تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 1137 اولاول ... 674675175575635645655665675685695705715776176671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

گسسته چی بخرممممممم

اموزش عالی میخوام

انؤزی اتمی خوبه

خواهش میکنم زود بگیننن
    'گسسته کتاب خیلی تو بازاره (گاج-خوشخوان-رمزینه-فار-سبزو....)ببین با کدوم راحت تری.اگه معلم خوبه یه کتا تست و آموزش خوب مثل فار کارتو راه میندازه!!!!!!!!

وگرنه برای آموزش بیشتر فکر کنم رمزینه از بقیه بهتر باشه.
    2-3 صفحه قبلو نگاه کن در باره گسسته کلی تو ضیح دادم

اول مفهوم یاد بگیر بعد تست فراوون.

-

اندر باب گسسته:
    ببین.من خودم فکر میکردم رمزینه خیلی عالیه.کلی هم از خواندنش لذت میبردم.چون تو کنکور آزمایشی ها خوب میزدم.ولی دوستان من سر جلسه کنکور با فرمول زیاد آدم موفق نمی شه بلکه با اطلاعات زیاد موفق میشه در صورتی که مفهومی خونده باشه.من گسسته رو خیلی خوب خونده بودم ولی در سرجلسه کنکور به علت ازدیاد فرمول ها حتی 2 از آسونترین سوالهای گراف رو نزدم.چرا چون واقعا مسلط نبودم فقط فرمول حفظ کرده بودم.گسسته همین طوری خیلی خیلی سنگینه چه برسه به این که بخوای کلی فرمول حفظ کنی.به نظر شما چرا همه میگن رمزینه کتاب عالیه ای چون وقتی کتاب رو باز میکنند می بینند توش پره فرمول های رنگارنگه می گن به به چه کتاب خوبی. غافل از اینکه خوبی یه کتاب به مفهومی بودنه نه فرمولی بودن.رمزینه کلی فرمول میگه طی فصل دوباره آخر فصل میآد یه جلسه تکمیلی می زاره توش 50 تا فرمول دیگه می آره.کی می خواد این همه رو یاد بگیره با این وقت کم.
    فار فرمول داره به اندازه فرمول های خود کتابو داره + چند تا فرمول تستی پر کاربرد.جوری بهت مفهومی یاد میده که کمتر به فرمول وابسته باشی.نویسندهاش هم معتبرن که اندیشه سازان قدیم.(عطا صادقی)روش حل و آموزش گاج سفید هم مثل فاره(مفهموم محور).ولی خوشخوان هم تقریبا مثل رمزینه است.خیلی ها کلا گسسته رو می زارن کنار چرا چون وقتی تویه کتاب این همه فرمول میبینه وحشت می گیرتش.
    گسسته توش تنوع سوال وحشتناک زیاده باید خیلی تست زد تا مسلط بشی .به همین راحتی ها نیستش.
    ضمنا سوالات گسسته کنکور به شدت وقت گیر ومفهومی اند باید این قدر تست بزنید که سرعت محاسبات و عملتون بره بالا.مخصوصا نظریه اعداد.
    باز هم نظر خودتونه تو کتاب فروشی یه چند دقیقه ای خوب کتابها رو بررسی کن ببین.
    Last edited by METACORTEX; 26-09-2010 at 14:03.

2. 2 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

گسسته مهر و ماه خوبه
    ؟؟؟
    اخه مولفش دبیر دبیرستان انرژی اتمیه

گسسته مهر وماه رو ندیدم!!!!

در مورد انرژی اتمی یه مسئله ای است اینکه هم حجمش بالاست و هم خیلی خشکه .گسسته همین جوری خیلی مضخرفه حوصله آدمو سر میبره چه برسه بخوای فقط یه متن خشک آموزشی رو بخونی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

گسسته مهر وماه رو ندیدم!!!!

در مورد انرژی اتمی یه مسئله ای است اینکه هم حجمش بالاست و هم خیلی خشکه .گسسته همین جوری خیلی مضخرفه حوصله آدمو سر میبره چه برسه بخوای فقط یه متن خشک آموزشی رو بخونی.
    اگر از گسسته بدتون میاد هر کتابی هم که بگیرید خسته کننده هست
    اما برای گسسته خوشخوان خوبه الگو اگر بخواید گسسته را خوب و دقیق یاد بگیرید توصیه میشه در کل کتابه خوبیه کتابه خشکی هم نیست مثل بقیه کتاب ها هست فقط گراف را خیلی توضیح داده که اون هم میشه از بعضی قسمت هاش فاکتور گرفت گاج سفید هم هستش اونم خوبه

5. این کاربر از khaiyam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خبر خیلی سبز

بچه ها منتشر شد.

لذت خواندن ریاضی با ریاضی (۲) خیلی سبز!

این کتاب واقعا با توجه اساسی به کتاب درسی جدید و موضوعات جدید مطرح شده در آن، نوشته شده است. در حالی که شاهدیم بسیاری از کتاب‌های کمک آموزشی منتشر شده از این کتاب درسی همان کتاب‌های قدیمی ریاضی (۲) هستند با کمی حذف و اضافه و بدون توجه به تمرین‌ها و رویکرد‌های جدید کتاب درسی جدید!
    دیگر این‌که در این کتاب مقادیر متنابهی سوال‌های مفهومی و سخت و خوب وجود دارد که این سوالات تالیفی احتمالا خیلی مورد توجه دبیران و دانش‌آموزان قوی قرار خواهد گرفت. درسنامه‌های این کتاب آموزشی، شهودی، مفهومی، روان و جذاب‌اند. خلاصه آن‌چه خوبان همه دارند این کتاب ریاضی (۲) ما در نصف جا! (شاید هم کم‌تر) دارد!

این کتاب در ۲۹۶ صفحه با قیمت ۶۵۰۰ تومان ناقابل!
    بزیور طبع آراسته شده است!!!

7. 3 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من نميدونم اين انتشارات رمزينه چطوري به اين سرعت بين بچه هاي فروم جا باز كرد. من خودم به حساب اين كه كتاب رياضي و ديفرانسيل خوب نبود به پيشنهاد بچه هاي اينجا رمزينه خريدم كه خوب در اومد ولي الان انتشارات كوله پشتي زده رو دستش. بقيه كتاب هاش رو ديدم واقعا بي ارزشه و اين ها تبليغاتي بيش نيست پولتون رو حروم نكنيد.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من نميدونم اين انتشارات رمزينه چطوري به اين سرعت بين بچه هاي فروم جا باز كرد. من خودم به حساب اين كه كتاب رياضي و ديفرانسيل خوب نبود به پيشنهاد بچه هاي اينجا رمزينه خريدم كه خوب در اومد ولي الان انتشارات كوله پشتي زده رو دستش. بقيه كتاب هاش رو ديدم واقعا بي ارزشه و اين ها تبليغاتي بيش نيست پولتون رو حروم نكنيد.
    منظورتون اینه رمزینه کتابهای ریاضیش خوبه یا بد؟ یعنی مطمئن باشم کوله پشتی سر تره؟ لینکی داری بشه یه قسمتیش رو دید؟

داره خودمونی میشه امین.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره انتشاراتشو دارید؟
    سایت هم داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    بابا گیج شدم گسسته آموزش و تست چی بگیرم ؟؟؟؟؟
    آموزش کامل نه زیاد بگه نه کم در حد کنکور سراسری........
    بعضی ها عصبانی نشن درکم کنید آخه فارغ التحصیل هستم نم خوام سال دیگه بمونم پشت کنکور
    Last edited by reza0382; 26-09-2010 at 17:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورم اين بود كه جز كتاب تست رياضي پايه و ديفرانسيل 1 رمزينه(كه الان براي ديف 1 كوله پشتي و گاج بهتره) بقيه كتابهاي رمزينه مفت نمي ارزن.

انتشارات كوله پشتي سايت يا ... رو ندارم ولي براي رياضي پايه و حسابان و ديف 3 تا كتاب زده كه اگه رفتين كتابفروشی مي تونين ورق بزنين
    Last edited by aristocrat; 26-09-2010 at 18:52.

13. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    بابا گیج شدم گسسته آموزش و تست چی بگیرم ؟؟؟؟؟
    آموزش کامل نه زیاد بگه نه کم در حد کنکور سراسری........
    بعضی ها عصبانی نشن درکم کنید آخه فارغ التحصیل هستم نم خوام سال دیگه بمونم پشت کنکور
    برو گاج سفيد بگير خيالت راحت باشه
    وقتي گرفتي يه سري تست ستاره دار مفهومي توي تمام فصل ها داره كه اول تمام كتاب رو فقط همين تست ها رو مي زني بعدش بقيه تستها رو ميزني

15. این کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •