تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 755 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577617667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنونم از جواب های خوبتون.

1. من دستگاه رو تازه خریدم و اینکه نمیدونم چطور باید خود کاتریج رو از دستکاه چطورباید جدا کنم و تو آموزش های بالا توضییح نداده است مترسم بزنم چیزیشو بشکنم.

2. برای تخلیه ضایعات رنگ در پشت دستگاه شلنگ را در آوردم و خود شلنگ را به شلنگ که خود داشتم اتصال و به قوطی وصل کردم حال سوال من این است در پشت دستگاه طرف دیگری که شلنگ را از آن جدا کردم نیازی به اتصال به قوطی دارد؟؟

3. خیلی مطلب در مورد جوهر خوندم پارت تکنیک پیدا نکردم الان تو بازار جوهر wox هست چون شنیدم جوهر از همه چی مهتر است برای رسوب نگرفتن در نازل دستگاه حال سوال من این است این جوهری که می خرم به عنوان مثال Wox برای epson باشد کافیست یا باید اسم مدل دستگاه بر رویش نوشته باشد.

4. آیا باید هر چند وقت یکبار مخزن جوهر را باید تکان دهم برای ته نشین نشدن آن؟

5. آگر من جوهر بخرم و در خانه بگذارم احتمال خراب شدن آن هست؟

کسی نیست جواب ما رو بده؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم از جواب های خوبتون.

1. من دستگاه رو تازه خریدم و اینکه نمیدونم چطور باید خود کاتریج رو از دستکاه چطورباید جدا کنم و تو آموزش های بالا توضییح نداده است مترسم بزنم چیزیشو بشکنم.

2. برای تخلیه ضایعات رنگ در پشت دستگاه شلنگ را در آوردم و خود شلنگ را به شلنگ که خود داشتم اتصال و به قوطی وصل کردم حال سوال من این است در پشت دستگاه طرف دیگری که شلنگ را از آن جدا کردم نیازی به اتصال به قوطی دارد؟؟

3. خیلی مطلب در مورد جوهر خوندم پارت تکنیک پیدا نکردم الان تو بازار جوهر wox هست چون شنیدم جوهر از همه چی مهتر است برای رسوب نگرفتن در نازل دستگاه حال سوال من این است این جوهری که می خرم به عنوان مثال Wox برای epson باشد کافیست یا باید اسم مدل دستگاه بر رویش نوشته باشد.

4. آیا باید هر چند وقت یکبار مخزن جوهر را باید تکان دهم برای ته نشین نشدن آن؟

5. آگر من جوهر بخرم و در خانه بگذارم احتمال خراب شدن آن هست؟
    سلام دوست عزیز
    1- جلوی کارتریج ها یک زائده کوچک هست که اونو بایه به سمت جلو پرینتر فشار بدید و همزمان بالا بکشید. البته چون 6 تا کارتریج به هم چسبیدن و در واقع چیپشون یکی هست،‌این کار رو باید با حوصله و به آرامی برای هر 6 تا انجام بدید تا همه شون آزاد بشن و بعد همه رو با هم بکشید بالا.
    2- اون سمت که در واقع مخزن جوهر ضایعات هست در حالت کلی نیاز به شلنگ نداره چون آخره خط هست و شما جوهر ضایعات رو به مخزن خارجی هدایت کردید اما ممکنه اونقدر پر باشه که از همون قسمت جوهر هایی که توش انباشته شدن (در داخل پد های جاذب) بیرون بزنن، بنابریان بهرته با وسیله ای مثل یک شلنگ که یک سرش رو کور کردید، اون رو مسدود کنید، البته این حالت خیلی بعید چون اون پودر های جاذب بسیار قوی هستن (مثل پوشک بچه) و همچنین سوراخ ورودی جوهر ضایعات تا کف اون مخزن حدود یکی دو سانت فاصله داره و بعید از اون جوهر بزنه بیرون.
    3-بهتره که جوهر مخصوص دستگاه خودتون رو بخرید،‌حالا هر مارکی که باشه. (برخی جوهر ها هم در حالت کلی برای مثلا اپسون زدن) (دقت داشته باشید حداقل حتما جوهر مخصوص اپسون روش ذکر شده باشه) البته من پات تکنیک رو پیشنهاد میکنم که آدرس مراکز فروشش رو می تونید از شماره های شرکت در داخل سایت اصلی ذکر شده بپرسید. اما بعد از اون وکس هم کارک خوبی هست البته اگر اصل باشه.
    4- در مورد پرینتر p50 نیاز نیست چون جوهر های این پرینتر دای بیس یا محلول هستن و ته نشین نمی شن که نیاز به تکون دادن باشه. برای دستگاه های دیگه اگر جوهر پیگمنت دارن این کار ضروری هست.
    5- اگر جوهر در معرض نور و یا گرمای شدید نباشه ماندگاری بالایی داره. البته پیشنهاد میشه بعد از گذشت تاریخ انقضای جوهر از اون استفاده نشه.
    موفق باشید
    سلام
    بچه ها يه پرينتر P50 اپسون خريدم. تانك روش نصبه.
    بچه ها من دو تا مشكل دارم:
    1- ديشب برا اولين بار اومدم لوله مخزن رو تا كردم روي هم و يه گيره زدم بهش و سر مخزن ها رو هم بستم. صبح كه اودم و گيره و برداشتم و پرينتر رو راه انداختم توي پرينتاي كه مي زنه جوهر روي كاغذ رونه. يعني چاپ كه تموم مي شه مثل آب جوهر روي كاغذ وجود داره . انگار چاپش رو كه انجام مي ده جوهر اضافي مي ده بيرون. چيكارش كنم؟ اينم بگم كه نازل چك كه ميزنم همه چيز ردفيه و عالي نشون ميده

2- چيكار كنم كه هوا نگيره و هر صبح مجبور نشم هد كلين كنم؟ شب ها در مخزن رو مي بندم. اما صبح كه ميام دوباره هوا گرفته. هي هم نميشه هد كلين زد. هم جوهر حروم مي شه و مهمتر مخزني كه جوهر رو اضاف رو جمع م كنه پر مي شه
    سلام دوست عزیز
    1- کیفیت نامناسب مخزن و کارتریج های متصل به اون می تونه باعث هواگیری و نشت جوهرو هوا بشه.
    لطفا در ساز و کار دستگاه و مخزن دخالت نکنید، اون هوایی که میاد بیرون از کارتریج و داخل لوله میاد با هد کلین خارج نمیشه. باید هواگیری کنید.

طبق آموزش های بالا عمل کنید و اگر مشکل پابرجا بود بفرمایید.
    2- مقدار کمی هوا که داخل لوله بر میگرده مشکلی نداره. درواقع اون مقدار رو نمیشه کامل هواگیری کرد (سخته) ولی اگر کارتریج الی از جوهر باشه ایجاد مشکل می کنه.
    هواگیری کنید و تا وقتی نیاز نشده هد کلین نکنید.
    موفق باشید
    سلام دوستان

من دست به کار شدم تا یک ciss واسه پرینترم بسازم.
    HP F2235
    21&22 CARTRIDGEES
    به کمک شما ها هم نیاز دارم
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    خیلی عالیه.
    با عکس کارتون رو توصیف کنید تا دوستان بتونن راهنمایی تون کنن.
    (البته برای این نوع کارتریج ها مخزن خوب جواب نمیده اما امتحانش می تونه جالب باشه)
    موفق باشید

3. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان مدتیه پرینتر من موقع پرینت یک خط سفید محو میندازه وسط صفحه
    کارتریجهام هم مشکیم تقریبا پره و باقی تقریبا تمومه ولی مشکل از کمبود تونر نیست چون این خط تو حالت پرینت سیاه و سفید هم هست فقط تو پرینت رنگی واضح تره.samsun clp 315

پرینت رنگی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرینت صفحه سیاه کامل تو مود رنگی:

صفحه سیاه کامل تو مود grayscale:

دوست عزیز چون دستگاه تون لیزری هست احتمال اتمام تونر های رنگی وجود داره. کارتریج‌ها رو دربیارید و تکون بدبد و دوباره قرار بدید. همچنین اونا رو شارژ کنید.
    احتمال کثیف بودن فوم و مشکل دار بودن درام هم هست.
    Last edited by m_2t_ab; 20-12-2012 at 11:24.

5. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز چون دستگاه تون لیزری هست احتمال اتمام تونر های رنگی وجود داره. کارتریج‌ها رو دربیارید و تکون بدبد و دوباره قرار بدید. همچنین اونا رو شارژ کنید.
    احتمال کثیف بودن فوم و مشکل دار بودن درام هم هست.
    ممنون از پاسختون
    تونر های رنگیم که آبی و زردش تمومه واسه همین عکسهامو قرمز میگیره.ولی تونر مشکیم پره چون 2 3 ماه پیش شارژ کردم.اگه تونر های رنگی خالی باشه تو مود grayscale هم تاثیر میذاره؟
    درام هم بعید میدونم مشکل دار شده باشه چون کلا دستگاه زیر 1500 پرینت گرفته فوم رو چه طور میشه تمیز کرد؟
    امروز به طور اتفاقی 2 تا پرینت مشکی رو هم زدم یه پرینت یه دست سیاه با کیفیت داد و اون خط رو پر کرد کامل

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام p50 با مخزن دارم

می خواستم بپرسم آیا در عکس زیر که با فلش مشخص کردم (منظورم ابر یا اسفندج مانند هست ) قایل تعویض هست یا خیر یا اصلا نیاز به تعویض دارد؟

و بعد اینکه من می خواهم به مشکل زیر نخورم یعنی جوهر مانند عکس زیر در کف پرینتر نریزد باید چه پیشگیری هایی کرد الیته من لوله تخلیه پشت دستگاه را به یک قوطی وصل کردم ولی اینو دیدم ترس برم داشت

در کل سرویس های epson p50 برای پیشگیری اتفاق های نا گوار چیه ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تازه p50 خریدم شلنگ یکی از رنگها هوا 7 سانتی داشت کاتریج در آوردم هواگیری کردم و نازل چک زدم یکی از رنگها ناقص می زنه (عکس زیر) چند بار کاتریج در آوردم جا زدم و هد کلین هم چند بار انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی ناراحتم که اینطوری شده.

