
آره از اول شروع کنی DFF متفاوت هست. از این نمونه ها خیلی داریم.چه ربطی داره؟
از کی تا حالا وقتی بازی رو از اول شروع کنی dffاجسام تعققیر میکنن اون که میبینی سوراخه از بدنه ش هست
اکسپورتش کنین و سوراخ رو ببنیدین و دوباره جایگزینش کنین
DFF تغییر نمیکنه. بلکه بازی از یک DFF دیگه استفاده میکنه.
نمونه هاش:
ساختمون ساخت کرک که اول بازی سالمه و تو مرحله ی End of the line سوراخ میشه و میترکه.
منطقه ی ساختمون سازی تو san fierro که تو یک مرحله یک سوراخش رو پر از سیمان میکنیم و همینطوری میمونه.
خب نمیشه dff سالم رو export کنی بعد اسم او یکی dff رو بدی و با همون dff که سوراخه replace کنی؟![]()
اقا حامد دمت گرم ولی جواب منو ندادی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)