تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 639 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنونم از پاسخ شما.

جسارت نمیکنم ولی یکم سخته اعتماد به این حرف چون الان شرایط خوبی هست برای افتتاح حساب های جدید و ممکنه از دست بدیم و صندوق هم سود رو بیاره پایین و دیدیم که وقتی به نفعشون باشه چطور قانون رو تمام و کمال اجرا میکنن و تمام سیستم ها هم وصل و اینترنت هم مثل برق و باد کار میکنه.
    جسارت نیس نظر شماست شما عقل خودتون رو بکار میندازی به هر حال هدف از همه این کارها بلوکه کردن پول مردم هست به خاطر همین. تازه خیلی از بانکها تمایلی نشون نمیدن برخی بانکهای خاص هستند که این کار رو انجام میدهند.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنونم، پول من حدود 50 تومن هستش. شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ ده صفحه آخر تاپیک رو داشتم میخوندم در مورد بانک پارسیان هم خوندم که سود 22 درصد داره، نمیدونم چقدر قدیمیه و هنوز هست یا نه.

در مورد بانک گردشگری، دوستان نوشتن بالاتر که پول برای یک سال بلوکه میشه که خیلی ایده آل نیست.

راستی مگه از 11 شهریور سودها کم نمیشه، پس چطوری اینها هنوز 22 درصد میدن؟
    در ضمن هیچ قرارداد یکساله ای بلوکه شدن نمیگن بهش. میگن زودتر دست بزنی جریمه داره
    قانون کل بانکهاست اگر دست بزنید جریمه میشید و در واقع میان همون روزشمار حساب میکنن و اون اضافی سود رو پس میگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جسارت نیس نظر شماست شما عقل خودتون رو بکار میندازی به هر حال هدف از همه این کارها بلوکه کردن پول مردم هست به خاطر همین. تازه خیلی از بانکها تمایلی نشون نمیدن برخی بانکهای خاص هستند که این کار رو انجام میدهند.
    ممنون. اون قضیه که گفتین این کاهش سود رو صندوق ها تاثیر خیلی کمی در حد 1 درصد داره رو از کجا شنیدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چقدر خوب بود مبگفتی عملکرد مردم در مورد باز کردن حساب سرمایه گذاری چطوری بود.
    البته بخش بزرگی از جمعیت مربوط به مالباختگان موسسه افضل هست که با بانک آینده ادغام شدن.

فقط سوال اینکه ادغام شدن با موسسات ورشکسته چه عواقبی برای بانکها داره؟!
    شما ی سر برو بانک اینده ببین چه خبره همه دارن حساب باز میکنن ..ربطی هم به افضل نداره..دیشب اخبار گفت و سایتها هم گفتن ی بانکی داره 23 درصد سود میده ک منظورشون اینده بود..تمام شعبه هاش شلوغه
    شما هر پولی بزاری روی همون پول 23 درصد حساب میکنه اگه ازش برداری میشه 21 درصد و اگه اضافه کنی تاثیر نداره...انقدر شعبه هاش شلوغ شده ک خودشون کلافه شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بانک‌ کار افرین هم سپرده ویژه گذاشته برای حساب بلند مدت یک ساله ۲۰ درصد روزشمار با هر مبلغی میده بعد از یک ماه هم قابل برداشت بدون جریمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر

7. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

شما ی سر برو بانک اینده ببین چه خبره همه دارن حساب باز میکنن ..ربطی هم به افضل نداره..دیشب اخبار گفت و سایتها هم گفتن ی بانکی داره 23 درصد سود میده ک منظورشون اینده بود..تمام شعبه هاش شلوغه
    شما هر پولی بزاری روی همون پول 23 درصد حساب میکنه اگه ازش برداری میشه 21 درصد و اگه اضافه کنی تاثیر نداره...انقدر شعبه هاش شلوغ شده ک خودشون کلافه شدن
    قبل اینکه این موضوع رو شما مطرح کنی من خودم اون حساب 23 درصدی رو باز کردم.
    اینکه شما چیزی از افضل نمیدونید ناشی از بی اطلاعی شماست...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

شما ی سر برو بانک اینده ببین چه خبره
    همه دارن حساب باز میکنن ..ربطی هم به افضل نداره..
    دیشب اخبار گفت و سایتها هم گفتن یه بانکی داره 23 درصد سود میده که منظورشون اینده بود..تمام شعبه هاش شلوغه
    سلام
    این همون حسابی هست که سودش 3 ماه یک بار واریز میشه ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-08-2017 at 19:14. دليل: تصحیح

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

قبل اینکه این موضوع رو شما مطرح کنی من خودم اون حساب 23 درصدی رو باز کردم.
    اینکه شما چیزی از افضل نمیدونید ناشی از بی اطلاعی شماست...
    این حساب های 22 درصد رو چکار میکنه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •