pnj.ir
من رفتم چک کردم نامردا 2 مگ ماهیانرو کردن 90 تومن تاچند وقت پیش خوب بودا
pnj.ir
من رفتم چک کردم نامردا 2 مگ ماهیانرو کردن 90 تومن تاچند وقت پیش خوب بودا
من از آریافون سرویس دارم و روزهای اول سرعت شبانه 350 بود و شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکردم ولی به مرور سرعت کمتر شد تا حالا سرعت شبانه شده 20 که شب تا صبح 500 مگابایت بزور دانلود میشه
من شبانه خیلی دانلود کردم شاید توی یک ماه و نیم 80 گیگ دانلود کردم شاید بخاطر همینه سرعتم کم شده و وقتی سرویس جدید بگیرم درست بشه !
آیا آریافوت هم مصرف منصفانه داره ؟
دوست عزیز شبانه بر اساس مصرف کاربراس قبلنا کسی بلد نبود واسه همین دان نمیکرد سرعتم بالا بود ولی الان همه فهمیدن میزارن دان بشه سرعت شبانه اومده پایین سرویسم دوباره بشارژی بازم همینه
ولی خداییش اریافون نسبت به شرکتایی مث اسیاتک که نه روزا خوبن نه شبا عالیه طرف میگه من 120 تا سرعت دان دارم کلی به به چه چه براش میکنن انوقت ما روزا 300 تا سرعت دان داریم یادمونم نیست تازه شبا یه گیگ تا یک و نیم گیگ دان میکنند نه این ور رو دارند نه اونور
اریافون مصرف منصفانه نداره چون اصن نامحدود نداره که بخواد محدودیت بزاره شما پول میدی مصرف میکنی کسی هم نمیگه چرا
اما توی شرکتایی که الان هست یکی همین اریافونه خوبه بعدیشم های وب که من دیدم فعلا خوب سرویس میده که البته هنوز شهر ما نیومده همین که اومد میرم سراغش
Sent from my HTC One X
شما فکر میکنی مگه چند تا کاربر بیدارن و یا گذاشته اند در دانلود؟ خیر سیاست اینهاست که کابرا نتونن جبران مافات کنند در شب و مجبور بشند حجم بیشتری بخرند .
من الان آریا فون دارم و به شدت مزخرفه روزش که افتضاح شبش که یه چیزی در حد دایل آپ ، سرور های خارجی که ابدا حرفشو نزن
قسمت عمده ای از اینترنت مخابرات بر خودروی ملی سوار است .
من امروز زنگ زدم آریا فون گفتم کاربر مخابراتم می تونم مشترک شرکت شما بشم گفت آره و حتی نیاز به تعویض پورت و رانژه نداره ... فقط گفت طرح شبانه تا آخر شهریور هست و بعد از اون دیگه شبانه اش نیم بها میشه ..و علتش هم گفت اینکه به علت افت شدید سرعت شبانه این طرح را می خواهند بر دارند... ولی گفت شارژ خود کار نداره و هزینه باید به شرکت بپردازی و کاری به قبض نداره ..
شرکت دیگری هست که قیمتش خوب باشه و شبانه داشته باشه ؟؟؟
رفتم تعرفه های های وب را هم دیدم اصلا بدرد نمیخوره ...
یعنی واقعا آریافون میخواد شبانه رایگانش را برداره ؟ ؟ ؟ بدرسته سرعت پایینه ولی بازم بهتر از اینه که نباشه ...
پس چطور یکی از دوستام از پارس آنلاین سرویس گرفته شبی 7 گیگ دانلود میکنه اونوقت ما شبی 500 مگ تا 1 گیگ هم رایگان نداشته باشیم ؟؟؟؟؟؟؟
ای خدا توی این کشور اینقدر حق مردم پای مال میشه که بعضی موقع ها شک میکنم توی مملکت اسلامی دارم زندگی میکنم![]()
سلام دوستان
برای من فقط یه تعرفه وجود داره باید چکار کنم؟؟؟
شک نکن ما واقعا تویه ملکت مجازی اسلامی هستیم اسلم هست ولی وجود خارجی نداره
آریا فون میخواد شبانه رایگانشو برداره
میگه به علت مشکل سرعت کاربران ! اخه کاربران که از ساعت ۲ میذارن برای دانلود چه مشکلی دارن ؟ یعنی با برداشتن دانلود رایگانش مشکل برطرف میشه ؟
اینکه شبا سرعت نصف میشه بخاطر خود سیاست اریافون هست نه بخاطر اینکه ملت شب دانلود میکنند
من که از رنگین کمان امدم بیرون و رفتم شاتل...شبی 1گیگ میگیرم و راضی هم هستم و بینش هم یه استراحت میدم که جز پرمصرف ها نشم.
رنگین کمان و اریافون با پنبه سر میبرن.
همه شرکت های سرویس دهنده دزد هستند ولی شیوه دزدیشون متفاوته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)