downstream 1200
خط 727
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که دیشب 1.6 گیگ دانلودکردم
انگار بهتر شده البته دیشب هم قطعی داشت .![]()
خدمت دوست عزیز Mailer
یه چیزایی می گم تا هم دانشت زیاد بشه هم اینکه هر حرفی رو باور نکنی
وقتی تو یک مرکز مخابراتی تعداد کاربرا بین 1000 تا 2000 کاربر و تو مناطق اداری باشه مطمئن باش نیاز ترافیکی رو با فیبر نوری تامین می کنن چون اصلا نمی شه با خطوط E1 ساپورتش کرد مثل کاری که اندیشه تو مرکز 3 و 2 انجام داده و یک STM1 ترانزمیشن بین مراکز گرفته اینو می گم چون ارتباط مخابراتی من قویه و آمار همه شرکتها رو دارم ، اونا واست خالی بستن
فکر کن 2000*100KB چقدر می شه یک E1 تا 2 مگ رو ساپورت می کنه و با پهنای باندی که اندیشه می ده هر E1 تعداد کمی می تونه کاربر رو ساپورت کنه پس برای اینهمه کاربر که حداقل 20% شون هم پهنای باند بالا تر از 100KB دارن مطمئن باش باید از فیبر استفاده کنه که می کنه حالا می تونی بری اطلاعاتت رو کامل کنی
من منکر سرویس خوب اندیشه نیستم چون سرویسش رو دارم ولی وقتی قبلا ازش استفاده می کردم می دیدم چطور با کیفیت کم و قیمت بالا مردم رو سرکیسه می کرد تازه از وقتی که چند تا شرکت قوی اومدن شروع کرد به دادن سرویس خوب
حالا بگیم باید هوای هم استانیها رو داشت
پارس آن لاین هم که داره ریپ می زنه چون سرورش رو کش کرده و فقط دانلودش خوبه ولی وقتی که بخوای یه Page جدید باز کنی باید چند دقیقه واستی
بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم
راستی بگم هر چقدر دلت بخواد مخابرات بهت E1 میده می تونی بری سوال کنی چون سود خوبی واسشون داره تازه کلی هم E1 خالی داره قربان
راستی بهت اینو نگفتم این دوستت یه خالی دیگه هم بست
بعلت نداشتن برق DC ، پسر خوب DSLAM (همون چیزی که اینترنت باهاش تامین می شه)اصلا با برق DC کار می کنه مگه می شه تو یه مرکز مخابراتی برق DC نباشه اینو برو توی مخابرات بگو تا 1 ساعت بهت می خندن ، تو تمام مراکز مخابراتی اتاق های یکسو کننده دارن برای تامین برق DC و AC
اصلا بیشتر دستگاههای مخابرات با برق DC کار می کنه اونم 48 ولت
این حرفو جای دیگه هم نزن ، امیدوارم از دست من ناراحت نشی خواستم اطلاعات تو و دوستان رو بیشتر کنم
من پارس انلاین با سرویس 256 با پیش شماره ی 324 ، سرعت شب متوسط 45 البته یه خورده کمتر هم میشه بعضی شبا. شبی حدوده 850 مگ دانلود میشه.
همجنان اندیشه اوضاش بیریخته![]()
اشتباه میزنی
درستش
192.168.1.1
یوزر admin
پسورد admin
زده 1079شتباه میزنی
درستش
192.168.1.1
یوزر admin
پسورد admin
قبلا بیشتر بود؟
این مبین نت هم که همه جا رو تحت پوشش داره جز خونه ما رو
تا لاکانی پوشش دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)