یه سوال فنی Palبا Jچه فرقی میکنه؟
اينا Region هاي كنسول هستند !!!
هر بازي يه Region خاصي داره !!! PAL , J يا UC !!!
كنسول هام همين 3 نوع Region رو دارن !!!
بعضي بازي ها هم Free هستند كه رو همه كنسول ها اجرا ميشن !!!
در حال حاضر PAL از بهتره بعد J !!!
سلام:
دوستان من 2تا سوال داشتم:
1. میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید آپدیت مربطو به چه تاریخی است؟
2. من Xbox خودم رو 3 روز پیش خریدم و به قول طرف با آپدیتی که انجام داد میشه بازی رو در هاردش ذخیره کنی!
من هم توانستم بازی Midnight Club رو در هاردش ذخیره کنم!
ولی مشکل اصلی اینجاست که برای اجرای بازی باز هم نیاز به DVD بازی داره!
کسی از دوستان میتونه مشکل من رو حل کنه؟
با تشکر.
من هم یک همچین چیزی از دوستم شنیدم!
اون گفت بازی رو میتونی روی هارد کپی کنی تا لودینگ ها زودتر بگذره!
البته اطلاع دقیق ندارم!
شرمنده
ممنون از پاسخت دوست من
حالا jasper بهتره یا falkon ???
ممنونم
این مشکل نیست بلکه محدودیته از جانب مایکروسافت. مشکلو می شه حل کرد ولی محدودیت رو نمی شه به همین سادگی برطرف کرد.
این یه قانونه و تا زمانی که هک نشه همینطوریه. مثل آدم دیسک رو بزار و بازیتو کن. مزه ی بازی کردن به گذاشتنه دیسکشه!!!!![]()
اولا مبارکه
دوست عزیز شما وقتی تونستی بازی رو روی هارد بریزی یعنی داری از آپدیت جدید داشبورد استفاده میکنی
در مورد اجرای بازی هم باید بگم مایکروسافت بدلیل برخی مسائل مربوط به قوانین کپی رایت کاری کرده که اگه حتی بازی رو توی هارد هم بریزی باز هم باید dvd بازی رو توی دستگاه بزاری تا بازی اجرا بشه اما شما مطمئن باش که بازی از روی هارد اجرا میشه و جای نگرانی نیست
دوست عزیز فک میکنم باید دستگاتو x-clamp کنی اگه ببری نکست جن 60 تومن میگیره ولی west game فک کنم نصف قیمت میگیره .....من پیشنهاد میکنم برو یه جاسپر بگیر خودتو راحت کن همین 50رو داشته باش بعد50+180=230برو یه نوعشو بگیر..اگه تعمیرشم کنی فوقش 2یا 3 ماه دیگه کار کنه تصمیم با خودته
دوست عزیز فک میکنم باید دستگاتو x-clamp کنی اگه ببری نکست جن 60 تومن میگیره ولی west game فک کنم نصف قیمت میگیره .....من پیشنهاد میکنم برو یه جاسپر بگیر خودتو راحت کن همین 50رو داشته باش بعد50+180=230برو یه نوعشو بگیر..اگه تعمیرشم کنی فوقش 2یا 3 ماه دیگه کار کنه تصمیم با خودته
مشخصه که برد جسپر بهتر از فالکون هست.. جدیدترین برد هست و آخرین اصلاحات روی این برر صورت گرفته..
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)