تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 720 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577617667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

آقا تی وی یک ماه که تو مغازه تعمیرگاهی نمایندگی پانای شهرمون مونده ..اول که قرار بود بفرستن برای تعویض پنل .. حالا رفتم میگه که نه قرار نیست بفرستیم اونا قراراه قطعه بفرستن ما درستش کنیم ..هنوز که قراراه قطعه رو بفرستن ... عجب اوضایی شده ..گرانتی پانلوسنیکم که لارج بود به خاک نشسته ...چیکار کنم ... تی وی هر یه خط وسط تصویر داشت هم 7 چارغه شده بود ...به کجا زنگ بزنم اینا اینجا جواب ردست حسابی بهم نمیدن ...

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا تی وی یک ماه که تو مغازه تعمیرگاهی نمایندگی پانای شهرمون مونده ..اول که قرار بود بفرستن برای تعویض پنل .. حالا رفتم میگه که نه قرار نیست بفرستیم اونا قراراه قطعه بفرستن ما درستش کنیم ..هنوز که قراراه قطعه رو بفرستن ... عجب اوضایی شده ..گرانتی پانلوسنیکم که لارج بود به خاک نشسته ...چیکار کنم ... تی وی هر یه خط وسط تصویر داشت هم 7 چارغه شده بود ...به کجا زنگ بزنم اینا اینجا جواب ردست حسابی بهم نمیدن ...
    من یه شماره داشتم.میگردم واست پیدا می کنم.شماره مربوط به شکایت از خدمات پس از فروش پاناسونیکه.تماس بگیری از دستشون شکایت کنی پیگیری می کنن واست.

3. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دمت گرم ...اگرم راهکاری داری که بتونم زودتر با کمترین هزینه به نتیجه برسم ممنون میشم بگی ..چیزی که توش نیاز به رفت و آمد به تهران و خلاصه دردسرش کم باشه و اونام نتونن از زیرش در برن ..
    مرسی

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان برای اپدیت افلاین تلویزیون TH-P50VT30 چکار باید کرد
    کدوم سایت برم؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام
    خوب دیگه فکر میکنم با این خبر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه تقریبا باید قید ورود مدلهای 2012 رو به ایران زد اگر هم وارد بشه با شرایط فعلی فکر نمیکنم مدلی مثل ST50 تو سایز 42 قیمتی کمتر از 4.5 تا 5 میلیون داشته باشه.

7. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان برای اپدیت افلاین تلویزیون TH-P50VT30 چکار باید کرد
    کدوم سایت برم؟
    شما باید پسوند بعد از VT30 رو چک کنی مثلا VT30R یا VT30x...
    بعد بری تو سایت Panasonic.net
    یا از این لینک:
    یا این لینک:
    مدل فیرم ویر سازگار با پنل رو دانلود کنی بعد به همون روشی که برای به روز رسانی توضیح داده عمل کنی.

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

سلام
    خوب دیگه فکر میکنم با این خبر :

دیگه تقریبا باید قید ورود مدلهای 2012 رو به ایران زد اگر هم وارد بشه با شرایط فعلی فکر نمیکنم مدلی مثل ST50 تو سایز 42 قیمتی کمتر از 4.5 تا 5 میلیون داشته باشه.
    اسمبل داخلی تلویزیون که به سمت توقف می رود،واردات هم ممنوع میشه.تنها راه استفاده از محصولات قاچاق است که مشتری باید هزینه ارز آزاد را بدهد ولی هیچ خدماتی نگیرد.

دنیای اقتصاد به نقل از گمرک:در نيمه نخست سال 91 حدود 152 هزار و 126 كيلوگرم تلويزيون از مبادي رسمي وارد بازار داخلي شده است كه اين رقم در مقايسه با مدت مشابه در سال 90 كه حجم واردات حدود يك هزار كيلوگرم بوده است بسيار چشمگير است.
    بيشترين ميزان واردات تلويزيون در سال 91 مربوط به چهار ماه نخست سال بوده است و در دو ماه مرداد و شهريور ميزان واردات تلويزيون به كشور در حد بسيار چشمگيري كاهش يافته است.بر اساس اطلاعات به دست آمده،طي چهار ماه نخست سال 91 حدود 149 هزار و 560 كيلوگرم تلويزيون وارد بازار شده است.
    بررسي اين اعداد و ارقام گوياي اين است كه طي دو ماه مرداد و شهريور شاهد ورود تنها دو هزار و 566 کيلوگرم تلويزيون به كشوربوده‌ايم.

11. 2 کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Y & M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ظاهرا vt50 هايي كه به تركيه ارسال شدن همه زير مجموعه مدلهاي اروپايي هستند با كد سريالي TX-50VT50E كه البته حرف E آخر را خود سايت تركيه اشاره اي بهش نكرده بود و همگي اين مدلها مجهز به تيونر داخلي بودند فقط ميخواستم بدونم اين DVBT هايي كه روي اين مدلها هست با سيگنالهاي ديجيتال تلوزيون ايران هم همخواني داره يا نه؟
    فرض بر اين بگيريم كه يك نفر بخواد از تركيه اين TV را بياره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا هنوز حتی st50 وارد بانه هم نشده یادمه هر سال از شهریور دیگه سری st میومد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که حسابی ناامید شدم.توی سایت ها که بخونید قیمت 50st50 که مال سال 2012 هستش رو زده 850 دلار برای آمریکا یا 860 یورو برای اروپا که به پول ما میشه حدود 3.5 تا 4 میلیون.حالا اینجا 50vt30 که مال سال 2011 هستش 6000000 قیمت داره.از نمایندگی که پرسیدم همینجور که بچه ها گفتن میگن جزو کالاهای لوکس حساب میشه و 65% هم قیمت گمرک و اینا میاد روش.دیشب که رفتم بگیرم میگفت باز قراره 25% دیگه هم گرون بشه قیمتها.میگفتن اصلا سری 2012 معلوم نیست بیاد یا نه .به کاشان زنگ زدم میگفت شاید تا 10 ، 15 روز دیگه بیاد .ولی معلوم نیست با چه قیمتی بدن دیگه. مشکل اصلی اینجاست که هیچ حساب و کتابی نداره .اوضاع مملکت ثابت نیست.ممکنه تا دو ماه دیگه همه چی ارزون بشه یا گرون بشه ، به هرحال ثابت نمی مونه که مثلا بگی خب من الان این مقدار پول رو دارم حالا بذارم تا دو ماه دیگه که مدلهای جدید اومد بعد تصمیم بگیرم .خلاصه من رفتم یه 50ut30 خریدم 3600000 با دو تا عینک که شد 4 تومن کلا.ولی خیلی دپرسم.فکر کن دو ماه پیش همین 50vt30 رو میخریدم 3 تومن با دو تا عینک حالا شد این....به بچه ها هم پیشنهاد میکنم دوتا کار بکنند یا اینکه همین الان برید بخرید یا اینکه پولتون رو تبدیل به ارز یا طلا بکنید تا ارزش پولتون کم نشه.

15. این کاربر از tristan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •