منظورت از ورژن كدومه ؟
من فقط بازي پيس2009 رو نصب كردم و هيچ بلائي هم سرش در نياوردم .
تازه اين مستر ليگ رو كه گفتم ماله خودم نيست . از اينترنت گرفتمش و خواستم باهاش بازي كنم .
منظورت از ورژن كدومه ؟
تازه اين مستر ليگ رو كه گفتم ماله خودم نيست . از اينترنت گرفتمش و خواستم باهاش بازي كنم .
چرا نشون میده باید از منو view مورد select view range رو بزنی 100 تای بعدی رو بیاره تو 100 تای اولی رو می بینی
دوست خيلي ممنون![]()
میخوام بصورت فایل bin بشه و توی کیت سرور بریزم.
این ggs رو از کجا دانلودش کنم ؟؟ggs
منظورت از ورژن كدومه ؟
يه سوال ديگه از اساتيد محترم داشتم ميخواستم ببينم چه جوري ميشه از بيرون بازي نام تيمهارو تغيير داد , نام ليگ رو هم چه جوري ميشه
بعد ميخواستم ببينم اينجا كسي بلده ادبورد ايمپورت كنه مال ايرانو ميگم
ممنون ميشم فقط اگه سريع بگيد
Last edited by 4khane; 17-01-2009 at 20:16.
دوست عزیز. من اون لینک رو گذاشتم که شما بخونیش و دیگه از روش ستاپ نری. شما اول کرک رو دان و کپی کن.
بعد هم اون فایل 170 مگی رو بگیر. دیگه نیازی به نصب اون فایل که ارور میده رو نداری!
چی؟!!!!!!!!!!
شما بگو چیکار می خوای بکنی تا من توضیح بدم!
این برنامه برای کلاً ادیت بازیکنا و تیم و یه سری از خصوصیات بازی هستش. (اینم یه توضیح جامع!)
سلام
این روشو خودم بلدم ولی فقط باشگاه به باشگاه عمل میکنه از کشور به باشگاه عمل نمیکنه اگه بلدی توضیح بده ممنون میشم
یکی کمک کنه بدونه استفاده از پچ گیمینگ چجوری بکامو بیارم تو میلان
![]()
نه عزيز از كشورم ميتوني بيار add رو بزن بكهامو از انگيليس انتخاب كن
يه سوال ديگه از اساتيد محترم داشتم ميخواستم ببينم چه جوري ميشه از بيرون بازي نام تيمهارو تغيير داد , نام ليگ رو هم چه جوري ميشه
بعد ميخواستم ببينم اينجا كسي بلده ادبورد ايمپورت كنه مال ايرانو ميگم
ممنون ميشم فقط اگه سريع بگيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)