تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 804 اولاول ... 67467517557563564565566567568569570571577617667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

هممم عجیبه
    خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
    ویروسی چیزی نیست؟

بهه
    پس کلا مسنکه بدونه اینترنت جواب نمیده

برادر با اینترنت یا بی اینترنت؟
    برای من نشون نمیده

یعنی توی خوده MAP باز همون موقه که نقشه ی تهران رو ریختم و .... خونمون رو پیدا کرد ولی دیگه از اون موقع از روش جم نمیخوره! 200 کیلومتر اونورتر هم باشم باز روی خونمونه
    بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
    Last edited by mohsen_rkh; 02-05-2010 at 22:39.

2. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!
    چرا کار میکنه
    شما احتمالا نور صفحه رو تا ته زیاد کردی ، این جوری خب کار نمیکنه
    ولی اگه نور صفحه رو کم کنی میبینی جاهایی که نور زیاده صفحه هم پر نور تر میشه

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا کار میکنه
    شما احتمالا نور صفحه رو تا ته زیاد کردی ، این جوری خب کار نمیکنه
    ولی اگه نور صفحه رو کم کنی میبینی جاهایی که نور زیاده صفحه هم پر نور تر میشه
    بازم نشد! رو نصف میزارم از تاریکی تا روشنایی هیچ عوض نمیشه!
    ممنون

6. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
    والا من یه ساعتم گزاشتم همینوطری علامته ست لایت هم میاد بالاش ولی خبری نمیشه

راستی اگر گوشیت 5230 هست پس اینجا چی کار میکنی؟

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

[QUOTE=DaRiOuShJh;4907944]هممم عجیبه
    خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
    ویروسی چیزی نیست؟

نه ویروس نیست !همه جا مطرح کردم عده ای همدردی کردند و گفتند مشکل خود نوکیاست !
    احتمالا مال تو ازدستشون در رفته ویه رم خوب انداختن!

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

2

خوب بالاخره ما هم 58 شدیم! رنگ نقره-مشکی با گارانتی اصل 270 (اون پک کامل هم بیخیال شد یارو رفتم اونجا گفت نداریم!!)
    نکاتی که تا الان دیدم:
    تاچ بسیار خوب (برعکس اونی که فکر میکردم) - اتصال gps سریع (بدون اینترنت و در هوای بارونی امروز) - سرعت راضی کننده - صدای بلند در هدفون و اسپیکر
    نکات منفی : کابل اتصال بسیار کوتاه (در حد یه تبدیل) - هدفون متوسط یه تیکه و سفید!
    سوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!

مبارک انشاالله زنگش برات بزنه!
    موارد اول خوبه تایید میشود!(بدون اینترنت چه جوری gps وصلوندی؟
    موارد دوم به خاطر اصلاح الگوی مصرفه!

جواب سوالم نمیدونم!
    اصلا کجاست مگه داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک انشاالله زنگش برات بزنه!
    موارد اول خوبه تایید میشود!(بدون اینترنت چه جوری gps وصلوندی؟
    موارد دوم به خاطر اصلاح الگوی مصرفه!

جواب سوالم نمیدونم!
    اصلا کجاست مگه داره؟
    بسیار ممنونم
    gps رو یه توضیح بدم! بدون نت هم وصل میشه! حتی بی سیم کارت هم امتحان کردم شد! باید بری تو
    منو>برنامه ها>مکان>داده GPS>موقعیت
    بعدش گزینه ها رو بزن و بعد وضعیت ماهواره. یه سری خطوط میان که باید آبی بشه چندتاشون تا راه بیوفته ( حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه واسه من) ورژن گوشی 40
    راه دیگه رفتن به نقشه هاست مستقیم. من ورژن رو گوشیم 3.01 بود که از سایت نوکیا ورژن 3.03_10wk1_b05_s60_5.0 رو ریختم سرعت اتصال بهتر شد و قابلیت راهنمایی حین رانندگی هم مجانی بود.
    حسگر نور هم کنار دوربین دوم هست که قاعدتا باید نور صفحه نمایش یا کلیدها رو بر اساس شدت نور محیط کم و زیاد کنه! که واسه من نمیکنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من گوشیم 5230 هست. رفتم رم براش بگیرم، خواستم 16 گیگ بگیرم، بعد پشیمون شدم و 8 گیگ خریدم.
    رم 16 گیگ توشیبا اصل ژاپن: 48 تومن و 8 گیگ توشیبا اصل ژاپن (که من خریدم): 23 تومن.

یعنی چی؟ من متوجه نشدم. کجاش مشکل دارین؟ من که همون روز اول گوشی رو خریدم، با بلوتوث به کامپیوتر وصلش کردم بعد هم با برنامه NOKIA OVI Maps Loader نقشه های ایران رو ریختم توش. یه راهنمای سخنگوی فارسی هم برای رانندگی داشت که دانلود کردم و نصب کردم. برای تهران نقشه هاش واقعاً عالیه. حتی اسم تموم بن بست ها و کوچه ها رو هم نوشته، اسم مکانیکی، سوپر مارکت، جلوبندی سازی، باطریسازی و هر چی که فکرشو بکنید رو نقشه هست. اما من ساکن کرج هستم و نقشه کرج رو می خوام. ظاهراً‌ بعضی از دوستان از نقشه های Garmin استفاده می کنند. اگر امکان داره به قول این دوستمون ما رو هم منور بسازن، ممنون میشم!
    من زیاد با OVI کار نکردم و فقط با GPRS نزدیک خونه خودمون رو زوم کردم که اسامی به فارسی بود ولی بعد از آپدیت اسامی انگلیسی شده.
    نقشه کرج گارمین هم خیلی خوبه ولی همه مناطق کامل نیست.مثلا از میانجاده به سمت غرب فقط خیابونهای اصلی رو داره ولی مرکز شهر رو خیلی کامل و با کوچه پس کوچه هاش داره.
    سرعت و مسافت و ... هم داره.
    فقط نصبش یک کم قلق داره که اونم اگه طبق راهنمای صفحه اول تاپیک خودش پیش بری هیچ مشکلی نداره.

GPS منم بدون اینترنت وصل میشه و کار میکنه ولی حدود 5 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه.

12. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بسیار ممنونم
    gps رو یه توضیح بدم! بدون نت هم وصل میشه! حتی بی سیم کارت هم امتحان کردم شد! باید بری تو
    منو>برنامه ها>مکان>داده GPS>موقعیت
    بعدش گزینه ها رو بزن و بعد وضعیت ماهواره. یه سری خطوط میان که باید آبی بشه چندتاشون تا راه بیوفته ( حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه واسه من) ورژن گوشی 40
    راه دیگه رفتن به نقشه هاست مستقیم. من ورژن رو گوشیم 3.01 بود که از سایت نوکیا ورژن 3.03_10wk1_b05_s60_5.0 رو ریختم سرعت اتصال بهتر شد و قابلیت راهنمایی حین رانندگی هم مجانی بود.
    حسگر نور هم کنار دوربین دوم هست که قاعدتا باید نور صفحه نمایش یا کلیدها رو بر اساس شدت نور محیط کم و زیاد کنه! که واسه من نمیکنه
    برادر من اون مسیری رو که میگی میرم
    البته اگه درست برم ( چون گوشیم انگلیسیسه) تو قسمته position همینطوری هی میگرده و هی میگه تو فضای بسته GPS خوب جواب نمیده و ...
    بیرون هم تست کردم همین رو میگه
    نکنه gps مشکلی داره برم بندازم سره گارانتیش؟!×!

من زیاد با OVI کار نکردم و فقط با GPRS نزدیک خونه خودمون رو زوم کردم که اسامی به فارسی بود ولی بعد از آپدیت اسامی انگلیسی شده.
    نقشه کرج گارمین هم خیلی خوبه ولی همه مناطق کامل نیست.مثلا از میانجاده به سمت غرب فقط خیابونهای اصلی رو داره ولی مرکز شهر رو خیلی کامل و با کوچه پس کوچه هاش داره.
    سرعت و مسافت و ... هم داره.
    فقط نصبش یک کم قلق داره که اونم اگه طبق راهنمای صفحه اول تاپیک خودش پیش بری هیچ مشکلی نداره.

GPS منم بدون اینترنت وصل میشه و کار میکنه ولی حدود 5 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه.
    ایمان یعنی فقط برنامه رو اجرا میکنی؟ کاره خاصه دیگه ای نمیکنی؟
    من این گارمین رو هنور نصب نکردم

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازم نشد! رو نصف میزارم از تاریکی تا روشنایی هیچ عوض نمیشه!
    ممنون
    چرا نورو کمو زیاد میکنه ولی احتمالا کمه شما متوجه نمیشی
    ببین برای این که چک کنی که درسته یا نه :
    نور صفحه رو تا آخرین حد کم کن بعد نور یه چراغ قوه رو بنداز روی حسگر - میبینی که نور صفحه زیاد میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •