تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 2199 اولاول ... 6746751755756356456556656756856957057157761766710671567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت heyla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض سئوال درباره مودم وایمکس

دوستان من وایمکس ایرانسل دارم مودمم BM632w هست خونمون تو منطقه زرد هست و باید مودم رو بزارم بیرون از ساختمان تا آنتن بده!
    مشکل من گرمای آفتاب اهواز هست که حتی الان که زمستونه هم بعضی وقتا ظهر مودم داغ میکنه چه برسه به گرمای تابستون اهواز!!!!!!!!!!
    ما شمال شرق اهوازیم و مجبورم مودم رو جوری بزارم که سمت جنوب-جنوب غرب جلوش آزاد باشه یعنی دقیقا مستقیم جلوی آفتاب
    حالا میخوام بپرسم آیا میشه آنتن خارجی وصل کنم به مودم؟ که دیگه بزارمش داخل ساختمون؟
    چه نوع آنتن با چه کابل و سوکتی به کار ببرم؟
    خواهش میکنم جواب بدین ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کلا نمیشه بشون آنتن وصل کرد، و اینکه امواجش (مودم outdoor) میگن خیلی قویه! و ضرر داره،
    سایبون نمیشه واسش درست کنین یا چتر؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام همشهری! شمال شرق که میشه طرفای زیتون.
    منطقه زرد که یعنی مودم داخلی، مگه نه؟ باید جواب بده. اگه در منطقه ضعیف هستی، چرا مودم خارجی نگرفتی؟
    الآن چندتا چراغ داری؟
    بگذار تو اتاق پشت پنجره و درسایه؛ ببین چندتا چراغ میده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من معذرت می خوام ولی من هیییی این جمله رو نگفتمااا یه بار گفتم. بعدشم من میبینم همتون راجع به پینگ که در مورد سوال منه دارین صحبت می کنید....

خیلییی خییلیی ممنون از پاسختون.
    من در قسمت query business info رفتم ولی همون اطلاعات اولیه رو نمایش میده که تمام 7 گیگ استفاده شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حتی در قسمت query balance می نویسه your balance is 50000.00 واین مقدار خیچ وقت تغییر نیم کنه که نشون بده اعتبار داره کم میشه...

شرمنده من چون هروقت حجم کم میارم میرم برای دوره بعد شارژ کنم اطلاعی ندارم چه جوری میشه حجم رو دید.
    ولی یه بار پول رو ریخته بودم ولی زنگ نزده بودم به خاطر همین داشت از پولم کم میکرد. فکر کنم تنها رهاش این باشه که ببینی چه قدر از پولی که ریختی باقی مونده!
    برو به قسمت
    query business info>recharge payable amount
    اونجا باقی مونده پول رو نوشته.

5. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

bache ha mishe to run pc tun ping 4.2.2.4 -t ro vared konid axesho bezarid!!!!

7. این کاربر از Pouya-HP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شرمنده من چون هروقت حجم کم میارم میرم برای دوره بعد شارژ کنم اطلاعی ندارم چه جوری میشه حجم رو دید.
    ولی یه بار پول رو ریخته بودم ولی زنگ نزده بودم به خاطر همین داشت از پولم کم میکرد. فکر کنم تنها رهاش این باشه که ببینی چه قدر از پولی که ریختی باقی مونده!
    برو به قسمت
    query business info>recharge payable amount
    اونجا باقی مونده پول رو نوشته.
    نه اونم فایده نداشت همش می نویسه your balance is 50000.00. به نظرم فقط وقتی حجم تموم بشه معلوم میشه
    ولی به هر حال ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه اونم فایده نداشت همش می نویسه your balance is 50000.00. به نظرم فقط وقتی حجم تموم بشه معلوم میشه
    ولی به هر حال ممنون
    قبل از اینکه بری ببینی مودم رو ریستارت کردی؟اگه نکردی یه دور ریستارت کن. امتحانش ضرری نداره.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من وایمکس ایرانسل دارم مودمم BM632w هست خونمون تو منطقه زرد هست و باید مودم رو بزارم بیرون از ساختمان تا آنتن بده!
    مشکل من گرمای آفتاب اهواز هست که حتی الان که زمستونه هم بعضی وقتا ظهر مودم داغ میکنه چه برسه به گرمای تابستون اهواز!!!!!!!!!!
    ما شمال شرق اهوازیم و مجبورم مودم رو جوری بزارم که سمت جنوب-جنوب غرب جلوش آزاد باشه یعنی دقیقا مستقیم جلوی آفتاب
    حالا میخوام بپرسم آیا میشه آنتن خارجی وصل کنم به مودم؟ که دیگه بزارمش داخل ساختمون؟
    چه نوع آنتن با چه کابل و سوکتی به کار ببرم؟
    خواهش میکنم جواب بدین ممنون
    - در مورد بیرون گذاشتن مودم توی آفتاب، احتمال داره توی تابستان مودم در سایه هم به خاطر گرمای زیاد آسیب ببینه. توی آفتاب هم که دیگه بدتر. البته گرد و غبار و آلودگی شدید هوای اهواز هم میتونه به مرور زمان مشکل ساز باشه.
    - مطمئن شوید که به نزدیکترین BTS وصل شده اید. برای اینکار در داخل تنظیمات مودم فرکانس ها را یادداشت کرده و به غیر از یکی همه را پاک کنید و امتحان کنید که سیگنال در چه وضع است. این کار را برای همه انجام دهید تا مطمئن شوید به بهترین BTS وصل شده اید.
    - سیگنال ضعیف در حدی که ارتباط قطع و وصل نشود و پینگ به صورت غیر طبیعی بالا نباشد، کافی است.

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

شما که خودت بهتر از من میدونی این قضیه برمیگرده به 6 سال پیش و یه چیز تثبیت شدست و قرار هم نبوده که درست بشه ..حالا منظور شما از برطرف شدن مشکل کی بود ایا این خبر تازه هست منظورم پارگی و تعمیره.یعنی قراره تو این روزا درست بشه؟
    متاسفانه از چند سال پیش شروع کردن به تقویت ابزار آنالیز و فی #لترینگ ترافیک کاربران. هر روز این ابزار پیشرفته تر و سرعت، پینگ و کیفیت اینترنت کمتر میشود.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من قبلاً به راحتی از اینترنت خانگی دیال آپ استفاده میکردم و کیفیتش از وایمکس مبین نت هم بیشتر بود و فقط مشکلش پهنای باند بود. یک سال نزدیک به عید بود که اینترنت قطع شد و بعد از تعطیلات عید بعضی مواقع با کیفیت افتضاحی وصل میشد که با قطعی اینترنت تفاوتی نداشت و این وضعیت ادامه داشت تا اینکه مجبور شدم وایمکس بگیرم که متاسفانه الان چندان فرقی با دیال آپ بعد از خراب شدن آن ندارد.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من معذرت می خوام ولی من هیییی این جمله رو نگفتمااا یه بار گفتم. بعدشم من میبینم همتون راجع به پینگ که در مورد سوال منه دارین صحبت می کنید....
    جدا؟
    پس من معذرت میخوام،حتما باشخص دیگه ای اشتباه گرفتم
    پوزش

خیلییی خییلیی ممنون از پاسختون.
    من در قسمت query business info رفتم ولی همون اطلاعات اولیه رو نمایش میده که تمام 7 گیگ استفاده شده.

و حتی در قسمت query balance می نویسه your balance is 50000.00 واین مقدار خیچ وقت تغییر نیم کنه که نشون بده اعتبار داره کم میشه...
    یه بار مودمتو از برق بکش،دوباره بزن تا آپدیت شه
    حالابرو اندفعه درس شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •