سلام دوستان یه سوال
من الان دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم الان مقطع تحصیلی من کارشناسی است یا مهندسی؟
و چه مقاطع تحصیلی غیر از کارشناسی و کاردانی در دانشگاه ازاد هست؟
ممنون
خواهشا جواب بدید
سلام دوستان یه سوال
من الان دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد هستم الان مقطع تحصیلی من کارشناسی است یا مهندسی؟
و چه مقاطع تحصیلی غیر از کارشناسی و کاردانی در دانشگاه ازاد هست؟
ممنون
خواهشا جواب بدید
کارشناسی.
کاردانی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترا
سلام به همه دوستان و خسته نباشید
من ممکنه پیش دانشگاهیم رو نتونم تا شهریور تموم کنم از طرفی میخوام کنکور بدم.میخواستم بدونم اگه تو آزاد رشته ای که میخوام، دربیام باید چیکار کنم؟من رشته هایی که زدم برق قدرت و برق الکترونیک و عمران و مهندسی کامپیوتره(نرم افزار).میشه 1ترم مرخصی گرفت؟باید شهریه ثابت رو بدم؟چقد باید بدم؟اصلا کلا هزینه ی این رشته ها تو آزاد چقدره؟یا میتونم برم سر کلاس ها به شرط اینکه تا دی مدرک پیشم رو بدم؟کارشناسی زدم نه کاردانی
قضیه ش چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید
باتشکر
منتظرم
مهندسی هست
بدون مدارک ثبت نام نمیکنن ، برای گرفتن مرخصی هم باید ثبت نام کنید و نصف شهریه ثابت رو پرداخت کنید
دانشگاه آزاد تا یک سال بدون ثبت نام ، جا رو برای اونایی که قبول شدن و ثبت نام نکردن ، رزرو میکنه
.
ببخشید دوستان من گیج شدم الان مقطع تحصیلی من میشه مهندسی (به قول جناب فرشید عزیز) یا میشه کارشناسی (به قول جناب لایف 24 عزیز) ؟
ببینید من الان میخوام یه فرم خیلی مهم برای کار را پر کنم و وقتی تو سایت ثبت نامش وضعیت تحصیلی را دانشجو انتخاب میکنم
سه تا چیز باز میشه
1.رشته تحصیلی
2.گرایش
3.مقطع تحصیلی
رشتمم مهندسی(لیسانس) نرمافزار دانشگاه ازاد هست
خواهشا کمک کنید
عزیزم ممنونم ولی یچیزی رو متوجه نشدم.شما میگید بدون مدرک ثبت نام نمیکنن و برای مرخصی هم باید ثبت نام کرد و از طرفی میگید دانشگاه آزاد یک سال بدون ثبت نام جا رزرو میکنه.خب اتوماتیک این رزرو میشه؟و اینکه باید همین شهریه ثابت که شما میگید رو پرداخت کنم یا رایگان اینکارو میکنه؟
tnx
سلام
من پارسال کنکور قبول شدم و نمیخواستم از مهر برم رفتم دانشگاه گفتم میخوام از بهمن بیام گفت خوب از بهمن بیا!
گفتم الان نباید رزرو کنم گفت نه اینقدر جای خالی داریم برو هروقت خاصی بیا !
فقط بهمن شهریه ثابت ترم قبل را تمام و کمال ازم گرفتند
اصلا مقطعی با نام مهندسی نداریم،مقاطع تحصیلی رو Life24 عزیز چند تا پست بالاتر گفتند
1.رشته ی تحصیلی :مهندسی کامپیوتر
2.گرایش:نرم افزار
3.مقطع:کارشناسی
البته یه اصلاحی کنماصلا مقطعی با نام مهندسی نداریم،مقاطع تحصیلی رو Life24 عزیز چند تا پست بالاتر گفتند
1.رشته ی تحصیلی :مهندسی کامپیوتر
2.گرایش:نرم افزار
3.مقطع:کارشناسی
رشته تحصیلی : کامپیوتر
گرایش : مهندسی نرم افزار ( اگه تکنولوژی هست باید بنویسید مهندسی تکنولوژی نرم افزار )
مقطع: کارشناسی
----------------------------------------
از جناب فرشید و احسان و لایف 24 تشکر ویژه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)