تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 567 از 598 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سوال فوریییییییی من میرم تو سایت شهید بهشتی اخه فردا باید برم ثبت نام نمیدونم ادرسش برا ثبت نام کجاست کسی میدونه ادرس کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه سایتش بالا نمیاد
    فوریییییییییی ی ی ی یی .....تو روخدا 9کرتونم

داره خودمونی میشه javskatolbashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

14

من با رتبه 3500 منطقه دو پزشكي ارتش قبول نشدم.الان رفتم كارنامه هاي گزينه 2 رو ديدم يه نفر با 4100 منطقه 2 قبول شده بود.چيز خاصي هست كه باعث شده من قبول نشم؟اگه طبيعي نيست بگين تا برم سنجش بهشون بگم.
    این در راستای سیاست به صطلاح بومی گزینی خودشونه!

من هم از چند تا مشاور سوال کرده بودم گفتن ظرفیت ها امسال بیشتر شده اما....

وقتی همه ی امکانات یک جا متمرکز بشه همین میشه دیگه.... .

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

بچه ها منم امروز رفتم ثبت نام کردم فقط جایی که رفتم برای ثبت نام یکم شهرش برته اینترنت برسرعت که برای اجاره ای ها نمی دن وایرلس هم فقط دانشگاه داره ولی من یه چیزه دیگه به ذهنم رسید گفتم بگم بچه ها هم بدونن که البته از منم بهتر می دونین!
    اینترنت gprs ایرانسل تنها راه شماست که اگه بسته هاشو بگیرید 2 گیگ برای یه ماه 10 تومن میشه که وافعا خوبه.کسی خواست بره سایت ایرانسل نوشته.خدا خیرشون بده به یاد ما دانشجوها هم هستن!
    یاد سال پیش خودمون افتادیم توی خونه دانشجویی یه جای پرت وقتی این گوشیو وصل کردیم به لپتاپ انگار دنیارو بهمون میدادن (واقعاَ حس خوبی بود) اما اون روزا سرعتش عالی بود و نامحدود الان که 2گیگ شده ( هر فصل نیم گیگ کم میشه به سال دیگه نمیرسه)
    در مورد خوابگاه این ماهه اولی میشه همه کاری اتاق عوض کرد و ...اگه شرایط نامساعده زود عوض کنید ...
    امیدوارم نهایت لذتو در کنار درس ببرید زندگیه جدیدیه اما به سرعت یکنواخت میشه ... سخت نگیرید
    آرزوی شادی و پیروزی برای همتون

4. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بجه ها این جا کسی دانشگاه علامه هست ؟
    شماها هم از بهمن کلاساتون شروع میشه چی کار می کنین تابهمن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

من فیزیک هسته ای قبول شدم میتونم بعدا گرایشمو عوض کنم مثلا حالت جامد یا اتمی؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اگر منظورتون برای ارشد هستش
    بله این امکان در کارشناسی ارشد وجود دارد و حتی تغیر به رشته ای دیگر.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اگر منظورتون برای ارشد هستش
    بله این امکان در کارشناسی ارشد وجود دارد و حتی تغیر به رشته ای دیگر.
    توی کارشناسی هم امکانش هست ولی شرایطش مثل تغییر رشته هست به نظر مدیرگروه هم خیلی خیلی بستگی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

فیزیک اتمی در چه زمینه هایی کاربرد داره؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان. امروز رفتم ثبت نام. شرحش رو میزارم:
    حاضر شدم و سوار ماشین و کمربندی و دانشگاه اراک و اونطورفتش پارک کردم. رفتم تو ساعت 10 بود. رفتم تو از یارو دربونه پرسیدم کجا برم نشون داد. همون اول دانشگاه یه چادرهایی زده بودن یه دونه برای دخترا و یه دونه برای پسرا. رفتم قسمت پسرا و اسمم رو گفتم و چک کرد و یه پرونده داد. یه سری هم بودن دانشجو همون جا مسئول راهنمای بودن. یه نفرشون با من اومد و برام توضیح داد چه کار کنم. من رو برد یه ساختمون طبقه سوم که سلف هم بود. اونجا فرما رو پر کردم که تعدادشون هم کم نبود. اسم همه نیکانم رو پرسیدن و نوشتم و بعد رفتم یه ساختمون دیگه اونجا مراحل قانونی انجام میشد.رفتم تو یادم افتاد از تمام صفحات شناسنامم کپی ندارم. اومدم بیرون یه دکه بود تو خود دانشگاه صفی داشت که انگار دارن مجانی یه لپ تاپ اپل میدن. داشتم میرفتم یکی از رفقای پیشین (کیشانی راهنمایی بودیم) رو دیدم. بعد رفتم بیرون دانشگاه و یه مغازه بیرون بود. نسبتا خلوت تر بود. دادم و کپی کرد. دوباره پیاده گز کردم تا اون ساختمونه. رفتم توش.دو ردیف میز چیده بودن. یه طرف دخترا و یه طرف پسرا. پشت میزها هم حدود 20 نفر نشسته بودن. بعد بالای هرکدوم هم زده بود ایستگاه شماره فلان و یه توضیح. رفتم ایستگاه اول. یه زنه بود کارت ملیم رو نگاه کرد و اسمم رو علامت زد. بعد رفتم ایستگاه بعدی یارو نگاه کرد و گفت که از مدارک پیش و دیپلمت باید 2 تا کپی داشته باشی. حسابی عصبانی شدم و دوباره رفتم بیرون. رفتم بیرون دانشگاه و اون مغازه هه هم کلی صف شده بود. از چند نفر اون اطراف پرسیدم غیر از اینا کجا کپی هست؟ یه نفر گفت که برو عباس آباد پر کپی. رفتم یه مغازه هیچ کس نبود از هر چی داشتم سه چهار تا کپی گرفتم و شد هزار تومن و اومدم.حسابی خسته شده بودم. اومدم و دوباره همون هفت خان رستم.رفتم نشون دادم و تایید کرد و گفت برو مرحله بعدی. رفتم و نظام وظیفه بود. به یارو گفتم من مشمول نیستما ولی تو کتش نرفت و یه فرم زد و گفت کپی. خیلی عصبانی شدم و دیدم همونجا دستگاه کپیشون راه افتاده. کپی گرفتم و اومدم بهش دادم گفت برو پلیس +10 . ای بابا. دوباره رفتم بیرون دانشگاه و خ عباس آباد و دفتر پلیس + 10 . خیلی شلوغ بود و دوباره کیشانی رو دیدم و گفت انجام دادی؟> گفتم نه بابا تازه ایستگاه فلانم. گفت همه رو انجام میدادی. منم که نمیدونستم عصبام دوباره خورد شد و برگم رو دادم و گفت فردا بیا پروندت رو بگیر. دوباره دانشگاه. همن ساختمونه و یه ایستگاه دیگه و یه جا رسیدم بهم کارت موقت دانشجویی دادن. بعد یه ایستگاه دیگه گفتن برو ازش کپی بگیر. رفتم (همونجا) کپی گرفتم. بعد مرحل بعدی و یه مرحله یه مشت مجله و یه کتاب راهنمای دانشگاه اراک دادن. یه جا هم یه فرم دیگه دادن برای پزشکی بود. مثلا سابقه بیماری و... یه فرم دیگه هم تست روانشناسی بود. اول می خوندم و بعد ده بیست سی چهلی زدم رفت و تمومشد. گفت برو اون ساختمون فلان طبقه سوم(همونجا که اول رفتم) و اونجا کارت تغذیه رو بگیر. رفتم و یارو گفت می خوان نهار بخورن و سیستما قطعه. یا همینجا بمون غذا بخور (با ژتون) یا برو یک و نیم بیا. نگاه کردم دیدم ساعت دوازدهه. رفتم بیرون وسوار ماشین و گازش رو گرفتم و خونه اومدم. داشتم از کت و کول میافتادم. ناهار خوردم و بعد یک و نیم بود و دوباره حاضر شدم و سوار ماشین. بعد هم رفتم جلو پارک امیرکبیر پارک کردم و اون ساختمون طبقه سوم و گفت فیش پر کن. همونجا دکه یا شعبه بانک تجارت بود. یه نفر بود یه کارتون فیش داشت و پر کردم و 15000 تومن هم دادم و کارت تغذیه گرفتم. بعد سوار ماشین و رفتم سردشت. برای بار اول بود می رفتم اونجا. با ماشین رفتم تو و یه جا پارک کردم. بعد از یه دانشجو پرسیدم قسمت عمران کجاست؟ نشون داد و کلی پیاده رفتم و یه ساختمون بزرگ دانشکده فنی مهندسی بود. رفت تو از اطلاعاتش پرسیدم باید چه کار کنم گفت برو طبقه دوم پیش آقای ... رفتم و (خیلی ساختممون نوساز و ترتمیزی بود) شانسی رفتم تو یه اتاق و گفتم اقای فلان کجاست ؟ گفتم خودمم.(یه جا شانس آوردیم) بعدگفتم جدیدالورودم ورشته عمران. کارتم رو گرفت و نگاه کرد و یه برگه داد. که توش واحدام بود. خیلی غرب و قاتی بود. گفت از یه شنبه شروع میشه که صبح یکشنبه هم جلسه معارفست. بعدش میاد اینجا. اومدم بیرون و از ساختمون سوار ماشین. از یه در دیگه دانشگاه رفتم بیرون و سردشت دور زدم و سمت خونه

11. 3 کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام.کسی می دونه اردوی دانشگاه شیراز کی هست؟17 یا 16 مهر؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •