تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 567 از 1126 اولاول ... 674675175575635645655665675685695705715776176671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

الان از سر جلسه فیزیک 2 بر میگردم خدایی 4 تا سوال تشریحیش خیلی عجیب غریب بود همیشه از سیم پیچ و گاوس میدادن این ترم معلوم نیست این 4 تا سوال رو از کجاشون در آوردن سوال های تستیش خوب بود ولی تشریحی ها نه خدا رو شکر استاد فیزیکمون عقده ای نیست بهم میان ترم 6 نمره کامل داده
    بریم برای امتحان بعدی تربیت بدنی 1

2. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

الان از سر جلسه فیزیک 2 بر میگردم خدایی 4 تا سوال تشریحیش خیلی عجیب غریب بود همیشه از سیم پیچ و گاوس میدادن این ترم معلوم نیست این 4 تا سوال رو از کجاشون در آوردن سوال های تستیش خوب بود ولی تشریحی ها نه خدا رو شکر استاد فیزیکمون عقده ای نیست بهم میان ترم 6 نمره کامل داده
    منم 13 هم تربیت بدنی دارم / ولی بهترین روز برای خوندنش 12 هم هست
    10 نمره هم استاد ازش گرفتیم / یه 8 نمره هم بزنیم / ردیفه / اگر از این تربیت بدنی نمره بالا بگیریم

4. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منم 13 هم تربیت بدنی دارم / ولی بهترین روز برای خوندنش 12 هم هست
    10 نمره هم استاد ازش گرفتیم / یه 8 نمره هم بزنیم / ردیفه / اگر از این تربیت بدنی نمره بالا بگیریم
    الان یه نگاهی به کتابش انداختم فوری بستمش خیلی درس مزخرفیه به قول خودت بهترین زمان خوندش همون 12 هم ـــه . بعد از تربیت بدنی 2 تا درس اختصاصی دیگه هم دارم که زمانی بهشون ندادن احتمالا بشینم اونا رو بخونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چقد بد!
    ببین خودش رفته نگاه کرده مث اینکه گفتن به یه دلیل خاص از 23 خرداد بستن سیستمو
    ولی همونطوری که دوستمون بالا گفت که شاید باز بشه و اگه اشتباه نکنم یکی دو ترم پیش هم این اتفاق افتاد،بنظرت ممکنه آخر امتحانا یا هر تاریخ دیگه ای باز بشه سیستم؟
    اگه با قسمت آموزش و مدیر گروهمون 6باشیم(که هستیم اساس)میشه کاری کرد؟
    (کلا شما که پیام نوری و خانواده ی پیام نوری حرفه ای داری هرفکری داری بگو،این درس یجوریه که فکر دوباره خوندنش واسه ترم گریه آوره)

ممنون
    بهترین راهی که به ذهنم میرسه و منطقی تر از همه راه هاست اینه که تشریحی رو اعتراض بزنه و تو متن اعتراض قید کنه که داره با 0.66 صدم میفته . . . استاد اگه یکم منطقی باشه یک نمره بهش اضافه میکنه و قبول میشه

7. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اما اون چهارتا سوال که راحت بود. خداروشکر که گاوس نبود !! همش انتگراله

تمومه دیگه شما 6 داشته باشی ، یه 3.5 برگه و .... !! حالا شانس مارو داشته باش ،

هر سری من امتحان دادم دقیقا صندلیم افتاد جلوی جلوی صندلی مراقبها، تقریبا چسبیدیم بهم !!

بعد مراقبه زل میزنه روی برگه ی من اصن دیگه خودتون میدونید چقدر تابلوه !! مام میخوایم شانسی بزنیم

رومون نمیشد ، با کلی مکافات شانسی زدیم یواشکی و بعد آخرش مراقبه با یه لبخند بهم میگه شانسی زدی آره ؟ :|

9. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان تربیت بدنی پیام نور چجوریه ؟ باس بدوییم ؟ ترم تابستونی بگیریمش شرش از سرمون کم شه

