دوستان اين هم لينك خريد قيمتش 3500 هستش كه اگه امشب سفارش بديد شنبه مي رسه
مال فروشگاه پي سي ورلد رو نمي دونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اين هم لينك خريد قيمتش 3500 هستش كه اگه امشب سفارش بديد شنبه مي رسه
مال فروشگاه پي سي ورلد رو نمي دونم
بازی توی شب خیلی جذاب جند تا عکسم قبلا ازش گذاشتم ولی تو ابری بارونی من ندیدم و فق ط ابر هست یا سرد به نظر میرسه.
===================================
حسین جان منم بهت تبریک میگ بابت 1000 پست خوبت( که همش باسه ما آموزش بود) توی P30world. برای تغییرات هم فردا جفتش رو بازی میکنم دقیقتر بهت میگم چون الان دیگه دمورو پاک کردم . فردا نصب میکنم دوباره بهت اطلاع میدم.
درمورد بازی آنلاین هم فکر نکنم بشه چون من هرچی آزمایش کردم نشد.
Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 00:10.
بهادر جون ميدونم ديگه پررويي هستش ولي لطف كن يه عكس از لمپارد و تري و چك هم قرار بده
راستي اين تركيب چلسي من رو ترسوند اخه پيزارو وشوچنكو خيلي وقته از چلسي رفتن چرا هنوز تو تيم هستن !!!!!!!!
يعني اين نسخه كد نهايي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسين جون شما بهتر ميتوني تشخيص بدي اين ريويو كد هستش يا كد نهايي لطف كن يه مشخصه حتمي از نسخه نهايي بگو كه فقط تو نسخه نهايي وجود داشته باشه و تو ريويو كد نبوده تا بهادر جون جواب بده ببينيم هست يا نه
عزیز دل این نسخه نهایهيعني اين نسخه كد نهايي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسين جون شما بهتر ميتوني تشخيص بدي اين ريويو كد هستش يا كد نهايي لطف كن يه مشخصه حتمي از نسخه نهايي بگو كه فقط تو نسخه نهايي وجود داشته باشه و تو ريويو كد نبوده تا بهادر جون جواب بده ببينيم هست يا نه
حسين جون با اين تفاسير اين نسخه نهايي هستش يا ريويو كد كه واسه رسانه ها فرستاده بودن تونسخه نهايي تغيير عمده و مشخصي نسبت به كد ريويو داشته ؟ اگه اره چي بوده ؟
چون اين تركيب چلسي منو به شك انداخت نسبت به نهايي بودن ؟ لطف كن يه بررسي با بهادر بكن تا مشخص بشه
راستي حسين جون من تا 2 روز ديگه منتظر اناليز تركيب و تاكتيك تيم چلسي هستم چون مي خوام با مهران بشينيم با هم بازي كنيم من با چلسي ميام مهران با منچستر - پس حسين جون منتظر باشم ديگه ؟
آقا شما مطمئنی؟عزیز دل این نسخه نهایه
فقط ترانسفر ها درست نیست که اون هم سیاست کونامیه که تو اخرین روز برای فروش نسخه اوریجنال ترانسفر ها رو درست میکنه
فقط و فقط و فقط فرقش تو ترانسفر ها هست
اگر شما چند روز صبر کنی و بری نسخه اوریجنال بازی رو بخری 50 هزار تومان نقل و انتقالات هم درسته
چرا این میگه؟
vistaix
با تشکر از ارسال این مطلب !
لطفا توجه فرمایید ، مطلب ارسالی شما بعد از تایید توسط مدیریت قابل نمایش است ... لطفا از ارسال چند باره مطلب خودداری کنید . با سپاس
بفرما:
ممنون مجتبي جان اخه منم سفارش دادم بياد ترسيدم نسخه نهايي نباشه پيش دوستاي خودم ضايع بشم
پس نسخه نهايي هستش - ممنون از راهنمايي
راستي بهادر جون اين عكس هاي تري و لمپارد وچك رو هم قرار بده من ديگه درخواستام تمومه . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)