من همه ی بازی های خوبشو تموم کردم !
فعلا گیرز میزنم حالشو میبرم! فیزیک و گرافیک داره آدم حال میکنه![]()
من همه ی بازی های خوبشو تموم کردم !
فعلا گیرز میزنم حالشو میبرم! فیزیک و گرافیک داره آدم حال میکنه![]()
سلام
ptf theme با دانلود مستیم اگه دارید بزارید
اگه package باشه دیگه بهتر
مرسی
سلام به همه لطفا چند تا لينك دانلو دبازي غير تورنت و با سرعت بالا و بازي معروف rip شده بگزاريد
شما باید به قسمت دانلود بازی برین و اونجا تو تاپیک خودش درخواست بدین...
ممنون
بری تو قسمت دانلود بازی بهتر جواب می گیری.......اینجا کمتر به این موضوع می پردازیم
سایلنت هیلو چی؟ تمومش کردی؟
خیلی بازی پیچیده ایه![]()
تا یه جاهایش رفتم
زیاد از این بازی ها خوشم نمیاد
ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
سلام بچه ها
من از روزي كه پي اس پي خريدم با رم مشكل داشتم.هر رمي كه گرفتم اطلاعات از روش خود به خود پاك ميشد مثلا رم اولي سيو بازي هام رو پاك ميكرد و به جاي عكسش عكس يه فايل شكسته ميومد.رم بعديمم كه 8 گيگ بود وقتي آهنگ توي ميريختم ميديم مثلا 2 تا از آهنگ ها شكسته(عكس همون فايل شكسته ميومد روش)يعني اون آهنگ رو نميشد گوش داد.
خلاصه ديروز بردم همون جايي كه رم رو خريده بودم گفت فريمورت ناقصه .همون 4.01 بود ولي گفت ناقصه به خاطر همينم اين مشكلو داري
بايد فريمورت فول باشه آخرين فولي هم كه اومده 3.71 هست و توي به احتمال زياد با اون فريمور مشكلي نداشته باشي.ما هم پي اس پي رو دايم بامون فريمور رو ريخت.ميخواستم ببينم مگه فريمور فول يتا ناقص داره آخه؟؟
يه مشكل ديگه هم كه دارم ديشب آهنگ ريختم توي پي اس پي وسط آهنگ يه دفعه يه آهنگ ديگه رو ميخونه
مثلا ديشب آهنك خواجه ايمري رو گذاشته بودم يه دفعه وسطش رفت رو ساسي مانكن
و سوال آخر
من باطريم زود به زود خالي ميشه يعني مثلا 3 تا 4 ساعت بازي ميكنم خالي ميشه
ولي رفيقم پي اس پي داره گفت براي من 10 ساعت نگه ميداره
ميخواستم ببينم آيا باتري من مشكل داره يا مشكل از جاي ديگس
چه كار كنم منم 10 ساعت بتونم شارژ داشته باشم؟؟؟
فقط در مورد باتری بگم که باتری منم حدود 5/6 ساعت شارز نگه میداره
حتما دوستت با پی اس پیسش exit و paptoon و اینجور بازیها رو بازی میکنه که طبیعیه که 10 ساعت بتونه بازی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)