تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 1298 اولاول ... 674675175575635645655665675685695705715776176671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز سایتش چیه؟ مطمئنی یک ساله نامحدود 1 مگ 170 تومنه؟ بد نیست تعرفه اش برای یک سال.
    اگرشد آدرس سایتش رو بذار ممنون
    pnj.ir
    من رفتم چک کردم نامردا 2 مگ ماهیانرو کردن 90 تومن تاچند وقت پیش خوب بودا

2. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من از آریافون سرویس دارم و روزهای اول سرعت شبانه 350 بود و شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکردم ولی به مرور سرعت کمتر شد تا حالا سرعت شبانه شده 20 که شب تا صبح 500 مگابایت بزور دانلود میشه

من شبانه خیلی دانلود کردم شاید توی یک ماه و نیم 80 گیگ دانلود کردم شاید بخاطر همینه سرعتم کم شده و وقتی سرویس جدید بگیرم درست بشه !

آیا آریافوت هم مصرف منصفانه داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من از آریافون سرویس دارم و روزهای اول سرعت شبانه 350 بود و شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکردم ولی به مرور سرعت کمتر شد تا حالا سرعت شبانه شده 20 که شب تا صبح 500 مگابایت بزور دانلود میشه

من شبانه خیلی دانلود کردم شاید توی یک ماه و نیم 80 گیگ دانلود کردم شاید بخاطر همینه سرعتم کم شده و وقتی سرویس جدید بگیرم درست بشه !

آیا آریافوت هم مصرف منصفانه داره ؟
    دوست عزیز شبانه بر اساس مصرف کاربراس قبلنا کسی بلد نبود واسه همین دان نمیکرد سرعتم بالا بود ولی الان همه فهمیدن میزارن دان بشه سرعت شبانه اومده پایین سرویسم دوباره بشارژی بازم همینه
    ولی خداییش اریافون نسبت به شرکتایی مث اسیاتک که نه روزا خوبن نه شبا عالیه طرف میگه من 120 تا سرعت دان دارم کلی به به چه چه براش میکنن انوقت ما روزا 300 تا سرعت دان داریم یادمونم نیست تازه شبا یه گیگ تا یک و نیم گیگ دان میکنند نه این ور رو دارند نه اونور
    اریافون مصرف منصفانه نداره چون اصن نامحدود نداره که بخواد محدودیت بزاره شما پول میدی مصرف میکنی کسی هم نمیگه چرا
    اما توی شرکتایی که الان هست یکی همین اریافونه خوبه بعدیشم های وب که من دیدم فعلا خوب سرویس میده که البته هنوز شهر ما نیومده همین که اومد میرم سراغش

Sent from my HTC One X

5. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

دوست عزیز شبانه بر اساس مصرف کاربراس قبلنا کسی بلد نبود واسه همین دان نمیکرد سرعتم بالا بود ولی الان همه فهمیدن میزارن دان بشه سرعت شبانه اومده پایین سرویسم دوباره بشارژی بازم همینه
    ولی خداییش اریافون نسبت به شرکتایی مث اسیاتک که نه روزا خوبن نه شبا عالیه طرف میگه من 120 تا سرعت دان دارم کلی به به چه چه براش میکنن انوقت ما روزا 300 تا سرعت دان داریم یادمونم نیست تازه شبا یه گیگ تا یک و نیم گیگ دان میکنند نه این ور رو دارند نه اونور
    اریافون مصرف منصفانه نداره چون اصن نامحدود نداره که بخواد محدودیت بزاره شما پول میدی مصرف میکنی کسی هم نمیگه چرا
    اما توی شرکتایی که الان هست یکی همین اریافونه خوبه بعدیشم های وب که من دیدم فعلا خوب سرویس میده که البته هنوز شهر ما نیومده همین که اومد میرم سراغش

Sent from my HTC One X
    شما فکر میکنی مگه چند تا کاربر بیدارن و یا گذاشته اند در دانلود؟ خیر سیاست اینهاست که کابرا نتونن جبران مافات کنند در شب و مجبور بشند حجم بیشتری بخرند .
    من الان آریا فون دارم و به شدت مزخرفه روزش که افتضاح شبش که یه چیزی در حد دایل آپ ، سرور های خارجی که ابدا حرفشو نزن
    قسمت عمده ای از اینترنت مخابرات بر خودروی ملی سوار است .

7. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من امروز زنگ زدم آریا فون گفتم کاربر مخابراتم می تونم مشترک شرکت شما بشم گفت آره و حتی نیاز به تعویض پورت و رانژه نداره ... فقط گفت طرح شبانه تا آخر شهریور هست و بعد از اون دیگه شبانه اش نیم بها میشه ..و علتش هم گفت اینکه به علت افت شدید سرعت شبانه این طرح را می خواهند بر دارند... ولی گفت شارژ خود کار نداره و هزینه باید به شرکت بپردازی و کاری به قبض نداره ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شرکت دیگری هست که قیمتش خوب باشه و شبانه داشته باشه ؟؟؟

رفتم تعرفه های های وب را هم دیدم اصلا بدرد نمیخوره ...

یعنی واقعا آریافون میخواد شبانه رایگانش را برداره ؟ ؟ ؟ بدرسته سرعت پایینه ولی بازم بهتر از اینه که نباشه ...

پس چطور یکی از دوستام از پارس آنلاین سرویس گرفته شبی 7 گیگ دانلود میکنه اونوقت ما شبی 500 مگ تا 1 گیگ هم رایگان نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟؟

ای خدا توی این کشور اینقدر حق مردم پای مال میشه که بعضی موقع ها شک میکنم توی مملکت اسلامی دارم زندگی میکنم

10. این کاربر از hosseinonline8000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    برای من فقط یه تعرفه وجود داره باید چکار کنم؟؟؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرکت دیگری هست که قیمتش خوب باشه و شبانه داشته باشه ؟؟؟

رفتم تعرفه های های وب را هم دیدم اصلا بدرد نمیخوره ...

یعنی واقعا آریافون میخواد شبانه رایگانش را برداره ؟ ؟ ؟ بدرسته سرعت پایینه ولی بازم بهتر از اینه که نباشه ...

پس چطور یکی از دوستام از پارس آنلاین سرویس گرفته شبی 7 گیگ دانلود میکنه اونوقت ما شبی 500 مگ تا 1 گیگ هم رایگان نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟؟

ای خدا توی این کشور اینقدر حق مردم پای مال میشه که بعضی موقع ها شک میکنم توی مملکت اسلامی دارم زندگی میکنم
    شک نکن ما واقعا تویه ملکت مجازی اسلامی هستیم اسلم هست ولی وجود خارجی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آریا فون میخواد شبانه رایگانشو برداره

میگه به علت مشکل سرعت کاربران ! اخه کاربران که از ساعت ۲ میذارن برای دانلود چه مشکلی دارن ؟ یعنی با برداشتن دانلود رایگانش مشکل برطرف میشه ؟
    اینکه شبا سرعت نصف میشه بخاطر خود سیاست اریافون هست نه بخاطر اینکه ملت شب دانلود میکنند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که از رنگین کمان امدم بیرون و رفتم شاتل...شبی 1گیگ میگیرم و راضی هم هستم و بینش هم یه استراحت میدم که جز پرمصرف ها نشم.

رنگین کمان و اریافون با پنبه سر میبرن.

همه شرکت های سرویس دهنده دزد هستند ولی شیوه دزدیشون متفاوته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •