بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
بدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
Last edited by mohsen_rkh; 02-05-2010 at 22:39.
چرا کار میکنهسوال: حسگر نور این گوشی کار نمیکنه چرا؟ تو تنظیماتشم فقط تنظیم دستی هست و بس!
شما احتمالا نور صفحه رو تا ته زیاد کردی ، این جوری خب کار نمیکنه
ولی اگه نور صفحه رو کم کنی میبینی جاهایی که نور زیاده صفحه هم پر نور تر میشه
بازم نشد! رو نصف میزارم از تاریکی تا روشنایی هیچ عوض نمیشه!
ممنون![]()
والا من یه ساعتم گزاشتم همینوطری علامته ست لایت هم میاد بالاش ولی خبری نمیشهبدون اینترنت. نهایت 10 ثانیه طول می کشه وصل شه. تازه گوشی من 5800 نیست، 5230 هست! فوق العاده دقیق هم هست. مثلاً 5 متر می رم جلو، دقیق می نویسه 5 متر رفتی (تو بخش Trip) و نمایشگر سرعتش هم دقیق دقیقه.
راستی اگر گوشیت 5230 هست پس اینجا چی کار میکنی؟![]()
[QUOTE=DaRiOuShJh;4907944]هممم عجیبه
خوشبختانه منکه تا به حال از این جوز مشکلات پیش نیومده برام
ویروسی چیزی نیست؟
نه ویروس نیست !همه جا مطرح کردم عده ای همدردی کردند و گفتند مشکل خود نوکیاست !
احتمالا مال تو ازدستشون در رفته ویه رم خوب انداختن!![]()
مبارک انشاالله زنگش برات بزنه!
موارد اول خوبه تایید میشود!(بدون اینترنت چه جوری gps وصلوندی؟
موارد دوم به خاطر اصلاح الگوی مصرفه!
جواب سوالم نمیدونم!
اصلا کجاست مگه داره؟![]()
بسیار ممنونم
gps رو یه توضیح بدم! بدون نت هم وصل میشه! حتی بی سیم کارت هم امتحان کردم شد! باید بری تو
منو>برنامه ها>مکان>داده GPS>موقعیت
بعدش گزینه ها رو بزن و بعد وضعیت ماهواره. یه سری خطوط میان که باید آبی بشه چندتاشون تا راه بیوفته ( حدود 3 تا 4 دقیقه طول میکشه واسه من) ورژن گوشی 40
راه دیگه رفتن به نقشه هاست مستقیم. من ورژن رو گوشیم 3.01 بود که از سایت نوکیا ورژن 3.03_10wk1_b05_s60_5.0 رو ریختم سرعت اتصال بهتر شد و قابلیت راهنمایی حین رانندگی هم مجانی بود.
حسگر نور هم کنار دوربین دوم هست که قاعدتا باید نور صفحه نمایش یا کلیدها رو بر اساس شدت نور محیط کم و زیاد کنه! که واسه من نمیکنه
من زیاد با OVI کار نکردم و فقط با GPRS نزدیک خونه خودمون رو زوم کردم که اسامی به فارسی بود ولی بعد از آپدیت اسامی انگلیسی شده.
نقشه کرج گارمین هم خیلی خوبه ولی همه مناطق کامل نیست.مثلا از میانجاده به سمت غرب فقط خیابونهای اصلی رو داره ولی مرکز شهر رو خیلی کامل و با کوچه پس کوچه هاش داره.
سرعت و مسافت و ... هم داره.
فقط نصبش یک کم قلق داره که اونم اگه طبق راهنمای صفحه اول تاپیک خودش پیش بری هیچ مشکلی نداره.
GPS منم بدون اینترنت وصل میشه و کار میکنه ولی حدود 5 دقیقه طول میکشه تا وصل بشه.
برادر من اون مسیری رو که میگی میرم
البته اگه درست برم ( چون گوشیم انگلیسیسه) تو قسمته position همینطوری هی میگرده و هی میگه تو فضای بسته GPS خوب جواب نمیده و ...
بیرون هم تست کردم همین رو میگه
نکنه gps مشکلی داره برم بندازم سره گارانتیش؟!×!
ایمان یعنی فقط برنامه رو اجرا میکنی؟ کاره خاصه دیگه ای نمیکنی؟
من این گارمین رو هنور نصب نکردم
چرا نورو کمو زیاد میکنه ولی احتمالا کمه شما متوجه نمیشی
ببین برای این که چک کنی که درسته یا نه :
نور صفحه رو تا آخرین حد کم کن بعد نور یه چراغ قوه رو بنداز روی حسگر - میبینی که نور صفحه زیاد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)