جسارت نیس نظر شماست شما عقل خودتون رو بکار میندازی به هر حال هدف از همه این کارها بلوکه کردن پول مردم هست به خاطر همین. تازه خیلی از بانکها تمایلی نشون نمیدن برخی بانکهای خاص هستند که این کار رو انجام میدهند.
جسارت نیس نظر شماست شما عقل خودتون رو بکار میندازی به هر حال هدف از همه این کارها بلوکه کردن پول مردم هست به خاطر همین. تازه خیلی از بانکها تمایلی نشون نمیدن برخی بانکهای خاص هستند که این کار رو انجام میدهند.
در ضمن هیچ قرارداد یکساله ای بلوکه شدن نمیگن بهش. میگن زودتر دست بزنی جریمه داره
قانون کل بانکهاست اگر دست بزنید جریمه میشید و در واقع میان همون روزشمار حساب میکنن و اون اضافی سود رو پس میگیرن
ممنون. اون قضیه که گفتین این کاهش سود رو صندوق ها تاثیر خیلی کمی در حد 1 درصد داره رو از کجا شنیدین؟
شما ی سر برو بانک اینده ببین چه خبره همه دارن حساب باز میکنن ..ربطی هم به افضل نداره..دیشب اخبار گفت و سایتها هم گفتن ی بانکی داره 23 درصد سود میده ک منظورشون اینده بود..تمام شعبه هاش شلوغه
شما هر پولی بزاری روی همون پول 23 درصد حساب میکنه اگه ازش برداری میشه 21 درصد و اگه اضافه کنی تاثیر نداره...انقدر شعبه هاش شلوغ شده ک خودشون کلافه شدن
بانک کار افرین هم سپرده ویژه گذاشته برای حساب بلند مدت یک ساله ۲۰ درصد روزشمار با هر مبلغی میده بعد از یک ماه هم قابل برداشت بدون جریمه
Sent from my iPhone using Tapatalk
بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر
بانک سامان حساب جاری/کوتاه مدت داره سود 15% با کف 10 تومان روزشمار. بانک خصوصی ولی مطمئن بدون دردسر
قبل اینکه این موضوع رو شما مطرح کنی من خودم اون حساب 23 درصدی رو باز کردم.
اینکه شما چیزی از افضل نمیدونید ناشی از بی اطلاعی شماست...
سلام
این همون حسابی هست که سودش 3 ماه یک بار واریز میشه ؟
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-08-2017 at 19:14. دليل: تصحیح
این حساب های 22 درصد رو چکار میکنه....
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)