سلام
خيلي ممنون! فقط من Counter Strike Source Final رو دارم! چه پچي لازم داره تا بتونم آنلاين بازي كنم؟
ضمنا از khelane عزيز به خاطر توضيحات خوبشون متشكرم![]()
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
خيلي ممنون! فقط من Counter Strike Source Final رو دارم! چه پچي لازم داره تا بتونم آنلاين بازي كنم؟
ضمنا از khelane عزيز به خاطر توضيحات خوبشون متشكرم![]()
![]()
وظیفه مون بود دوست عزیز
دوست عزیز بازی رو اجرا کرده و مثل عکس زیر کار هارو انجام بدید همین اینجوری همیشه تو لیست دلخواه شما قرار میگیره و دیگه پاک نمیشه
![]()
سلام
آقا لطفا لينك عكس رو يه جوري بنويس كه بين حرفها فاصله داشته باشه! چون اينطوري كه شما زدي، عكس ديده نمي شه!
با تشكر![]()
سلام دوست عزیز
وقتی cs رو باز میکنی گزینه 2 ( find server ) رو که انتخاب کنی یه نوار بالا هست که اگر بری قسمت : Internet و بزنی ، پایین همون پنجری 3 تا گزینه هست : add server - refresh - join* که add servero که بزنی ، ip رو کپی میکنی و دیگه میاد توی لیست سرور هاآقا من يك سوال فني دارم!! اين IP كه مي فرماييد، بايد كجا وارد بشه؟ ( براي بازي آنلاين! ) يه نفر نيست محض رضاي خدا يك عكس بذاره، ما هم راهنمايي بشيم؟
با تشكر فراوان
* : دقیق نمیدونستم join باشه
اینطوری که بزنی مستقیم وصل میشی به سرور و دیگه توی لیست سرور ها نمیادوقتي بازي رو اجرا ميكني دكمه ~ رو بزن تا كنسول باز بشه و بعد بنويس connect بعد فاصله بعد آي پي رو بنويس و اينتر بزن
موفق باشی![]()
سلام
با تشكر فراوان
فقط يه چيزي! از كجا ميشه سرور گير آورد؟ ضمنا! پچ و اينجور چيزا لازم نيست براي آنلاين بازي كردن؟
با تشكر
ضمنا! من داخل كانتر سورس كه نگاه كردم، گزينه ي Add Server نداشت!!
Last edited by p30time; 31-08-2009 at 00:49.
برو تو این سایت :همه سرور های کانتر هست فقط کشور و اینا انتخاب میکنی و بعد لیست تمام سرور های اون کشور میاد دیگه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همین سادگی ، به همین خوشمزگی ، ...
در مورد پچ هم نمیدونم چون من سورس رو آنلاین بازی نکردم ...
موفق باشی![]()
پچ لازمه
باید پچ 1تا16 رو دانلود کنی ( 260مگ )
باید پچ 17 و 18 رو دانلود کنی ( جمعا 20مگ )
و به ترتیب نصب کنی
اونوقت Add Server اضافه میشه
این لینک پچ 1تا16 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPass :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط اسم پارت آخر رو مثل دوتای قبل بکنید و بعدش اکسترکت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( چون پیشوند داره )
اینم 17 و 18 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد نداردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( دهنم سرویس شد تا لینکش رو پیدا کردم . گفتم براتون بذارم تا زجر نکشید)
دوستان از این به بعد میتونند از این پست برای دانلود پچ کانتر سورس استفاده کنن![]()
تشكرات بسيار فراوان من رو بپذيريد![]()
![]()
فقط آقا! اين سايتمطمئن ايد اسمش همينه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي من كه كار نمي كنه
سلام
این ارور رو وقتی تو بازی کانتر وقتی میخواد مپ رو لود کنه و بره داخله بازی میده
چیکار کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)