Last edited by fanoostalaei; 12-05-2013 at 19:54.
256 نامحدود مخابراتسایت ها مثل جت باز میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وضعیت خطم چطوره 256 نامحدود مخابرات
![]()
برای 256 اسمی(واقعی 800 کیلو) که فرقی نمیکنه
کیفیت عالیه
ببینم این رو چی میگی :کیفیت رو حال میکنی
پ.ن : شما که با این پینگ میگی مثل جت باز میشن اگه پینگ منو داشته باشی فکر کنم شکته بزنی چون سرعتم هم خیلی بیشتره و هم پینگم خیلی کمتره![]()
Last edited by fanoostalaei; 12-05-2013 at 23:39.
خوبه که این عالیه .میگم راستی این سرویس 8 مگ نوین نت شبانه نداره اگه داشته باشه عالیه![]()
اتفاقا تصمیم دارم به جای همین سرویسم بخرمش
شبانه نداره که به جهنم نداشته باشه پینگشم که متوسطه سرعت 1 مگ حال میکنیم هر ماه با ترافیک 8 مگ 25 تومن میشه برای سه ماه زده 50 با رانژ
همین اینترنت مخابراتمم روی یه خط تلفن دیگه میگیرم شبانه هم از این استفاده میکنم
در کل باید هر ماه حدود 70 تومن پول نت بدم که میتونم با این 70 تومن در ماه 2 مگ نامحدود بگیرم
اونم از مکس نت که پینگشم ایول تر از این مخابرات منه
پ.ن : بابا کجای این خط کیفیتش عالیه مگه نمیبینی SNR رو زده 1 که زیر 5 اوضاع خط یعنی مزرفه حالا ببین دیگه 1 چی میشه
کلا SNR زیر 8 آشغاله
تا 20 متوسطه
تا بیشترین مقدارش هم که معمولا حدود 35 هست ایوله
که الان خودمم روی آشغال تشریف دارم (این سرویسم 4 مگ آپ شده و SNR رو زده 8-12)![]()
Last edited by fanoostalaei; 12-05-2013 at 23:45.
گقتم بزار اینطوری بگم نا امیدت نکنمبه نظرت از کجا بگیرم که بتونم با شبانش حداقل شبی 4 گیگ بگیرم پدر سیستم درنیاد 24 ساعته
![]()
بلاخره به حرف من رسیدیبا نامحدود پدر سیستم در میاد
والا من الان با این 512 شبی 5 گیگ دانلود دارم (به نظرم بهترین جا برای شبانه همون مخابراته البته اگه سرویس محدود داشته باشه) تبریز یه سریوس اولترا 4 مگ داره که شبی حدود 10 گیگ دانلود داره
البته فکر نکنم برای من محدود و نامحدود تو روشن بودن سیستم تفاوت آنچنانی داشته باشه چون که:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)