نه فقط از تب health نرم افزار باید عکس بدین
نه فقط از تب health نرم افزار باید عکس بدین
من دوباره گذاشتم تست کرد و 2 تا بد سکتور داشت که ریکاور کرد و 22 تا هم delay sector داشت. این برنامه اصلا میتونه delay sector رو هم درست کنه یا فقط بد سکتور درست میکنه ؟؟؟ اینم یک عکس از تب health برنامه HD tune. و سوال آخر اینکه این هارد درست بشو هستش یا اینکه باید به فکر یک هارد جدید باشم ؟؟ با تشکر
Health Tab
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Benchmark Tab
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک متن توی نت خوندم توی یک فروم انگلیسی که نوشته بود با فرمت کردن مجدد هارد اون delay sector ها درست میشن. ایا این صحت داره ؟؟؟ چون من وقتی ویندوز رو عوض کردم به این مشکلات بر خوردم. من تمام ارورهایی که گرفتم هم در 20 درصد اول اسکن هستش.
Last edited by mgha; 25-11-2012 at 16:50.
این ارور بیشتر مربوط میشه به همون سکتور تاخیر فکر نکنم دیگه این نرم افزار جواب بده هارد رو low level format بکنید درست نشد مشکلش سخت افزاری است و دیگه از طریق نرم افزار حل نمیشه
سلام
آقا من یک مشکل عجیب دارم
هارد در ستاپ اولیه شناسائی میشه ولی در هیچ نرم افزاری شناسائی نمیشه
و در همشون ارور پارتیشن تیبل میده !!
و میگه پارتیشن تیبل نداری یا اشتباه !!!!
چکار باید کرد ؟؟؟
اگر نمی تونین با نرم افزار پارتیشن کنین به این دلیل هست که هارد باید بهDynamic تبدیل بشه ...
Last edited by PersianEm0b0y; 25-11-2012 at 22:20.
باید یک پارتیشن تیبل براش درست کنی در دیسک مینیجمنت روی دیسک مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه ی initialized disk رو میزنید و mbr رو انتخاب میکنید بعد هارد unlocated میشه و سپس میتونید پارتیشن بندی کنید
سلام. من یک مجموعه خوب از فرم ورهای هاردها می خوام. کسی رو میشناسین که داشته باشن یا بفروشن؟ بیشتر هم میخوام واسه هارد پی سی باشه. مرسی
با سلام و خسته نباشید . من لپ تاپ دل 5010 دارم . یه چند روز ویندوزش خیلی طول میکید بیاد بالا . بعد یک روز دیگه ویندوزش بالا نیومد . وقتی رفتم تو بایاس مادر برد دیدم اصلا هارد رو نمیشناسه بایاس رو ریست کردم باز هم هارد رو نمیشناسه اصلا با هیچ برنامه ای نه میشناسه هارد رو نه فرمت میشه نه پارتیشن بندی. چند روز پیش به یکی از دوستام داده بودم بعد که بهم داد یک روز بعد اینجوری شده بود . لطفا کمک کنید ایا هارد سوخته؟
باید اول ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه اگه موتور کار میکنه و با تنظیمات بایوس درست نشه یا مشکل برد اصلی هارد است یا سوکت دیتا هارد یا فریم ویر است
موتورش کار میکنه . از بایوس که درست نشد . بازش هم کردم هارد رو در اوردم سوکتشو فوت کردم تمیز کردم . روشن کردم روفت تو صفحه ripair ویندوز زدم مثلا ریپیر کنه هرچی واستادم 3ساعت هیچ اتفاقی نیفتاد خاموش کردم روشن که کردم باز روز از نو روزی ازنو دیگه نشناختش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)