آره ! اگه بعد از شروع دانلود قند شکنتون رو هم قطع کنید میشه ادامه داد
آره ! اگه بعد از شروع دانلود قند شکنتون رو هم قطع کنید میشه ادامه داد
با سلام
جایی رو برای تعویض باتری ایپاد تاچ نسل چهارم ipod touch 4G سراغ دارین ؟ (اگه گرون باشه لااقل تضمینی باشه ایپاد مارو داغون نکنه) قیمت همین حدوده که گفتین ؟
من فیلمشو دانلود کردم اما چون اون کابل آخری واسه تاچ و صفحه حساس و کمیابه ترجیح میدم بدم بیرون
(کلا اگه ادرسی از یک تعمیراتی معتبر هم واسه اپل سراغ دارین ممنون میشم بگین )
اگر هم امکان داره راجع به این باتری های اضافی که به صورت کیس یا جانبی وصل میشن یکم توضیح بدین
مثلا با ای پیل ipeel یا باتری اضافه mili میشه طول باتریو بیشتر کرد ؟
پیشاپیش مرسی ار دوستانی که نظرات و تجربیاتشونو میگن![]()
salam mitoonam beporsam chie ina?apple fake?
دوستان من كه مي خواستمappsync رو اينستال كنم وسط اينستال پيغام مي داد و بايد return to cydia مي كردم من واسه ورزن مثبت 4.0اينستال مي كردم مشكل از كجاست؟
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
وبعد از اينكه نشد وقتي مي خواستم از installous بازي دان كنم دان مي شد ولي نصب نمي شد قبلا اينجوري نبودچي كار كنم؟
![]()
من هم دیشب برای آیپاد یکی از فوامیل!! همین رو نصب کردم ولی هیچ کدومش بعد از دانلود نصب نشد. ارور میداد:
Invalid IPA
نکنه کلا کرک شده ها محو شدند؟![]()
Last edited by *Ali*; 19-08-2011 at 13:43.
برا منم همين پيغامو مي داد ميگم دانلود كه نمي خواد يه كله گزينه instalو بعدconfirmرو مي زنيم ديگه![]()
نه فعلا. تا آیفون بعدی معرفی نشه منتظرش نباشید. به خصوص که با اومدن iPad مشتریای iPod touch نسبت به قبل خیلی کم شده.
دوستان من چگونه عكس تو آيپادم بريزمتو آيتونز تو لايبري pic نداره
ممنون![]()
تو قسمت لایبرری نیست ! تو همونجا که سینک میکنید یه تب هستش به اسم photos که باید روش بزنید و آدرس فولدری که عکسا توشه رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)