من هم دوتا2 بازی کردم هم HoN , هیچکدومشون حالی که لول بهم میده رو نداددوستان به نظرتون از honبیام این ؟؟
فقط این لول مشکل پیدا کرده تازگیا ... یعنی ایران مشکل پیدا کرده با لول .
امیدوارم دیگه امروز و فردا خوب بشه ...
من هم دوتا2 بازی کردم هم HoN , هیچکدومشون حالی که لول بهم میده رو نداددوستان به نظرتون از honبیام این ؟؟
فقط این لول مشکل پیدا کرده تازگیا ... یعنی ایران مشکل پیدا کرده با لول .
امیدوارم دیگه امروز و فردا خوب بشه ...
نظر شخصیت تو حلقمhon که در مقابل لول به نظر شخصی من آشغالی بیش نیست.
از هر نظر (چه Playerbase) چه چیزای دیگه لول سرتر از HoN هستش.نظر شخصیت تو حلقم
آره من هستم Skillcappedtork ,ew
یعنی play میزنی این صفحه واست باز نمیشه که لاگین کنی ؟ یا صفحه باز میشه و توش سیاهه ؟؟
اگر فایل lol.launcher.admin رو اجرا کردی و سرور و region رو درست زدی و play کردی و صفحه سیاه اومد تنها راه اینکه وقتی بازی رو اجرا میکنی کنار دکمه close یه چرخ دنده هست وارد اون قسمت شو و repair رو بزن اگر بعد repair مشکل پا برجا بود.
کلن بازی رو از اول از طریق سرور خود سایت دانلود کن.
یعنی از لینکی که زمان ثبت نام و تعیین سرور بهت میده دانلود کن.
فعلن اوضاع اینترنت خوب نیست ما هم نمیتونیم بازی کنیم شما دوباره دانلود کنی و سرور خوب انتخاب کنی هیچی و از دست ندادی.
بهترین کار اینکه بری یک گیم نت یه کپی از بازی LOL رو بگیری.
می دونماز هر نظر (چه Playerbase) چه چیزای دیگه لول سرتر از HoN هستش.
اصلا hon کپی دوتاس
نواوری نداشت اون موقع که من بازی می کردم تا اونجا که یادم میاد
حاجی این Aatrox برعکس همه چمپهای جدید که اکثرا شاخن بدجوری ضعیفه باف میخواد اسپل 1ش خیلی خوبه واسه جانگل اسپل 2 روشن کنی اتک خرکی میزنه اما ازت health میکنه خاموشم که باشخ 100تا Life steal داره در اتک اسپل 3 یه چیزه تیره پرت میکنه که چندان جالب نیست اما Ulti شاخی داره Passive هم تقریبا مثل مال Zac هست اما با کلی تفاوت
بازیهای آنلاین دیگه ای هست که هم رده لول باشه ؟؟؟؟
دوست من چقدر با این هیرو بازی کردی که میگی ضعیفه؟حاجی این Aatrox برعکس همه چمپهای جدید که اکثرا شاخن بدجوری ضعیفه باف میخواد اسپل 1ش خیلی خوبه واسه جانگل اسپل 2 روشن کنی اتک خرکی میزنه اما ازت health میکنه خاموشم که باشخ 100تا Life steal داره در اتک اسپل 3 یه چیزه تیره پرت میکنه که چندان جالب نیست اما Ulti شاخی داره Passive هم تقریبا مثل مال Zac هست اما با کلی تفاوت
برو فرومای LoL بخون، کجاش ضعیفه این. OP ترین چمپین در حال حاضر است.
اونم که هلث کم میکنه کاست اسپل هاش هست، مانا نداره خب مثل ولادمیر. فرقش اینه وقتی بجاش W رو Toggle Off میکنی کلی هیل میده با هر اتک. اتفاقا تنها نکته ضعیفش به نظر من اولتش هست.
با تشکر مشکل من همونه که بعد play سیاه میشه... ولی سوال اینه که این repair دانلود می خواد و بعدشم خدا خیرت من خب گفتم با این ترافیک و سرعت نمیتونم دانلود و اگه بخوای یه چیز جالب بدونی اینه که من کل شیراز رو برای این بازی گشتم و هیچی پیدا نکردم.من نمیدونم شیراز یه کلان شهره اما برای پیدا کردن یه بازی پدر آدم در میاد ولی هر وقت می رم اراک از گمنام ترین بازی ها تا معروف ترینشون اونم آپدیت اونجا پیدا میشه.حالا کلا من تو سایت gamershop.ir این بازی رو برای فروش دیدم به نظرت بخرم یا نه...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)