آیا این مقدار مشکلی هست برای رفع آن باید چه کرد؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام p50 با مخزن دارم

می خواستم بپرسم آیا در عکس زیر که با فلش مشخص کردم (منظورم ابر یا اسفندج مانند هست ) قایل تعویض هست یا خیر یا اصلا نیاز به تعویض دارد؟

و بعد اینکه من می خواهم به مشکل زیر نخورم یعنی جوهر مانند عکس زیر در کف پرینتر نریزد باید چه پیشگیری هایی کرد الیته من لوله تخلیه پشت دستگاه را به یک قوطی وصل کردم ولی اینو دیدم ترس برم داشت

در کل سرویس های epson p50 برای پیشگیری اتفاق های نا گوار چیه ؟؟
    نياز به تعويض نداره پمپ زير اين قسمت هست و جوهر از اين قسمت خارج ميشه و توسط پمپ خارج ميشه بنابراين هميشه جوهري ميشه!
    وجود جوهر توي پرينتر تا اين حدود طبيعي هست.
    نذار هدش خشك بشه ، جوهر خوب استفاده كن و تانك رو (اگه روش هست!) همسطح دستگاه بذار بالاتر باشه جوهر سرازير ميشه توي دستگاه!

10. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تازه p50 خریدم شلنگ یکی از رنگها هوا 7 سانتی داشت کاتریج در آوردم هواگیری کردم و نازل چک زدم یکی از رنگها ناقص می زنه (عکس زیر) چند بار کاتریج در آوردم جا زدم و هد کلین هم چند بار انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی ناراحتم که اینطوری شده.

آیا این مقدار مشکلی هست برای رفع آن باید چه کرد؟

اين بستگي داره كه چي پرينت ميكني ولي اين تعداد نازل گرفته عموما مشكلي توي پرينت ايجاد نمي كنه. شما تا حدود 20 بار هدكلين بزن و بعد هر 2 يا سه بار يه نازل چك بگير ببين تغيير ميكنه يا نه اگه رو به بهبود بود ادامه بده اگه نه كه بايد رفت سراغ محلول كه براي اين حد توصيه نميشه ميگم هدكلين بزن تا درست بشه.
    اگه توي پرينت مشكلي نداره كاريش نداشته باش

12. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اين بستگي داره كه چي پرينت ميكني ولي اين تعداد نازل گرفته عموما مشكلي توي پرينت ايجاد نمي كنه. شما تا حدود 20 بار هدكلين بزن و بعد هر 2 يا سه بار يه نازل چك بگير ببين تغيير ميكنه يا نه اگه رو به بهبود بود ادامه بده اگه نه كه بايد رفت سراغ محلول كه براي اين حد توصيه نميشه ميگم هدكلين بزن تا درست بشه.
    اگه توي پرينت مشكلي نداره كاريش نداشته باش

سلام

مرسی از پاسخ

من بیشتر عکس برای خونه چاپ می کنم و حدودا 10 روز میشه آکبند پرینتر خریدم فقط کاتریج در آوردم هواگیری کردم و کاتریج ج زدم اینطوری شد.

و عکس بالا 7 خونه چاپ نکرده الان که چند بار هد کلین کردم و نازل چک زدم 2 تا خونه رو چاپ نکرده و دوباره هد کلین کردم همین 2 خونه رو چاپ نکرده آیا برای چاپ عکس مشکل پیش میاد برای اینکه کامل پاپ کنه باید چه کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

مرسی از پاسخ

من بیشتر عکس برای خونه چاپ می کنم و حدودا 10 روز میشه آکبند پرینتر خریدم فقط کاتریج در آوردم هواگیری کردم و کاتریج ج زدم اینطوری شد.

و عکس بالا 7 خونه چاپ نکرده الان که چند بار هد کلین کردم و نازل چک زدم 2 تا خونه رو چاپ نکرده و دوباره هد کلین کردم همین 2 خونه رو چاپ نکرده آیا برای چاپ عکس مشکل پیش میاد برای اینکه کامل پاپ کنه باید چه کار کنم؟
    همون 7 تا هم عرض كردم مشكلي ايجاد نميكنه حالا 2 تا شده كه بهتر. كارتريج رو كه نياز نيست خارج كني براي اين مدلها هواگيري كارتريج معني نداره!
    كارتريج يه مخزن جوهره كه اگه جوهر داشته باشه خيلي راحت وارد هد ميشه. هواگيري فقط با هد كلين ميسر است!
    اگه كارتريج داري روش كه زياد هدكلين نزن چون فوري جوهرت تموم ميشه و بايد بري بووق تومن كارتريج بخري!
    توصيه عمومي: باهاش پرينت كن و نذار خشك بشه.
    نكته: پرينترهاي اپسون هد و پمپ قوي دارند داشتم مدلي رو كه توي نازل چك فقط 4-5 نازلش باز بوده و با هدكلين و سرويس بيش از 90 درصد نازل ها اوكي شدند.

15. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •