'گسسته کتاب خیلی تو بازاره (گاج-خوشخوان-رمزینه-فار-سبزو....)ببین با کدوم راحت تری.اگه معلم خوبه یه کتا تست و آموزش خوب مثل فار کارتو راه میندازه!!!!!!!!
وگرنه برای آموزش بیشتر فکر کنم رمزینه از بقیه بهتر باشه.
2-3 صفحه قبلو نگاه کن در باره گسسته کلی تو ضیح دادم
اول مفهوم یاد بگیر بعد تست فراوون.
-
اندر باب گسسته:
ببین.من خودم فکر میکردم رمزینه خیلی عالیه.کلی هم از خواندنش لذت میبردم.چون تو کنکور آزمایشی ها خوب میزدم.ولی دوستان من سر جلسه کنکور با فرمول زیاد آدم موفق نمی شه بلکه با اطلاعات زیاد موفق میشه در صورتی که مفهومی خونده باشه.من گسسته رو خیلی خوب خونده بودم ولی در سرجلسه کنکور به علت ازدیاد فرمول ها حتی 2 از آسونترین سوالهای گراف رو نزدم.چرا چون واقعا مسلط نبودم فقط فرمول حفظ کرده بودم.گسسته همین طوری خیلی خیلی سنگینه چه برسه به این که بخوای کلی فرمول حفظ کنی.به نظر شما چرا همه میگن رمزینه کتاب عالیه ای چون وقتی کتاب رو باز میکنند می بینند توش پره فرمول های رنگارنگه می گن به به چه کتاب خوبی. غافل از اینکه خوبی یه کتاب به مفهومی بودنه نه فرمولی بودن.رمزینه کلی فرمول میگه طی فصل دوباره آخر فصل میآد یه جلسه تکمیلی می زاره توش 50 تا فرمول دیگه می آره.کی می خواد این همه رو یاد بگیره با این وقت کم.
فار فرمول داره به اندازه فرمول های خود کتابو داره + چند تا فرمول تستی پر کاربرد.جوری بهت مفهومی یاد میده که کمتر به فرمول وابسته باشی.نویسندهاش هم معتبرن که اندیشه سازان قدیم.(عطا صادقی)روش حل و آموزش گاج سفید هم مثل فاره(مفهموم محور).ولی خوشخوان هم تقریبا مثل رمزینه است.خیلی ها کلا گسسته رو می زارن کنار چرا چون وقتی تویه کتاب این همه فرمول میبینه وحشت می گیرتش.
گسسته توش تنوع سوال وحشتناک زیاده باید خیلی تست زد تا مسلط بشی .به همین راحتی ها نیستش.
ضمنا سوالات گسسته کنکور به شدت وقت گیر ومفهومی اند باید این قدر تست بزنید که سرعت محاسبات و عملتون بره بالا.مخصوصا نظریه اعداد.
باز هم نظر خودتونه تو کتاب فروشی یه چند دقیقه ای خوب کتابها رو بررسی کن ببین.