کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی fsx رو اجرا میکنم تصویر خیلی کوچیکه یعنی حدود نصف مانیتور...بکگراند مشخصه!...رزولوشن رو هم عوض کردم ولی تغییری نکرد...مشکل چیه؟!چجوری حل میشه؟.....ویندوز 7
وقتی که در شبیه ساز هستید دکمه ی Alt رو بزنید تا منو در بالای صفحه ظاهر شود
و در قسمت View گزینه ی Fullscrean رو انتخواب کنید.
breaking news :
بچه هایی که میخوان پرواز آنلاین برن , بیان facebook و پیج ivao و flight simulator .
هم آموزش و هم قرار پروازی میزارن
سلام
کسی که آموزش خالانی دیده اگه میشه این هارو برای من توضیح بده
چون من فقط ازشون استفاده میکنم مثلا وقتی دارم 747 رو استارت میزنم اصلا نیمدونم مثلا R PACK یا Bleed چیه فقط ازشون استفاده میکنم
لطفا کسی اینارو توضیح بده و آقای ابی کراس هم بزارن توی آموزششون
Mixture
Bleeds
R-L Pack
Yaw Dumper
APU
Stanby Power
engeen generators
Fuel boost pumps
Hyd Pumps
فعلا همین ها یادم میاد
اگه چیز دیگه ای هم هست اگه میشه بگید
شما اگه زبانت خوبه , برو تو اون manual های737 اونی که حدود 1000صفحه هست رو سرچ کنین . کامل آموزش داده . with picture
اگر هم خوب نیست بیاین اینجا بپرسین
بعد میاریمشون اینجا تا بچه ها استفاده کنن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_0098; 03-09-2011 at 22:12.
فایل رو دانلود کردم دوست عزیز. به راحتی نصب شد و هیچ گونه اشکالی نداره. امکاناتی که بهش اضافه شده واقعاً جذاب هست؛ خصوصاً هواپیماهای جدیدی که اضافه شدن.
به دوستان گرامی ای که میخوان Acceleration Pack رو دانلود کنن توصیه می کنم که از این لینک استفاده کنن و همچنین توصیه می کنم ابتدا لینک رو مستقیم کنن بعد دانلود کنن.
سلام
يه سوال ميگم من که در حال آموزش ديدنم وقتى كه با مربى پرواز رو هوام بايد از كجا بفهمم كه كاراى كه گفته رو درست انجام دادم ؟
آخر هر گواهينامه امتحان نميگيره؟
بعد راستى با دسته که بازى ميكنم موقع اوج گرفتن و پيچیدن واينا خيلى تيز یعنى یه کوچولو که روش میزنی حدود ده درجه هواپیما جابجا میشه میشه حساسیتشو کم کرد اگه میشه راهنمایی کنید
من دیروز رفتم و 29 تومن دادم و دو گیگ رم دیگه خریدم و رو سیستم گذاشتم ولی بازهم با 737 مشکل دارم. حالا چیکار کنم...؟؟
من 737 و 747 که هردو مال pmdg هستند رو باهم نصب کردم... این مشکلی ایجاد نمیکنه...؟؟
خوب اگر عمل خاصی رو از شما میخواد ابتدا به رنگ سبز نشون میده، اگر عمل نکنید رنگش عوضش میشه و اگر باز هم بعد از تغییر رنگ عمل نکنید رنگ متن قرمز میشه.
در پایان هر دوره (نه هر درس) هم از شما امتحان میگیره و اگر موفق بشید، بهتون گواهینامه اون دوره رو میده.
در مورد دسته هم امکان کاهش حساسیت وجود داره؛ شما وارد Settings بشید بعد وارد Controls بشید و از اونجا Sensitivity رو کاهش بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)