میشه 1 و 2 رو با هم گرفت ؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بهترین راهی که به ذهنم میرسه و منطقی تر از همه راه هاست اینه که تشریحی رو اعتراض بزنه و تو متن اعتراض قید کنه که داره با 0.66 صدم میفته . . . استاد اگه یکم منطقی باشه یک نمره بهش اضافه میکنه و قبول میشه
    دوست من نمیدونم بهت گفته بودم یا نه که امتحانمون متاسفانه کاملا تستی بود!!چیکار کنیم؟
    چیکار کنیم که پ.رتال باز بشه؟(کیو گروگان بگیریم جواب مبده توی دانشگاه؟)

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اما اون چهارتا سوال که راحت بود. خداروشکر که گاوس نبود !! همش انتگراله

تمومه دیگه شما 6 داشته باشی ، یه 3.5 برگه و .... !! حالا شانس مارو داشته باش ،

هر سری من امتحان دادم دقیقا صندلیم افتاد جلوی جلوی صندلی مراقبها، تقریبا چسبیدیم بهم !!

بعد مراقبه زل میزنه روی برگه ی من اصن دیگه خودتون میدونید چقدر تابلوه !! مام میخوایم شانسی بزنیم

رومون نمیشد ، با کلی مکافات شانسی زدیم یواشکی و بعد آخرش مراقبه با یه لبخند بهم میگه شانسی زدی آره ؟ :|
    آخه من بیشتر وقتم رو شار مغناطیسی و قانون گاوس و سیم پیچ گذاشته بودم چون فکر میکردم سوالات تشریحی از این بخش ها طرح بشه بر طبق سوالات ترم های قبل حتی از مدارهای الکترونیکی هم چیز خاصی نداده بودن
    وای خدا این اتفاق برای منم خیلی پیش اومده آدم سر جلسه با خاک یکسان میشه

سلام

دوستان تربیت بدنی پیام نور چجوریه ؟ باس بدوییم ؟ ترم تابستونی بگیریمش شرش از سرمون کم شه

فکر نکنم تو ترم تابستون ارائه بشه چون واحد عملی هم داره
    من این ترم تربیت بدنی 1 برداشتم کلی بدبختی کشیدم تا به عمرم این همه ورزش نکرده بودم بعد اولین جلسه کل بدنم درد میکرد برا امتحان عملیش کلی دراز نشست و حرکات کششی رفتم

13. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اما منم میخوام برای تابستون بردارم تربیت بدنی ،
    فک نمیکنم مانعی باشه، چون دوستم بهم گفت
    واسه ما که همش فوتباله آخ جوووووووووون

اما یک و دو باهم رو بعید میدونم بشه باهم اخذ کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام

سلام خدمت دوستان . . . والا تربیت بدنی 1 یه حالت عمومی داره یعنی اینکه بیشتر حرکات کششی و دو و از این چیزاس اما تربیت بدنی 2 باید یه رشته انتخاب کنی ( فوتبال . . . والیبال و . . . ) . . . ترم تابستان نمیتونی تربیت بدنی ور داری . . . چون تربیت بدنی عملی داره و تابستان اصلا دانشگاه کلاس نمیزاره که بری عملی بدی . . . تازشم 1 و 2 رو مجاز نیستی باهم ورداری . . .

دوست من نمیدونم بهت گفته بودم یا نه که امتحانمون متاسفانه کاملا تستی بود!!چیکار کنیم؟
    چیکار کنیم که پ.رتال باز بشه؟(کیو گروگان بگیریم جواب مبده توی دانشگاه؟)

وای اوضاع خراب تر شد . . . دیگه راهی وجود نداره . . . باید دوستت قبول کنه که درسو افتاده . . . تنها راه باقیمانده اینه که شماره استاد رو گیر بیاره و بهش بگه یه کوچولو نمره میان ترم رو اضافه کنه . . . ( تازه بعید میدونم بشه ) بازم سعیشو بکنه . . .

اما منم میخوام برای تابستون بردارم تربیت بدنی ،
    فک نمیکنم مانعی باشه، چون دوستم بهم گفت
    واسه ما که همش فوتباله آخ جوووووووووون

اما یک و دو باهم رو بعید میدونم بشه باهم اخذ کرد.

به به داش امین خل خودم . . . خوبی؟ طرفای ما که اینجوری رسمه که تابستون واحد عملی نمیدن طرفای شما رو نمیدونم . . .

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •