این نسخه منو کلا نسبت به کونامی ناامید کرد و خدا شاهده وقتی میخوام بازی کنم حالت تهوع بهم دست میده...
ولی موندم بعضیها از این بازی خوششون میاد![]()
این نسخه منو کلا نسبت به کونامی ناامید کرد و خدا شاهده وقتی میخوام بازی کنم حالت تهوع بهم دست میده...
ولی موندم بعضیها از این بازی خوششون میاد![]()
درسته چند اشكال كوچيك داره ولي يكي از بهترين نسخه هاي اين سري هستش. مطمئنا شما از اون دسته از بازيكنها هستي تا بحال كار تيمي و تاكتيكي نكردي و فقط عادت كرده بودي با يك بازيكن از گوشه زمين بري و سانتر كني ويا با يك بازيكن مثل رونالدو شوت بزني تا گل بشه .توصيه مي كنم بري كارهاي تيمي مثل پاسكاري . يك و دو . پاسهاي تو عمق و حركات تركيبي رو كار كن اون وقت ببين چه لذتي داره اين بازي.....
مرسی دوست عزیز.لینک این پچ تو سایت دیگه لینک مستقیم تو یک پارت نیست؟
این پچ نصبیه یا کپی؟ ورژن بازیو 1.3 میکنه یا باید قبل نصب پچ از اینترنت ورژن بازی ابدیت کنم؟
شرمنده دوست عزيز،
اطلاعي ندارم...
من قبلا سوالی درمورد تکنیکهای بازی پرسیده بودم که دوستان قسمت Link feint
رامعرفی کردن ولی برای استفاده ازاین تکنیکهابایددسته آنالوگ داشته باشه
بادسته هایی که آنالوگ نداره چطوری میشه تکنیک زد؟
ممنوم اگرچندتاازروشهاشوبگید
![]()
کسانی که خوششون اومده از کسانی که خوششون نیومده خیلی خیلی بیشتره
شما فکر از همون کسانی هستی که دوست داری با اتوئو کل دفاع حریف رو دور بزنی و آخرشم دروازه رو دریبل کنی و گل بزنی !
من کسایی رو سراغ دارم که فوتبال بازی نمی کردن یا فیفا بازی می کردن اما الان همین فوتبالو بازی می کنن
سلاااااااااااااام
نمی دونم این سوال تکراری هست یا نه ولی همونطور که میدونید اسم و لوگوی بعضی از تیم ها اشتباه است......
من با کلی صرف وقت تونستم آرم هشت تیم را درست کنم ولی واقعا نمیشه همرو درست کرد...کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ جایی واسه دانلود لوگو ها وجود داره؟
راستی لوگوی تیم هارو وقتی از اینتر نت دانلود میکنم یک صفحه ی سفید پشت همه ی عکس ها هست....واسه اینکه فقط خود لوگو باشه و اون صفحه ی سفید را از بین برد راه حلی وجود نداره؟ آخه من باید با دقت دور تا دور و داخل سوراخ سمبه های آرم ها رو پاک کنم!!!
شما بايد از پچ استفاده كنيد تا لوگو , اسم و خيلي چيزاي ديگه درست بشه .جديدترين پچ كه 1.7 هست رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی واسه جواب سریعتون.شما بايد از پچ استفاده كنيد تا لوگو , اسم و خيلي چيزاي ديگه درست بشه .جديدترين پچ كه 1.7 هست رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد .
کد:
http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5905399&postcount=5638
ببخشید این پچو دانلود کنم بعدش باید نصبش کنم؟ بعد خودبه خود همه چیز درست میشه؟ یا باید کاری چیزی انجام بدم؟
Last edited by Kit_Kat; 05-03-2011 at 20:40.
نه باو....
این پس اصلآ طبیعی نیست،یه حرکت درست نداره،خندم میگره وقتی میبینمش...
اگه بحث کار تیمی هست که فیفا خیلی بیشتر کار تیمی میخواد و متکی به یه بازیکن نیست....
باگهای این بازی خیلی بزرگه...
متاسفم برای کونامی
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
دفع توپ دروازبان،دویدن بازیکنها و... که حوصله ندارم همشو بگم باعث شده چرت ترین نسخه پس رو شاهد باشیم...
برای اینکه بازیکن نتونه دریبل بزنه هم تدابیر جالبی اتخاذ کردن،خیلی مسخره هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)