این رو زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید.. من تو کنترل پنل FBR-105 اینو ندارم و جواب دقیق نمیتونم بهتون بدم.
این رو زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید.. من تو کنترل پنل FBR-105 اینو ندارم و جواب دقیق نمیتونم بهتون بدم.
من هم وایمکس ایرانسل دارم و نسبتا راضی هستم. سرویس 128 مگ با محدودیت 3 گیگ. نمیگم خیلی عالی یا حتی خیلی خوبه ولی در مجموع خوبه. بنده خداها سرویس رو هم 2-3 روزی بعد از اینکه از مدت زمانش بگذره قطع نمیکنن تا اگر شما مشکلی داشته باشین مبلغ رو بتونین واریز کنین.
ممنونم. یعنی مودم همینطور 24 ساعت روشن هست مشکلی نداره؟؟؟ اگه بخوام خاموش کنم که باید فیش آداپتور رو بکشم از پشتش و راه دیگه ای هم نداره برای همین گفتم اگه مشکلی نداره دیگه این کار رو نکنم که صدمه ببینه. ولی چه فکری کردی پاور نزاشتن نمیدونم. تمام موده های adsl داخل بازار پاور داره. مودم های دیگه وایمکس ایرانسل هم همینطوره؟!
راستی این acces point چی هست از کجا باید بگیرم؟؟ آنتن وایرلس هست درسته؟؟؟ چه نوع آنتنی باید بگیرم؟ برد وای فای میبره بالا یا برد خودئ مودم رو که از دکل میگیره؟؟؟
بکشیش از آداپتور مشکلی واسش پیش نمیاد
من خودم از اردبیهشت ماه این مودمو دارم شاید 1000 دفه کشیده باشمش
بله درسته
والا از کجاشو نمیدونم
ولی فکر میکنم دیگه مثل وایرلس عمل بکنه هم برد وایفای هم سیگنال وایمکس
زنگ بزن 707 بپرس چه نوعی گرفته بشه
نتیجه هم اعلام کن
ممنونم. حالا كلا مودم روشن باشه مرتب مشكلي داره؟؟؟ چون مودم هاي adsl داشتم 2 سال مرتب روشن بود مشكلي نداشته تا حالا![]()
خواهش
من که خودم الان 15 روز نه مودم خاموش شده نه کامپیوتر![]()
ولي انصافا خيلي كيفيتش خوبه يعني اگه اين پهناي باند اختصاصي به يك نفر بدن واقعا روي 512 هستش من الان با 67 ثابت دانلود دارم و ديروز تا الان 3 تا فيلم دانلود كردم خيلي وقت بود فيلم نگرفته بودم)
آره فکر میکنم 1 به 8 هست هر پهنای باند
من تقریبا روزی 5 یا 6 گیگ دانلود دارم
باید به فکر هارد اکسترنال باشم دیگه![]()
هارد اكسترنال من 500 دارم يكي هم 320 وسترن ديجيتال كه بايد يه هارد 1 ترابايت بگيرم و پارتيشنش كنم به 2 تا 500 مدل خوبي سراغ داري/ يه مدلي هست اسمش معروف نيست ولي برند شاخ تو زمينه هارد هست پاساژ علائالدين بودم يكي دنبالش بود كسي نداشت.
از چه سايتهايي فيلم دانلود ميكني؟ به منم بده. راستي اين سايت هاي فيلم ها اصلا رده سني رو نميزه. مثلا فيلمهاي +18 تا +33 بخواي از كجا بايد دانلود كردديروز يكي كره اي دانلود كردم
![]()
در مورد روشن بودن مودم من خودم هر چند ماه یک بار اونم یه وقت لازم باشه فیش مودم رو در میارم تقریبا ماله من همیشه روشنه و مشکلی نداره حتی شب تا صبح که ازش استفاده نمی کنم همیشه روشنه پس خیالت راحت باشه از این نظر مشکلی نداره حالا خودت دوست داشتی می تونی بزاری روشن باشه یا موقع هایی که لازم نداشتی فیش آداپتور رو در بیاری
راستی چند تا سایت فیلم هم برات پ خ کردم
Last edited by T_E_X_A_S; 05-11-2011 at 14:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)