دستت درد نكنه همهي كار هايي رو كه گفتي كردم جواب هم داد فقط اين بازي كانتر زبونش قاتي داره كه مشكلي نيست رفتم بازي كردم خيلي سخت بود:دي
ببخشيد چه جوري مي تونم با افراد ديگه چت كنم ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دستت درد نكنه همهي كار هايي رو كه گفتي كردم جواب هم داد فقط اين بازي كانتر زبونش قاتي داره كه مشكلي نيست رفتم بازي كردم خيلي سخت بود:دي
ببخشيد چه جوري مي تونم با افراد ديگه چت كنم ؟
با Y میتونی هم با CT و هم با T چت کنی.
با U هم میتونی فقط با تیم خودت چت کنی.
سلام
قابل توجه کسانی که میگن با دیال اپ نمیشه بازی کرد
من با یه مودم در پیت v 92 نیست!
با پینگ 180 .. 220 بازی میکنم البته با ای اس پی 9092304433
ولی مثلا با پارس افلاین که میرم پینگ میشه 550بعد از چند ثانیه هم میشه 4000 و این کیک میشیم.
ولی خب تو اسپری کردن ( رگبار) از پینگ 50 یا 70 ادم میخوره.!! خلاصه با اون ای اس پی بدون لگ.!
:::::::::::::::::::::::
بکس این اس اکس ای نمیزاره اسپرای دلخواه بزاریم کسی قلقش رو بلده؟
وال هک واسه 8 اومده؟
دوست عزیز بزار مردم یه روز خوش بگذرونن تو کانتر !وال هک واسه 8 اومده؟
حالا شما رو نمیگم ولی یه سری میان و چیت و ... میزنن و حال یه سری رو میگیرن . خب این چه وعضشه ؟؟؟
خب من خودم ADSL محدود دارم و واسه کانتر بازی کردن ، عرض یه هفته 2 گیگ رفت . میدونی چرا ؟ چون یکی چیت میزد و من میخواستم حالشو بگیرم و میرفتم و بازی میکردم تا بالاخره حالشو بگیرم
اگه sxe جدید هک بشه خب به نظرت به چه درد میخوره دیگه sxe نصب میکنن رو سرور ها ؟؟؟
البته من منظورم شما نبودید من خودم اولین باری که کانتر بازی کردم آنلاین با dial-up بودم
موفق باشی![]()
همونجوری که گفتم Ping بستگی به ISP ای که ازش استفاده می کنی داره.
بعضی از ISP ها اصلا سرورو نشون نمی دن. ولی در هر صورت بازی با Ping بالای 100 اصلا حال نمیده.
بابا دوستان ازتون خواهش دارم هرکی چیت و امصالهم داره به هیچکی نده بزار ند ملت سرپای خودشون وایستند
یه سری افارد میاند تو سرور ها و چیت میزنند یا کیک میشند یا بان به ضرر خودشنو هست و اعصاب مارو خراب میکنن
سلام دوستان چند تاسرور خوب ايراني بگين چون قبليا رو همه امتحان كردم اين ارور داد:"conection ????after 4 retires"تيترش هم"disconnevt"در ضمن واسه counter strike source ميخوام ممنون
آقا من يك سوال فني دارم!! اين IP كه مي فرماييد، بايد كجا وارد بشه؟ ( براي بازي آنلاين! ) يه نفر نيست محض رضاي خدا يك عكس بذاره، ما هم راهنمايي بشيم؟
با تشكر فراوان
ای بابا !
حیف روی 64 بیت نمیتونم بازی کنم وگرنه حال این پی 30 تایم رو می گرفتم !![]()
وقتي بازي رو اجرا ميكني دكمه ~ رو بزن تا كنسول باز بشه و بعد بنويس connect بعد فاصله بعد آي پي رو بنويس و اينتر بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)