ببخشید که اسپم دارم میدم اما حیفم اومد که از این دو دوست فقط با کلید تشکر قدردانی کنم
خیلی خوشحالم تاپیکیو پیگیری میکنم که کسایی فعالیت میکنن توش که هدفشون کمک به بقیه اس اونم بااین روحیه
باتشکر![]()
ببخشید که اسپم دارم میدم اما حیفم اومد که از این دو دوست فقط با کلید تشکر قدردانی کنم
خیلی خوشحالم تاپیکیو پیگیری میکنم که کسایی فعالیت میکنن توش که هدفشون کمک به بقیه اس اونم بااین روحیه
باتشکر![]()
خواهش می کنم دوست من
به روی چششششم
مرسی از نظر مثبت شما و خواهش می کنم
پس اگه وقت برای جواب به سوالهای شما نباشه اینجا اومدن چه فایده ای داره؟
من هم مثل شما و چه فرقی می کنه
به هر حال مطمئن هستم هر چقدر بیشتر بدونیم به جایی خواهیم که خواهیم فهمید که هیچی واقعآ نمی دونیم و چه بهتر که از همین الان به اون نتیجه ای که قراره در آینده برسیم ، همین الان برسیم پس منتظر تجریبات همه شما هستم و هیچ فرقی نمی کنه که اون یک تجربه اشتباه باشه یا درست مهم اینه که با هم بحث دوستانه بر سر انتخاب داشته باشیم
باز هم مرسی از شما به خاطر فعالیت روز افزون شما
تشکر ویژه از شما به خاطر پست آخرتون که چقدر ساده و زیبا توضیح دادید (:
من که لذت بردم بقیه رو نمی دونم
خوشحال می شم شما هم مثل بقیه دوستان اینجا توی بحث ها شرکت بیشتری داشته باشید البته با توجه به اینکه خیلی زیبا و ساده توضیح میدید (:
شما موفق باشید.
یادمه پارسال رضا میومدی از فابیو و بچه های دیگه راهنمایی میخواستی واسه خرید هدفون اونموقع فکر کنم تجربت کمتر بود الان ماشالا باید کتاب بدی بیرون هه هه هه اسپم شد.
سلام دوستان
من یدونه فون میخوام بخرم حدود 100 ، 150 برای گوش دادن به موزیک از روی گوشی .
میخوام بتونم به تلویزیون و کامپیوتر هم وصلش کنم .
کلا میخوام بلندی و شفافی صداش قابل قبول باشه و راحت باشه طوری که بشه 2 ، 3 ساعت پشت سر هم ازش استفاده کرد چون میخوام وصلش کنم به آیپد باهاش فیلم ببینم .
بی سیم یا با سیم بودنش هم مهم نیست
در کل من اصلا تو کار هدفون نبودم اگه امکانش هست از پایه راهنمایی کنید بیاد بالا تا متوجه بشم .
پیشاپیش از همه ممنونم
در ادامه گفته های شما:
در چند محدوده فرکانس خاص معمولآ هدفونها تمایل به افزایش یا کاهش توان خروجی دارند مثلآ به طور ساده اغلب هدفونها در محدوده زیر 100 هرتز اغلب دچار افت می شن و در فرکانس 1 کیلوهرتز اغلب با افزایش ناگهانی توان روبرو خواهیم شد ولی این افزایش به 2 کیلوهرتز نرسیده دچار افت شدید خواهد شد به طوریکه اغلب این افت تا 4 کیلوهرتز ادامه پیدا می کنه و تا به 8 کیلوهرتز رسید دوباره به شکل سعودی توان این فرکانسها قوی تر شنیده می شه ولی این افزایش تا 10 کیلوهرتز ادامه پیدا می کنه ولی از 10 کیلوهرتز به بعد تقریبآ به خط فلت نزدیک میشه تا اینکه به حداکثر فرکانس هدفون برسه ولی ممکنه در بین این فاصله چند باری از این فراز و فرود ها دوباره اتفاق بی افته که برای یک هدفون معمولی طبیعی هست اما علت:
فرکانسهای پایین به دلیل سنگینی و سفتی عناصر مکانیکی درایور هدفون و ضریب تبدیل نسبتآ کم توان الکتریکی به مکانیکی توسط Voicecoil (همون سیم پیجچ بلندگو) و فرکانسهای بالای مید که 1 کیلو هرتز دقیقآ جایی قرار داره که رزونانس شدید voicecoil و همچنین شتاب شدید دیافراگم درایور(همون پرده بلندگوی هدفون) و فرکانسهای فرکانس های 4 کیلوهرتز به این خاطر دچار افت می شوند که از این فرکانس به بالا ظرفیت پراکنده خازنی در مدار الکتریکی و همچنین عدم یکنواختی پاسخ مکانیکی دیافراگ به خصوص spider ها (خیلی ساده می شن نگهدارندهای انتهایی پرده بلندگو) و فرکانسهای 8 به این خاطر دچار افزایش دامنه یا توان می شن چون در اون فرکانس معمولآ درایور هدفون رو بهینه می کنند برای پروازی به سمت صدایی با حداکثر فرکانس یا همون حد بالایی پاسخ فرکانس و دقیقآ اینجا یک قله ایجاد می شه و چون بعد از این فرکانس دیگه دیافراگم توان و سرعت مورد نیاز رو نداره به سرعت و با شیب نسبتآ زیادی رو به کاهش توان میره
تا حدودی فرکانسهای 1 کیلوهرتز و 10 رو به ترتیب به خاطر بدست آوردن مید گرم و با جزییات و 10 کیلوهرتز رو به خاطر های تقریبآ آزاد می زارن ولی در سطح حرفه ای دیگه خبری از این جور فراز و فرود های شدید نیست بلکه اینقدر مکانیک درایور با دقت ساخته شده که نیازی به این جور بالانس ها (معنی درست فارسیش الان یادم نیست) نیست ولی همچنان می شه اونها رو پیدا کرد و کار زیاد سختی نیست هر چند که در 1 کیلو هرتز کمی اون قله تیز تبدیل به یک تپه و Soft شده هست ولی در 10 کیلو هرتز همچنان اون قله قابل رویت هست ولی نه با تغییرات بسیار شدید و خیلی خارج از خط فلت
تنها فرق یک هدفون فوق حرفه ای با مدل حرفه ای اینه که اون تپه های کوچولوی 1 کیلو هرتز دیگه صاف شدن و یک اعوجاج کوچولو جاشون قرار گرفته و در 10 کیلوهرتز هم اون قله کوچولو تبدیل به تپه Soft شده می مونه و اختلاف هزینه ای برای این صاف کاری ما باید پرداخت کنیم چیزی نزدیک به چند میلیون تومن هست نه بیشتر
در آخر:
قله 10 کیلوهرتز باعث می شه صدای های تیز بشه
قله 8 باعث می شه صدای های سرد بشه
قله 4 باعث میشه صدای مید هارشی بشه
قله 1 هم باعث میشه صدا خشک و محو بشه یه حالتی مثل تودماغی (ببخشید اصطلاح بهتری الان به ذهنم نرسید)
در آخر آخر:
قله های 1 و 10 مهمترین قله ها هستند که صدای کلی هدفون رو تعیین می کنند پس اول به این دوتا دقت کنید بعد به بقیه در بهترین حالت نباید قله ای وجود داشته باشه ولی این شرط زمانی درسته که جلوی موجودی حساب بانکی ما هم چند تا صفر اضافه باشه چون اون قله ها زمانی صاف می شن که هزینه زیادی برای هدفون کرده باشید
در آخر آخرتر:
ممکنه یک هدفون تمام این فراز و فرود ها رو داشته باشه اما صدای خوبی داشته باشه
چرا؟
چون موسیقی مساوی هست با همزمان پخش کردن چند فرکانس مختلف که ترکیبی پیچیده رو دوباره شامل می شوند که بعضی سعی در حذف یا کاهش همدیگه دارند و بعضی در صدد تقویت هم به همین خاطر ممکنه اون هدفون بد کیفیت دقیقآ مناسب سبک خاصی باشه مثلآ یک هدفون با :
قله 10 قوی
قله 8 ضعیف
قله 4 ضعیف
قله 1 قوی
دقیقآ مناسب سبک الکترونیک خواهد بود و همینطور:
قله 10 قوی
قله 8 متوسط
قله 4 متوسط
قله 1 قوی
دقیقآ مناسب راک هست و همینطور:
قله 10 ضعیف
قله 8 ضعیف
قله 4 متوسط
قله 1 متوسط
دقیقآ مناسب سبک متال هست البته اگه طرفداراش رضایت بدن (:
شما هم موفق باشید.
دوست من یادتون هم نره که آخرین باری هم که اینجا از همه سوال پرسیدم خیلی وقت پیش نیست (:
دوست عزیز همین الان هم برام سوالی پیش بیاد باز هم می پرسم مطمئن باشید هر چند آخر دست اگه خیلی اسرار به جواب کنم Peaceful1 عزیز زحمت می کشن و چون میدونن که از اینکه بی جواب بمونم کمی دلسرد میشم و اینطور جواب میدن:
اینجا اون هدفونی که شما مد نظرتون هست رو تست نکردن و نهایتش بتون اونی که توی فرووم های خارجی خوندن رو بگن و بهتره به فروومهای خارجی نگاهی کنید
و یادم نمیره اون موقع هم که اتفاقی اینجا رو دیدم همون موقع تنها کسی که خیلی برای اینجا زحمت هم کشیدند و می کشند ولی ازشون اونطور که باید قدردانی هم نشده Peaceful1 عزیز بودند که به اسرار ایشون من نوعی و کم سواد هم موندگار شدم تا از شما و بقیه دوستان چیزهای خوبی یادبگیرم
دونستن 4 تا اصطلاح و غیره دلیل نمی شه که طرف یه چیزی بلده مهم اینه که ما همون 4 تا اصطلاحی که اون بلده
رو ازش یاد بگیریم و بهش اضافه کنیم تا . . .
هر وقت تونستم 10 تا پست خوب اینجا بدم می تونم در آینده یک صفحه به کتاب کسی اضافه کنم
در آخر اگه تجربه داشتم که اسرار نمی کردم که بیاید تجربه خودتون رو با من درمیون بزارید که (:
به امید روزی که من هم بی سواد تر از اونی که بودم بشم الهی آمین
شما هم موفق باشید.
راستیتش من میخواستم برم هدفون بگیرم ولی الان دیگه پشیمون شدم،یا حداقل گذاشتم تا کمی اطلاعاتم تکمیل تر بشه
این خریدن هدفون یه دلیل خیلی خوب شد واسه آشنا شدن با این تاپیک و مطلب یاد گرفتن
یه سوال در مورد صدای گرم وسرو و مانیتور ذهنمو مشغول کرده
میشه دوستان با مثالی درموردش واسم قضیرو بازکنن
منظورم اینه که صدای سردوگرم برای اون دستگاه هس که اون موزیکو به اون صورت پخش میکنه و یا نه مربوط به اون موزیک میشه؟
یا نه اصلا ربطی نداره؟
ببخشید دیگه اگه سوالم خیلی ...
زیادی تازه کارم و اولین باره دارم با این مفاهیم آشنایی پیدا میکنم
باتشکر
با سلام
برای اشنایی با اصطلاحات هدفون و نحوه انتخاب یه هدفون خوب برای کاربرد و هدفی که می خواین ازش استفاده کنین توصیه میکنم اول از همه این بخش رو که اقا رضای عزیز زحمتش رو کشیدن و برای ما اماده کردن رو مطالعه بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از اون با توجه به سبکی که اهنگ گوش میدین,سورس پلیرتون و مقدار بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفتین میتونین از اساتید نظر خواهی کنین.
و اگر بصورت کاملا تخصصی و حرفه ای بخواین موسیقی رو با استفاده از هدفون دنبال کنین توصیه میکنم روی نام کاربری rezaomido کلیک کنید و روی گزینه تمام مطالب این کاربر (find more post from rezaomido ) کلیک کنید , و با دایره المعارف نحوه استفاده و انتخاب هدفون روبرو میشین که همونجا میتونین review های کاملی از هدفونهای حرفه ای و با ارزش دنیا پیدا کنین و اشنا بشین.
در غیر اینصورت تو همین فوروم دوستان با توجه به خواسته ها و علایق شما میتونن کامل راهنماییتون کنن.
با تشکر
سلام
میبینین چه فروم خوبیه ای ؟
من قبل از اینکه با اینجا اشنا بشم 5 تا هدفون داشتم که واقعیتش الان دیگه از هیچ کدوم استفاده نمی کنم .چون تقریبا همشون تو یه سبک بودن فکر میکردم تمام هدفونهای دنیا هم اینطوری.متاسفانه بعلت اینکه تو بازار ایران هدفون خیلی کم هست (البته تازه گیها یه شوکی بهش وارد شده و هدفونهای جالبی وارد میشه که امیدوارم ادامه داشته باشه)بطوری که 9 سال پیش که من دنبال هدفون حرفه ای میگشتم بهترین هدفونی که از بازار تونستم تهیه کنم البته با توجه به بودجم akg k44 بود.اون موقع تو بازار ما این دیگه بهترین بود. ولی الان براحتی و با بهترین قیمت میتونین حرفه ای ترین ها رو داشته باشین.بعد از اشنایی با این فوروم و راهنمایی های اقا رضا که من بشخصه مدیونشون هستم الان دارم موزیک رو با یه سبک و روش دیگه ای دنبال میکنم.یعنی با معرفی هدفون ,سورس پلیر و نوع ترکهایی که تا بحال اسمشون رو نشنیده بودم تازه متوجه شدم چه روشهایی هستن که خیلی از ما حتی نمیدونیم همچین تکنولوژی های چندین سال پیش کشف شدن .من خیلی حیفم میاد که چرا چند سال پیش نشد که کسی من و راهنمایی کنه.ولی شما که الان بهترین اساتید حاضرن و جوابتون رو میدن چرا استفاده نمیکنین.بغیر از این با توجه به وضعیت بازار ایران که هر روز متزلزلتر میشه توصیه میکنم هر چه زودتر اقدام کنین تا با قیمت مناسبری به چیزی که میخواین برسین.
در مورد سوال شما کهبله به دستگاه پخش موزیک و خود هدفون مربوط میشه که تو پستهای قبلی اقا رضا کاملا توضیح دادنمنظورم اینه که صدای سردوگرم برای اون دستگاه هس که اون موزیکو به اون صورت پخش میکنه و یا نه مربوط به اون موزیک میشه؟
امیدوارم بزودی بتونین به خواستتون برسین و همونطور که دوست دارین از موسیقی لذت ببرین.
دوستان برای بار فکر کنم 3ــوممیپرسم : (وکیلم :-")
قیمت دقیق Creative EP-830 چنده؟؟؟
کجا برای خرید مناسب تره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)