چشمتون به دولاپر ها باشه!![]()
چشمتون به دولاپر ها باشه!![]()
اولی که یه ماهی هست اینطوریه
دومی هم حامد خان توی فیس بوک یه چیزایی میگفت که قراره TripN پورتش کنه ولی فعلا خبری نیس.
فک کنم کم کم باید به فکر -- بوت لودر باشیم.بیشتر رام هایی که جدیدا میان برای نصبشون باید بوت لودر آنلاک باشه![]()
این گوشی لگن من خاموش شده و احتیاج به فلش داره اما مشکلس که دارم اینه که درایور گوشی روی کامپیوتر نصب نیست که بخوام فلش کنم .
البته گوشی رو روشن که می کنی ویبره میزنه اما چیزی بالا نمیاد (صفحه مشکی میمونه) .
حالا من باید به جه طریقی این لگن رو فلش کنم ؟؟
ممنون میی شم که کمکم کنید .
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
البتهاینم بگمکه از ریکاوری رام عوض کردم که دیگه بالا نیومد![]()
فلش تول رو دانلود کن یه رام اصلی هم دانلود کن رامی که دان کردی رو فلش کن
درایورش رو میتونی از سایت سونی اریکسون یا از سایت بالایی پیدا کنی شرمنده وقت ندارم برات بگردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saver; 23-11-2011 at 23:43.
بله همین کارو هم کردم اما اصلا وقتی که دکمه بک رو میگیری و کابل رو وصل میکنی انگار که چیزی به کامپیوتر وصل نکردی فقط چراغ led گوشی روشن میشه .
در ضمن شارژ گوشی هم بین 90 تا 100هست یعنی کوشی هم مشکل شارژ نداره
حالا چکار کنم ؟؟؟؟
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
در ضمن درایورش هم دارم اما برای نصبش باید گوشی روشن باشه و مشکل من هم اینه که گوشی بالا نمی یاد .
من نمیدونم اینکار رو کردی یا نه
باتری گوشیو در بیار 1 دقیقه دوباره بزن جا و عملیات فلش رو دوباره انجام بده
وارد منو ریکاوری میتونی بشی؟
اگه فلش تولز رو نصب کرده باشی یه فولدر داره به اسم Drivers تو اون قسمت یه فایل زیپ هست به اسم X10_ADB_drivers اون درایور مخصوص فلش کردنه اونو نصب کن 100 % درست میشه![]()
اگه آپدیت سرویس یا پی سی کامپنیون داری اون رو هم نصب کنی درایور دار میشی![]()
ممنون همه برو بچ همون دیشب به هر نحوی بود راش انداختم اما یه سوال دارم اونم اینه که امکان داره کرنل بد نصب بشه و به اون دلیل گوشی خواموش میکنه ؟؟؟
در ضمن یادم رفت دیشب با فلشطولز ورژن 3 تونستم فلش بزنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)