خواهش می کنم
خونه ی خودتونه![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خواهش می کنم
خونه ی خودتونه![]()
دومین بمب خبری هدایتی / مهاجم برزيلي پرسپوليس سهشنبه وارد تهران ميشود
خبرگزاری پرسپولیس : رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد علي كريمي به طور شفاف 350 هزار دلار به همراه ماهيانه هفت ميليون تومان دستمزد است. به طور شفاف علي كريمي با رقمي بالغ بر 350 هزار دلار و دستمزد ماهيانه هفت ميليون تومان به تيم پرسپوليس پيوسته است. او به عشق مردم و هواداران اين تيم برگشته و واقعا بر پرسپوليس منت گذاشته است. لازم است بگويم مبلغ 350 هزار دلاري كه براي او در نظر گرفته شد امروز يك جا به حساب كميتهي ملي المپيك قطر واريز شد تا علي كريمي با اين كميته تسويه حساب كرده باشد. هدايتي همچنين درباره پيوستن مهاجم برزيلي به پرسپوليس گفت: تحت عنوان يك بمب خبري بايد بگويم كه مهاجم برزيلي سهشنبه اين هفته وارد تهران خواهد شد و حضورش در پرسپوليس قطعي ميشود.
هدايتي گفت: بدون شك به هواداران پرسپوليس قول ميدهم كه خبرهاي خوبي را يكي پس از ديگري بشوند و شاهد پيشرفت پرسپوليس و رسيدن به هدف مطلوب آن يعني قهرماني در سه جام پيش رو خواهند بود.
هدايتي همچنين درباره پست جديدش در باشگاه پرسپوليس گفت: اجازه دهيد تا مدتي از اين انتصاب بگذرد كه برنامهها مشخص شده و بتوان در اين رابطه نظر داد. ما مطمئن هستيم كه با كمك دولت در واگذاري سهام پرسپوليس به بخش خصوصي بتوانيم پيشرفتهاي زيادي را براي اين تيم شاهد باشيم.
در پي حضور كريمي صورت گرفت
استقبال گسترده هواداران و خبرنگاران از تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در پي حضور علي كريمي با استقبال گسترده از سوي هواداران و خبرنگاران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 17 در زمين شركت واحد برگزار شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي و ارسال پاس هاي كوتاه و بلند، فوتبال با دروازه هاي هندبالي و شوتزني پرداختند.
* علي كريمي كه امروز قرارداد خود با پرسپوليس را به طور رسمي ثبت كرد، در تمرين حاضر شد.
* ماركو مربي برزيلي و شيري بازيكن ملي پوش پرسپوليس در تمرين غايب بودند.
* فرانك آتسو مدافع غنايي با تاخير در زمين حاضر شد.
* حدود 500 هوادار با در دست داشتن پلاكاردهايي به علي كريمي خوشامد گفته و استقبال ويژه اي از بازيكن جديد پرسپوليس بعمل آوردند.
* محمد منصوري و بهادر عبدي بدون مشكل در تمرينات گروهي شركت كردند.
* بيش از 40 خبرنگار و گزارشگران 2 شبكه تلويزيوني از نزديك نظاره گر تمرين امروز بودند.
* مسئولان باشگاه پرسپوليس از جمله حسين هدايتي رئيس هيئت مديره، در محل تمرين حاضر شدند.
* در انتهاي تمرين علي كريمي ،كريم باقري، عليرضا نيكخت واحدي، پژمان نوري، ايوان پترويچ و ابراهيم توره، زير نظر قطبي به شوتزني پرداختند.
* 5 گلر آزمايشي به همراه مهدي واعظي و حقيقي زير نظر عابد زاده تمرين كردند.
* عليرضا نيكبخت واحدي امروز در جمع ذخيره ها تمرين كرد.
* علي ابوالحسني مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال ماشين سازي تبريز كه به صورت آزمايشي در تمرين حاضر است، پس از گلزني در بازي دوستانه روز پنجشنبه مقابل نفت تهران با لباس رسمي پرسپوليس تمرين كرد.
