تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 567 از 1219 اولاول ... 674675175575635645655665675685695705715776176671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,661 به 5,670 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق الان شما راضی هستی ومشکلی تو اجرای بازی نداری...؟؟؟
    من الان اگه بخوام این هـــک رو اجرا کنم بازی هایی که قبلا روی هارد ps3 با backup manager بک اپ گرفتم میپره...؟؟؟؟
    من وقتی PS3 گرفتم مستقیم 3.55 بود.واسه همسن نمیدونم قبلاً چطور کار میکرد. ولی -- الان اگه ورژن برنامه ها با هم بخونه اصلاً اذیت نمیکنه. من حتی تاحالا 1 freez یا 1 blackscreen هم نداشتم.
    AC:brotherhood
    PES 2011
    MGS4
    God of WarIII
    رو از رو هارد راحت اجرا میکنم

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

نه اون ربطی به -- نداره کلا AC (کل سریش)همین جوریه!رو PS3 مشکل داره!
    یادم اون اوایل برا بازیهAC 2 من کلی ترسیده بودم فکر میکردم دستگام مشکل داره که بچه ها راهنمایی کردن.

fptrainer
    یعنی رو XBOX360 همچین مشکلی نداره؟

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

یعنی رو XBOX360 همچین مشکلی نداره؟
    نه به این شدت و اینا!!!
    مشکل اینه که همیشه کنسول Xbox کنسول Lead در ساخت بازی هاس و برا همین مشکلات خیلی کمتری تو بازی های Multi Platformer داره.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی جواب بنده رو هم بده

مثلاً بازی کیل زون 2 که فایل بزرگ تر از 4 گیگ داره رو اگه بخوام روی هارد خود کنسول بریزمش باید چکار کنم ؟؟؟ (بازی اصل رو نمیگم ، مثلاً کپیش رو تو کامپیوتر دارم)

چون زمانی که بخوای ه ک شده بازی کنی باید یه بازی داخل کنسول باشه.
    اگه هارد خود PS3 رو به PC بزنید به عنوان یک هارد بدون پارتیشن میشناسه و با یک هارد خالی هیچ فرقی نداره و اصلاً Filesystem دستگاه PS3 واسه PC قابل استفاده و شناسایی نیست.

در واقع یک FS مخصوص داره که خود سونی زده که هم واسه PS3 قابل استفادست هم فایل بالای 4GB روش میشه ریخت.اما هاردی رو که به USB پلی3 وصل می کنید فقط در صورتی قابل شناسایی هست که FAT32 باشه که در این صورت نمیشه بازی هایی که فایل بالای 4GB دارند روش ریخت. Backup Manager ها هم وقتی از دیسک، کپی میکنند رو هارد USB ، اگه به فایل حجیم برخورد کنن فایل رو تکه تکه میکنند که این دیگه واسه PS3 قابل استفاده نیست ( nonbootable ) میشه اصطلاحاً. پس ما باید از FS=NTFS استفاده کنیم تا فایل بالای 4GB بتونیم توش نگه داریم.ولی چون PS3 نمیشناسدش باید بوسیله FTPserver بریزیمش تو PS3.

سوالی بود در خدمتم.

خودم همیشه بازی رو رو هارد PS3 بازی می کنم و از رو USB اجرا نمیکنم

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

نه به این شدت و اینا!!!
    مشکل اینه که همیشه کنسول Xbox کنسول Lead در ساخت بازی هاس و برا همین مشکلات خیلی کمتری تو بازی های Multi Platformer داره.
    اخه بعضی جاها آدم حس میکنه داره با PC بازی میکنه که گرافیکش نمیکشه.از PS3 نا امید میشه

4. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

اخه بعضی جاها آدم حس میکنه داره با PC بازی میکنه که گرافیکش نمیکشه.از PS3 نا امید میشه
    دیگه اونجوریم نیست دادا
    شما هر وقت احساس کردی داری نا امید میشی gow رو اجرا کن امیدت زنده میشه

6. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

sony_W810i دوست عزیز یک کم راجع به این روش هکی که داری استفاده میکنی توضیح میدی؟

دمت گرم

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

خب دوستان منم دلم طاقت نیاورد و دوباره از این هکهای جقول بقول ریختم رو 3
    پروسه کار خیلی سخت بود چون با روش آزمون و خطا جلو رفتم و خطر برک شد از بیخ گوشم گذشت
    از ریکاوری منوی مخفیه 3 تونستم ورژن -- waninkoko v2 که ظاهرا بهترین هست که 2 روزه اومده رو نصب کنم
    اگه کسی خواست توضیح میدم فعلا دارم باهاش ور میرم

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

سلام
    من امروز ps 3 slim 320 GB گرفتم (مبارکم باشه)
    و طرف پیش خودم دستگاه رو کپی خورکرد و یه وسیله که خودش گفت دانگل هست رو بهم داد و گفت که باید همیشه به دستگاه باشه و باید به اینصورت عمل کنی که هروقت بخوای دستگاه رو روشن کنی باید قبلش کاملا دستگاه رو از برق کشید و مجدد به برق زد و بعد دستگاه رو روشن کرد بلافاصله eject رو زد
    و گفت آپدیت دستگاهت 3.50 هست
    حالا خواسنم ببینم اینجا بعضی از دوستان گفتن با این کرک دیگه نیازی به دانگل نیست ، حالا خواستم ببینم قضیه چیه؟
    من باید همیشه قبل از کار با دستگاه باید دستگاه رو کامل ازبرق بیرون کشید و باقی قضایا؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام
    من امروز ps 3 slim 320 GB گرفتم (مبارکم باشه)
    و طرف پیش خودم دستگاه رو کپی خورکرد و یه وسیله که خودش گفت دانگل هست رو بهم داد و گفت که باید همیشه به دستگاه باشه و باید به اینصورت عمل کنی که هروقت بخوای دستگاه رو روشن کنی باید قبلش کاملا دستگاه رو از برق کشید و مجدد به برق زد و بعد دستگاه رو روشن کرد بلافاصله eject رو زد
    و گفت آپدیت دستگاهت 3.50 هست
    حالا خواسنم ببینم اینجا بعضی از دوستان گفتن با این کرک دیگه نیازی به دانگل نیست ، حالا خواستم ببینم قضیه چیه؟
    من باید همیشه قبل از کار با دستگاه باید دستگاه رو کامل ازبرق بیرون کشید و باقی قضایا؟
    مبارکه دوست عزیز.
    شما کجای ایران هستی؟راستش اشتباه کردی دانگل رو گرفتی بهت اینداخته چون الان دیگه دانگل از دور خارج شد.
    بله یه هکی اومده که دیگه نیاز به این خاموش و ... نیست.دستگاه کلا هویج میشه و مادر زاد -- میشه
    اگه میتونی دانگل رو پس بده.
    نهایتش 200 mb دانلود لازم داری.اگه حسش باشه شاید آموزش گزاشتم خودم

11. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بازی کپی رو میشه روی هارد خود ps3 ریخت ؟؟؟

اگه میشه چطوری ؟؟؟

_________

اگه من یه سری بازی توی هارد اکسترنال داشته باشم میتونم بدون هیچ مشکلی وصلش کنم یه خود ps3 و بازی رو اجراع کنم ؟؟؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

بازی کپی رو میشه روی هارد خود ps3 ریخت ؟؟؟

اگه میشه چطوری ؟؟؟

_________

اگه من یه سری بازی توی هارد اکسترنال داشته باشم میتونم بدون هیچ مشکلی وصلش کنم یه خود ps3 و بازی رو اجراع کنم ؟؟؟
    بله چرا نمیشه تا الان ما برده ps3 بودیم حالا اون باید از دست ما بکشه
    با برنامه های backup مختلفی که وجود داره میتونید این کارو بکنید.بهترینش الان multiman 1.14 هست
    بله اگه بازی ها سالم باشه با همین برنامه ها میتونید اجرا کنید فقط باید حتما ورژن دستگاه کاستوم باشه روی حالت عادی نمیشه!

14. 3 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •