تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 1135 اولاول ... 674675175575635645655665675685695705715776176671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم جناب حجازی اگه آدرس ومشخصات اون مکانیک را بدی ممنون میشم من اصفهانیم.ودیگه اینکه این فیلتر گیربکس کجا هست چطور میشه فهمید کثیفه وعوضش کنم؟

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلامی گرم خدمت همه دوستان
    جا داره درگذشت آقای حمید ترک زبان رو به همه دوستان و خانواده محترم ایشون تسیلت عرض کنم
    ====
    برای ترمیم داشبود چه کارایی باید انجام بدم؟
    اینم عکس ترک ها!
    میخوام یک جوری باشه که یک دست بشه و کمترین آثار ترمیم بجا بمونه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عجب...
    من الان اين رو متوجه شدم كه اون بنده خدا فوت كرده، البته اشنايي با اون مرحوم نداشتم ، فقط گاهگاهي سري به وبلاگ اون ميزدم..
    خدا رحمتش كنه..
    داشبرد را فقط بايد تعمير كنين، كار داشبرد ساز هست و البته بايد مهارت كافي داشته باشه.
    البته ميشه مثلا با بتونه يا چسب دوقلو و يا خمير پلاستيك و چيزهايي مشابه اين ، تركها رو پر كرد و با رنگ مثل خودش اون رو رنگ زد، اما اينكه كار چطوري از آب در بياد و نتيجه چقدر قابل قبول باشه معلوم نيست.

5. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ممنون علی آقا
    معمولا داشبورد ساز ها چه جوری کار میکننن؟
    چون اگر اونا هم با بتونه سنگی و چسب قرار کار کنن اینو که خودم هم میتونم انجام بدم!
    داشبورد یک حالت دون دون بودن داره! چه جوری میشه بعد از ترمیم اون حالت دون دون بودن رو براش ایجاد کرد؟

7. 2 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا اونجايي كه من ديدم و روي ماشين خودم هم انجام دادن، تركها با فايبر گلاس پر شده و رزين ميزنن تا كاملا سفت بشه،البته بقيه جاهاي سالم رو هم كمي رزين و فايبر ميزنن تا با محلهاي ترميم شده هماهنگ باشه.
    بعد بتونه سنگي زده ميشه و خطوطي كه احتملا در بازسازي از بين رفته دوباره ترميم و ساخته ميشه.
    اگر اشتباه نكنم يكدست سمباده 2000 يا شايد هم نرمتر بزنن تا سطح كار كاملا صاف و يكدست شده و كمترين پستي بلندي رو پيدا كنه،و در ادامه رنگ ميزنن.
    اون فرم و حالت نقش دار و زبر و يا دانه دانه ( بر اساس اينكه فرم اصلي سطح داشبرد چه شكلي بوده) بوسيله همين حالت رنگ زدن بوجود ميارن و گويا با تنظيم پيستوله رنگ آميزي و زياد كردن غلظت رنگ، حالت زبر و دانه اي به اون ميدن، البته بعضي داشبردسازها كه از قديم كارشون اين بوده معمولا قالبهاي آماده براي ماشينهاي متداول دارن كه كار رو خيلي تميزتر در مياره.
    اما الان ديگه با توجه به تعداد كم خودروهاي قديمي و اينكه مراجعه براي تعمير داشبرد خيلي خيلي كم شده، ديگه صرف نميكنه كه اينجور وسائل كار رو نگه دارن و براي اينجور كارها وقت و انرژي بگذارن، و البته تعمير سپر ماشينهاي جديد كه همش پلاستيكي هست خيلي راحتتره و درآمد بيشتري هم براشون داره، داشبرد مدلهاي جديد هم كه معمولا هم نو و هم دست دوم اون پيدا ميشه.
    شما بايد اول بگردين و ببينين اصلا طرف شما كسي باقي مانده كه اين كار رو انجام بده؟ و اگر هست اونوقت كيفيت كارش رو بخواهيد بسنجيد چون واقعا ديگه كسي پيدا نميشه، توي اهواز فقط يه نفر انجام ميداد و تازه اونهم با كلي ناز و ادا..!!!

9. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنونم جناب حجازی اگه آدرس ومشخصات اون مکانیک را بدی ممنون میشم من اصفهانیم.ودیگه اینکه این فیلتر گیربکس کجا هست چطور میشه فهمید کثیفه وعوضش کنم؟
    سلام.
    آدرس مکانیک:از بزرگراه که وارد خیابان آتشگاه میشید اولین تقاطع نه دومین تقاطع رو که میپیچید صاف روبروی دومین تقاطع یه کوچه هست که داخل کوچه تعمیرگاه مکتوبیان هستش.
    کارتل گیربکس رو که باز کنید صافی گیربکس معلومه اون رو باید باز کنید و یه نو جاش بزارید هزینه زیادی هم نداره حتی اگه خیلی کثیف باشه افزایش شتاب هم دارید.ولی پیشنهاد میکنم چون تا حالا این کار رو انجام ندادید بزارید مکانیک این کار رو انجام بده.

جناب کامارو کیفیت عکسها خیلی بهتر شده.
    ممنون.
    Last edited by mohamad.hejazi; 07-12-2012 at 13:44.

11. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فيل تر گيربكس اتوماتيك در داخل كارتل اون قرار گرفته و با دوتا پيچ به سنگ ساعت متصل شده و يك واشر كوچك هم زيرش هست، و براي دسترسي به اون بايد اول كارتل رو باز كنيد و روغن كامل تخليه بشه.
    بعضي از نمونه ها فلزي و بعضي ديگه كاغذيه هست.كاغذيها رو تعويض ميكنن اما فلزي رو اگر پاره نشده باشه فقط با بنزين يا تينر ميشورن و دوباره سوار ميكنن.
    اين عكس فيل تر با واشر اون و همينطور واشر كارتل گيربكس هست.

اينهم چند كليپ از روش سوار كردن فيل تر
    .....................
    ممنون جناب حجازي، البته اين عكسها رو دوستم و با گوشي آنچناني خودش گرفت!!!
    Last edited by camaro lt; 07-12-2012 at 17:12.

13. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​ممنومنم جناب حجازی و کامارو جان از راهنماییتون

15. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

در مورد شل و سفت کردن سوپاپها بحث بود که امروز فرصتی دست داد که برم سراغ نوا.
    علی اقا اون مراحلی که فرموده بودید رو پیاده کرد.
    وقتی زیادی سفت میکردم صدای چق چق میداد و موتور می لرزید
    وقتی زیادی شل میشد صدای تیک تیک تیک بلندی میداد.
    بینشونو در نظر میگرفتم.تقریبن میتونم بگم از 12 تا 8 تا تقریبن بی صدا شدن اما 4 تا رو هر کاری کردم صداشون قطع نشد.
    بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟

یه چیزی که حدس میزنم اینطوری هست باید بقدری سفت کنیم تا موتور به لرزش در بیاد و صدای چق چق بده وقتی این حالت پیش اومد کافیه تا خیلی کم شلش کنیم طوری که لرزش و صداغ از بین بره.من حدسم اینه با این روش بشه صدارو کلن از بین برد.اگه بخواهیم زیادی شلش کنیم در دور موتور بالا بازم صدای تیک تیک تیک میاد.
    درسته؟؟

17. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هنوز روشی که جناب camaro lt فرمودن رو وقت نکردم انجام بدم ولی در مورد سوپاپهای نوای خودم با اینکه سوپاپها رو تا حدی سفت کرده بودم که موتور به لرزش افتاده اصلا صدای سوپاپ نمیاد و فکر کنم اگه سوپاپها به طور هماهنگ سفت بشه دیگه اصلا صدا نمیاد چون به علت سفت کردن زیاد اصلا سوپاپ تا اخر بسته نمیشه که به سیت سیت سوپاپ برخورد کنه و صدا بده!
    البته نوای من کمی قدرتش افت کرده که حدس میزنم به علت باز ماندن سوپاپها در زمان احتراق باشه (خودم برای اولین بار چند ماه پیش سوپاپها رو دست زدم).فکر کنم باید یه جوری تنظیم کرد که در زمان احتراق دو سوپاپ سوخت و هوا بسته باشه.
    Last edited by MJ1970; 07-12-2012 at 19:00.

19. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •