چه جالب میشه باهاش وسایل خونه رو هرجایی گذاشت مثلا من دوست دارم مبلرو بچسبونمربه دیوار![]()
چه جالب میشه باهاش وسایل خونه رو هرجایی گذاشت مثلا من دوست دارم مبلرو بچسبونمربه دیوار![]()
camry@ بعد از اینکه از این رمز استفاده کرده،غیرفعالش هم کن چون باگ ایجاد میشه (خود سازنده ها تو ساختن خونه خیلی از این رمز استفاده کردن!)
mahsa a@ به چه ترتیبی نصب کردی؟outdoorliving رو نصب نکردم نمیدونم کرکرش از خودشه یا باید نسخه اصلی رو کرک کنی.یه نگاه بنداز ببین کرکش شکل ایکونش شبیه ایکون اجرا خود استاف پکش هست یا نسخه اصلی.
یعنی واقعا هیچکی اینجا نیست که راه حل این مشکل رو به من بگه....تروخدا کمک کنید !
camry@ همون رمز رو بجای ON از OFF استفاده کن.
mahsa a@ پست بالایی گفتم.
tsr work shop چیست طرز استفاده رو کی بلده؟؟؟؟
بچه ها چجوری میشه بریم یه کشور دیگه زندگی کنیم مثلا چین
به همون ترتیبی که نوشته بودم نصب کردم :
sims3
ambitions
latenight
outdoor living
high-end loft
منظورتونو از اینکه آیکنش چه شکلیه نفهمیدم، ولی عکس آیکن های کرک outdoorliving اینه :
میخوام پاک کنم و دوباره نصب کنم. تروخدا ترتیب دقیقشو بگید بهم که چه جوری باید نصب بشه و چه جوری کرک کنم لطفااااااااااااااااااا
مهسا شما نمی تونی همه پک ها رو با هم بازی کنی به نظر من late night رو نصب کن از همه قشنگتره
برو تو کنترل پنل بازی رو unistall کن همه پک هایی رو که نصب کردی رو هم همینطور EA Download manager رو هم unistall کن بعد هم برو start / documents کل پوشه Electronic Arts رو هم پاک کن بعد بازی رو از اول نصب کن بعد هم پک لیت نایت رو که نصب کردی کرک لیت نایت رو که اینا هستن ( ts3sp03 و TSLHost.dll ) رو توی جایی که خود بازی لیت نایت رو نصب کردی تو قیمت game / bin کپی کن بعد هم بازی رو اجرا کن حتماً هم یادت باشه وقتی داری بازی نصب می کنی به اینترنت وصل نباشی
ولی من تمام پک ها را باهم نصب کردم
سیمز 3 hidden springs کی میاد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)