242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.
242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.
خب معلومه ایکس ویژن بهتره . خدمات پس از فروش معتبرتری داره و در صورت بروز مشکلات به وبلاگشون دسترسی داری و اعلام نظر میکنی و معمولا" اونجا سریع آپدیت ارائه میدن و به مشکلات رسیدگی میکنن .2
242 بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش با مدلهای قبلی متفاوته.
دوست من علیرغم گارانتی خوب ایکس ویژن سما پلیر بسیار بهتری داره
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟
کسی در مورد راه اندازی و ترفندهای گيرندهگیرنده دیجیتال ESTER T15 اطلاعاتی دارد؟آخرین ورژن نرم افزارش از کجا باید گرفت
به اين آدرس سري بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیرش چه مزیت بیشتری داره امیرجان؟ والا ایکس ویژن هم همه جور فرمتی رو پخش میکنه![]()
با شماره خدمات پس از فروششون تماس بگیر راهنماییت میکنن . منم برای تلویزیونم یه پایه نصب دیواری میخواستم با این شماره تماس گرفتم بهم آدرس دادن راحت تهیه کردم .
من با این شماره تماس گرفتم : 44507746
صدا های 5 کاناله رو نمی تونه ساپورت کنه. و بااید قبل از تماشای فیلم، زحمت کانورت اون فیلم رو بکشید. و فیلم به صورت صامت پخش می شه!
بعضی از فیلم های جدید(اگه نگم اکثرشون) صدای 5 کاناله دارند.
با سلام
گیرنده دیجیتال بسیار کوچک با امکان گیرندگی بالا و پلیر قدرتمند برای SONY EX330 چی بگیرم؟؟
بچه ها کسی راجع به این مدل ها اطلاعاتی نداره.
به خدا کلی فیلم مونده رو دستم که میخوام ببینم .
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)