* شوتزني هاي مكرر كريم باقري تمجيد كادر فني و هواداران را به همراه داشت.
* تمرين ساعت 30/18 به پايان رسيد.
ضمن استقبال از حضور كريمي در پرسپوليس
قطبي: آنهايي كه اهل جنگيدن نباشند به ميدان نميروند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به نفراتي نياز دارم كه براي ثابت بودن بجنگند و بازيكناني كه راه بروند را به زمين نميفرستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: خوشحالم دوباره يكي از اسطورههاي فوتبال ايران و پرسپوليس به تيم خود بازگشت تا قدرت تهاجمي تيم چند برابر شود.
وي افزود: مهاجم برزيلي كه در حال حاضر در بهترين شرايط لازم به سر ميبرد و در چند روز گذشته گلهاي خوبي براي تيمش به ثمر رسانده است، روز دوشنبه همراه با ماركو وارد ايران خواهد شد تا خيال من از حضور اين 2 بازيكن راحت شود.
قطبي ادامه داد: خوشحالم كه با حضور كريمي انگيزه بازيكنان چند برابر شده است و بايد قبول كنيم كه ستارگان هستند كه همديگر را بزرگ ميكنند. پرسپوليس اسم بزرگي دارد و ستاره ها بايد مانند يك سرباز در اين تيم خدمت كنند.
قطبي در پايان خاطر نشان شد: به بازيكناني نياز دارم كه به مدت 90 دقيقه در ميدان براي ثابت بودن بجنگند و هرگز نفراتي كه بخواهند در زمين راه بروند، به ميدان نخواهند رفت.
وي در پايان تاكيد كرد: مطمئن هستم با حضور كريمي انگيزه بازيكناني مثل نيكبخت، توره و پترويچ چندين برابر ميشود.
پس از رسيدن به آخرين هدف
كريمي: با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي مي كنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: فقط به دنبال يك هدف بزرگ ديگر هستم و پس از رسيدن به آن با پيراهن پرسپوليس از فوتبال خداحافظي مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از حضور در تمرين امروز پرسپوليسيها اظهار داشت: از حضور پرتعداد هواداران و استقبال آنها خوشحالم. تمرين بسيار خوبي را برگزار كرديم و اميدوارم روزهاي آينده نيز مثل امروز تمرينات پر نشاط و آرام باشد.
وي افزود: آمده ام در پرسپوليس تا قهرماني سال گذشته را مجددا تكرار كنم و فكر كنم براي رسيدن به اين هدف راه دشواري دارم.
وي همچنين در خصوص آرزوي ورزشي نيز گفت: در فوتبال ايران و دنيا به اهدافي كه ميخواسته ام رسيده ام؛ ولي هدفي بسيار بزرگ دارم كه طي حضور در پرسپوليس بايد به آن برسم و بعد از آن از فوتبال خداحافظي كنم.
وي افزود: ميخواهم همان طور كه با پيراهن قرمز به فوتبال دنيا معرفي شده ام با همين پيراهن از فوتبال خداحافظي كنم.
كريمي با رد دوباره ارتباط حضورش در پرسپوليس با تيم ملي گفت: به تيم ملي فكر نميكنم؛ اما براي دوستانم در تيم ملي از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم چون هيچ وقت به دنبال منافع شخصي نبوده و نيستم.
كريمي در پايان خاطر نشان كرد: سعي ميكنم بهترين باشم تا نظر قطبي را براي نفر اول بودن جلب كنم. در اين راه هرگز كار آساني ندارم؛ ولي با استفاده از تجربه و دوستانم به هدف بزرگ خود به راحتي خواهم رسيد.
ما هم حال کریدم ولی....
چرا رفیقمون بن شده ؟
xxxicestar میگم
بابک خان داشتیم
میشه علت بن شدن xxxicestar بگید(البته لطفاً)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بخاطر این تاپیک . موقت . به پست آخر من و اون تاپیک استیکی اون بالا توجه کنید . اگر موضوعی مجهول بوده و ایشون نمیدونستن من در خدمتم .
قطبي: ايران امتياز شيريني از عربستان گرفت
خبرگزاری پرسپولیس : افشين قطبي پس از تمرين امروز اظهار داشت: همانگونه كه پيشبيني ميكردم فوتبال آسيا و تيمها بسيار به هم نزديك هستند و ديديد كه كره شمالي چطور در مقابل امارات ظاهر شد و زنگ خطر را به صدا در آورد.
وي افزود: با توجه به بازي اول تيم ملي ايران در راه جام جهاني يك امتياز در زمين عربستان براي ايران بسيار شيرين بود و اكنون با روحيه بالا مي توانند در بازيهاي آينده موفقتر شوند. قطبي ادامه داد: در خصوص نقاط ضعف و قوت تيم ملي نظري نميدهم چون سرمربي نيستم؛ ولي مطمئن هستم كارشناس به قدري در ايران وجود دارد كه در مورد مسايل مختلف حرفهاي زيادي خواهند زد.
قطبي تاكيد كرد: بازيكنان خوبي داشتيم كه ميتوانستند به تيم ملي كمك كنند؛ اما نظر نهايي را سرمربي تيم ملي بايد اعلام كند.
وي در پايان تصريح كرد: در صورتي كه پله به ايران نيايد، يكي از اسطورههاي فوتبال دنيا را براي دربي شصت و پنجم به ايران خواهيم آورد. در بين اين گزينهها نامهاي زيادي وجود دارد كه يكي از آنها زيدان است. به همين علت هماهنگيهاي لازم را انجام داديم و يك هفته قبل از دربي اسطوره بزرگي كه به ايران مي آيد را معرفي خواهيم كرد.
بازي در كنار كريمی آرزوي هر بازيكني است
خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت گفت: با حضور علي كريمي بسياري از بازيكنان پرسپوليس به آرزوي بازي كردن در كنار او ميرسند. مهاجم تيم فوتبالپرسپوليس در گفتوگویی دربارهي حضور علي كريمي در تيم پرسپوليس اظهار كرد: علي كريمي بازيكنتوانمندي است كه جاي تعريف ندارد و بسياري از بازيكنان آرزو دارند كهدركنار او بازي كنند؛ من تجربهي بازي كردن در كنار كريمي را دارم و بانحوهي فوتبال او در زمين آشنا هستم. اما، خوشحالم كه بسياري ديگر ازبازيكنان پرسپوليس به آرزويشان يعني فوتبال دركنار او ميرسند.واحدي نيكبخت همچنين گفت: فكرميكنم با ملحق شدن علي كريمي و مهاجم برزيلي ما ديگر در خط حملهيپرسپوليس مشكلي نخواهيم داشت و تركيب بازيكنان تقريبا كامل ميشود و بايدبا تلاش و كوشش همه جانبه براي موفقيت در ليگ، جام حذفي و همچنين ليگقهرمانان آسيا تلاش كنيم.
نيكبخت دربارهي نخستين جلسهيتمرين پرسپوليس با حضور علي كريمي به گفت: شاهد تمرين بسيار خوب وپر نشاطي بوديم كه اين تنها به دليل حضور علي كريمي در ميان بازيكنان بود. اميدوارم اين شور و نشاط در تمرينات بعدي مستمر باشد و هواداران باحضورشان در محل تمرين روحيهي بازيكنان را بالا برده و به آنها انگيزهيدو چندان بدهند.
نيكبخت در پايان دربارهيوضعيت خودش در تيم پرسپوليس گفت: وضعيت بسيار خوبي دارم و اكنون كه رقابتبراي حضور در تركيب اصلي فشردهتر ميشود، تمام تلاشم را ميكنم تا بهترينفوتبال را ارايه كرده و در تركيب اصلي تيم جايي داشته باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)