تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 827 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577617667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. فوری....
    دوستان داداشم میخواد یه هارد اکسترنال بگیره، یک ترابایتی
    بهترین مارک چیه؟
    از لحاظ کیفی آداپتوری بهتره یا غیر آداپتوری؟
    رنج قیمتا تقریبا چنده؟
    سلام .
    اگر چند پستهای قبلی را خوانده باشید میتونید مدل مناسبی را انتخاب کنید . اگر جابجایی دارید که توصیه میشه از انواع پرتابل بخرید . ولی اگر جابجایی ندارید و فضای کافی برای نگهداری از هارد اکسترنال دارید که میتونید آداپتوری را بخرید . قیمت 1TB در حدود 260 هزار تومن هست (در پست بالایی هم اشاره شده) .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این هاردو امروز خریدم،چطوره.خوبه یا بده.گارانتی fater.داخل سایت گارانتی کننده رفتم،اسم این هارد داخلش نبود.
    WD Elements 1TB

Last edited by Sponge-BoB; 06-08-2013 at 22:13.

داره خودمونی میشه capitan raul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

الان در حال حاضر ارزون ترین هارد 2TB چه مدلیه؟ من به حجم زیادی نیاز دارم و مهم نیست واسم 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان در حال حاضر ارزون ترین هارد 2TB چه مدلیه؟ من به حجم زیادی نیاز دارم و مهم نیست واسم 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی.
    معمولاً برندهاي سيگيت ارزانتر از وسترن هست . فكر كنم مدلهاي expansion پايينترين قيمت را داشته باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من هارد WD my passport 1 TB رو امروز 16 مرداد با قیمت 272 تومن خریدم
    فقط می خواستم بدونم که قضیه back up که میگه چیه ؟
    بعدشم توی نرم افزاری که نصب می کنه اون قسمت هایی که نوشته تست هارد واسه چیه و هارد رو از چه لحاظ تست می کنه؟
    یه چیز دیگه که میگن این هست که این هارد ها نباید ضربه بخوره و گرنه اطلاعاتش داغون میشه از طرفی هم من می خوام اطلاعات مهمی رو توش بریزم به نظرتون چقدر میشه تو حفظ اطلاعات به این هاردها مطمئن بود؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من هارد WD my passport 1 TB رو امروز 16 مرداد با قیمت 272 تومن خریدم
    فقط می خواستم بدونم که قضیه back up که میگه چیه ؟
    بعدشم توی نرم افزاری که نصب می کنه اون قسمت هایی که نوشته تست هارد واسه چیه و هارد رو از چه لحاظ تست می کنه؟
    یه چیز دیگه که میگن این هست که این هارد ها نباید ضربه بخوره و گرنه اطلاعاتش داغون میشه از طرفی هم من می خوام اطلاعات مهمی رو توش بریزم به نظرتون چقدر میشه تو حفظ اطلاعات به این هاردها مطمئن بود؟
    با تشکر

سلام .

بطور خلاصه پس از نصب برنامه WD Apps setup.exe و اجراي برنامه WD smartware ميتونيد از فایلها و فولدرهایی که شما تعیین ميکنید بکآپ بگيرد ضمن اينكه قابلیت sync شدن را دارد يعني اگر فایلی در مبدا اضافه بشه بطور اتوماتیک از آنهم بکآپ میگیرد . ولي اگر فایل اصلی حذف شود در بکآپ آن فايل حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .

در قسمت diagnostics سه دكمه ديده ميشود (عكس زير) . smart هارد و quick test و complete test وجود دارد . همانطوريكه ميدونيد smart نرم افزاري هست كه در قسمت Service Area هارد دیسک وجود دارد و كليه عمليات هارد را كنترل و ثبت ميكند مثل تعداد سكتورهايي كه به جدول G اضافه شده اند ، ميزان كاركرد هارد و موارد مشابه . همچنين براي بررسي smart هارد هم ميتونيد از قسمت health برنامه hdtune هم استفاده كنيد . quick test هم قسمت كوچكي از هارد ديسك كنترل ميشه ولي در حالت complete test هم كليه سكتورهاي هارد اسكن ميشه كه زمانبر خواهد بود .

هاردها ديسكها به ضربه حساس هستند مخصوصاً اگر هارد روشن و هد در حال tracking باشه . ولي اگر با دقت نگهداري و مراقبت كنيد احتمال اينكه مشكلي پيش بياد پايين خواهد بود (اين احتمال هيچوقت به صفر نميرسه حتي اگر بهترين برند و مدل باشه) . پس قبل از اينكه هارد را به سيستم متصل كنيد در جاي مطمئني قرار بديد و سپس آنرا روشن كنيد . در زمانيكه در حال كار هست جابجا نكنيد و ضربه نزنيد . قبل از جدا كردن كابل حتماً safely remove كنيد .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر شما back up بگیرم بهتره یا copy paste معمولی کنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

کسی از این هارد نداره!!!!!!!!!

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این هاردو امروز خریدم،چطوره.خوبه یا بده.گارانتی fater.داخل سایت گارانتی کننده رفتم،اسم این هارد داخلش نبود.
    WD Elements 1TB

سلام به چه قیمتی گرفتین این هارد رو مبارکتون باشه من این هارد رو چند روز پیش 255 تومن با گارانتیه سازگار گرفتم.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام،ممنون.240 گرفتم.با گارانتی فاطر.هر چند که فاطر این هاردو گارانتی نکرده!!!!!!!!!!!!
    کاراییش خوبه؟
    دیروز خواستم عوضش کنم،فروشنده نشسته سه ساعت توضیح داده،منم سرم نشست درد،بیخیال شدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •