تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 566 از 755 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

-توي تنظيمات پرينتر align يا alignment هست به معني تراز. خودش يكسري نمونه پرينت ميده بهت بعد گزينه ها رو طوري انتخاب ميكني كه پرينتر بهترين پرينت رو انجام بده.
    بله دقیقا مشکل هیمن جا بود! پرینت رو می گرفت و می گفت همون کاغذ رو بزار برای اسکن کردن که من همینطوری بدون دقت این کار رو کردم و باعث کلی الافی و اذیت شد تا فهمیدم مشکل کجاست! کاغذی رو که روش پرینت شده رو باید همونطوری که گفته می زاشتم و اسکن می گرفتم.

نمی شه میزان دقیق رنگ باقی موتده رو فهمید؟
    توی قسمت HP Solution Center بصورت خطی نشون می ده اما عدد نداده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی می دونه این نوع رنگ کیفیتش چه جوره؟ این رو از کسی گرفتم و رفتم براش پایه بگیرم که طرف گفت کیت داریم و پایه تکی نمی دیم منم فعلا بی خیال شدم
    راستی چرا اسم رنگ ها black -yellow- magenta - cyan هست؟ مشکی و زرد اسم خودش هست اما آبی و قرمز چیزه دیگه نوشته؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من پرینتر samsung Ml-2010 دارم که تا چند وقت پیش مشکلی نداشت ولی مدتی هست که در چاپ هر فایلی Top Margin صفحات رو حذف میکنه و معادل همون فاصله خالی رو در پایین صفحه باقی میذاره. جدیدترین درایور رو نصب کردم مشکل حل نشد، ویندوز رو مجددا نصب کردم درست نشد. از ویندوز 7 به ویندوز 8 ارتقاء دادم درست نشد. فرقی نمیکنه که فایل word باشه یا PDF یا هر فایل دیگه ای.

بعنوان مثال فایلی که برای پرینت ارسال شده:

صفحه پرینت شده که فاقد حاشیه بالایی است:

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بله دقیقا مشکل هیمن جا بود! پرینت رو می گرفت و می گفت همون کاغذ رو بزار برای اسکن کردن که من همینطوری بدون دقت این کار رو کردم و باعث کلی الافی و اذیت شد تا فهمیدم مشکل کجاست! کاغذی رو که روش پرینت شده رو باید همونطوری که گفته می زاشتم و اسکن می گرفتم.

نمی شه میزان دقیق رنگ باقی موتده رو فهمید؟
    توی قسمت HP Solution Center بصورت خطی نشون می ده اما عدد نداده

کسی می دونه این نوع رنگ کیفیتش چه جوره؟ این رو از کسی گرفتم و رفتم براش پایه بگیرم که طرف گفت کیت داریم و پایه تکی نمی دیم منم فعلا بی خیال شدم
    راستی چرا اسم رنگ ها black -yellow- magenta - cyan هست؟ مشکی و زرد اسم خودش هست اما آبی و قرمز چیزه دیگه نوشته؟!
    دوست عزیز سلام
    در مورد سوال اول فکر نکنم بشه. اون نمودار هم حدودی هست وبه همین خاطر عدد نمیده چون در واقع یک شمارنده هست که با هربار پرینت، بسته به مقدار رنگی که تصور می کنه کم شده اون شمارنده رو کم می کنه. بنابراین مقدار رنگ واقعی داخل کارتریج ممکنه متفاوت با اون مقدار باشه (البته تفاوت کم)
    خصوصا وقتی کارتریج رو شارژ می کنید،‌اون اصلا متوجه نمیشه و خالی نشون میده.

در مورد سوال دوم باید بگم که سایان به معنی فیروزه ای و ماجنتا به معنی سرخابی هست. نه آبی و قرمز. یک قطره از هر رنگ رو در یک لیوان آب بریزید تا متوجه منظور من بشید.
    مقاله زیر هم بسیار مفیده:
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من p50 دارم و مخزن نصب کردم.

1. خواستم بپرسم که یکی از رنگ ها درلوله به 5 یا 6 سانت هوا وجود دارد که چند تا عکس گرفتم مشکل نداشتم و چک هم میگیرم اوکی هست ولی آیا وجود این هوا برای خود پرینتر ایراد داره باید حتما هواگیری شه یا بی خیالش باشم؟

2. من از کسی که پرینتر خریدم گفت هر 4 روز یک چاپ بگیر یا اینکه خاموش روشن کن یا یک چک هم بگیری کافیه آیا روشن بودن دستگاه به مدت طولانی یا هر 4 روز یک بار چک بگیرم کافیه یا حتما باید یک چاپ داشته باشم؟

3. آیا واجبه همیشه هد کلین بزنم منظورم اینکه به مشکل خوردم هد کلین را بزنم یا اینکه هر چند روز یکبار عمل هد کلین باید انجام بشه؟

4. من بخوام هواگیری کنم باید حتما کاتریج از دستگاه باز بشه بعد عمل هواگیری را انجام بدم یا رو دستگاه هم میشه؟
    Last edited by karbar200; 19-12-2012 at 02:00.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من p50 دارم و مخزن نصب کردم.

1. خواستم بپرسم که یکی از رنگ ها درلوله به 5 یا 6 سانت هوا وجود دارد که چند تا عکس گرفتم مشکل نداشتم و چک هم میگیرم اوکی هست ولی آیا وجود این هوا برای خود پرینتر ایراد داره باید حتما هواگیری شه یا بی خیالش باشم؟

2. من از کسی که پرینتر خریدم گفت هر 4 روز یک چاپ بگیر یا اینکه خاموش روشن کن یا یک چک هم بگیری کافیه آیا روشن بودن دستگاه به مدت طولانی یا هر 4 روز یک بار چک بگیرم کافیه یا حتما باید یک چاپ داشته باشم؟

3. آیا واجبه همیشه هد کلین بزنم منظورم اینکه به مشکل خوردم هد کلین را بزنم یا اینکه هر چند روز یکبار عمل هد کلین باید انجام بشه؟

4. من بخوام هواگیری کنم باید حتما کاتریج از دستگاه باز بشه بعد عمل هواگیری را انجام بدم یا رو دستگاه هم میشه؟
    سلام دوست عزیز
    متشکرم از سوالای خوب و شماره گذاری اونا
    پاسخ ها:
    1- بودن هوا در داخل شلنگ ها مشکل حادّی نیست، بلکه می تونه نشونه از نشتی در لوله ها باشه (اگر مقدارش زیاد بشه) و یا در مکش جوهر از مخزن کمی اختلال ایجاد کنه. به سادگی می تونید هواگیری کنید. اگر هم نکردید شاید مشکلی پیش نیاد اما توصیه میشه این کار رو بکنید.
    آموزش:

2- استفاده از دستگاه هر 4 روز درواقع مثل مسواک زدن یک عمل پیشگیرانه برای جلوگیری از خرابی هست. فایده اش اینه که جوهر های غلیظ شده از هد خالی میشه و احتمال رسوب گرفتگی کم میشه.
    اگر دستگاه به مدت طولانی روشن باشه خودش در زمان های خاصی مقداری جوهر میکشه بیرون از هد اما نیاز به این کار نیست،‌ اگر دستگاه رو روشن و خاموش کنید کافیه،‌ اگر نازل چک چاپ کنید هم که دیگه بهتره. (دقت داشته باشید که اگر برای مدت طولانی از دستگاه استفاده نمی کنید،‌در زمان خاموشی دستگاه سوراخ های کوچک روی مخزن رو با در پوش هاش ببندید تا از تبخیر جوهر و یا ورود گرد و غبار به داخل اون جلوگیری بشه. اگر استفاده تون زیاد هست،‌نیاز به این کار نیست، ولی حتما روی اون درپوش ها فیلتر های مخصوص جلوگیری از ورورد گرد و غبار نصب کنید. (مثل لینک فوق)

3- هد کلین جوهر زیادی رو از هد خارج می کنه تا تمیز بشه،‌ بنابراین اگر نیاز نبود (نازل چک کامل بود و رنگ ها صحیح) انجام ندید،‌ خود دستگاه در هنگام روشن شدن و یا در مواقعی که نیاز به ریست کارتریج ها هستم مقداری هدکلین می کنه.
    برای جلوگیری از خرابی های احتمالی، حتما شلنگ جوهر ضایعات در پشت پرینتر (و پشت دریچه کوچک) رو به ظرفی مثل قوطی نوشابه بوسیله شلنگ هوای آکواریوم متصل کنید.

4- اگر هواگیری به صورتی که در لینک بالا گفته شده بخواد انجام بشه،‌ حتما باید کارتریج ها دربیادن،‌در غیر این صورت ممکنه بجای کشیده شدن جوهر از داخل تانک،‌ جوهد های داخل هد کشیده بشن.

موفق باشید

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنونم از جواب های خوبتون.

1. من دستگاه رو تازه خریدم و اینکه نمیدونم چطور باید خود کاتریج رو از دستکاه چطورباید جدا کنم و تو آموزش های بالا توضییح نداده است مترسم بزنم چیزیشو بشکنم.

2. برای تخلیه ضایعات رنگ در پشت دستگاه شلنگ را در آوردم و خود شلنگ را به شلنگ که خود داشتم اتصال و به قوطی وصل کردم حال سوال من این است در پشت دستگاه طرف دیگری که شلنگ را از آن جدا کردم نیازی به اتصال به قوطی دارد؟؟

3. خیلی مطلب در مورد جوهر خوندم پارت تکنیک پیدا نکردم الان تو بازار جوهر wox هست چون شنیدم جوهر از همه چی مهتر است برای رسوب نگرفتن در نازل دستگاه حال سوال من این است این جوهری که می خرم به عنوان مثال Wox برای epson باشد کافیست یا باید اسم مدل دستگاه بر رویش نوشته باشد.

4. آیا باید هر چند وقت یکبار مخزن جوهر را باید تکان دهم برای ته نشین نشدن آن؟

5. آگر من جوهر بخرم و در خانه بگذارم احتمال خراب شدن آن هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر hp1025 دارم
    چیپ کارتریج مشکیش افتاده توی پرینتر
    چطوری باید خارجش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها يه پرينتر P50 اپسون خريدم. تانك روش نصبه.
    بچه ها من دو تا مشكل دارم:
    1- ديشب برا اولين بار اومدم لوله مخزن رو تا كردم روي هم و يه گيره زدم بهش و سر مخزن ها رو هم بستم. صبح كه اودم و گيره و برداشتم و پرينتر رو راه انداختم توي پرينتاي كه مي زنه جوهر روي كاغذ رونه. يعني چاپ كه تموم مي شه مثل آب جوهر روي كاغذ وجود داره . انگار چاپش رو كه انجام مي ده جوهر اضافي مي ده بيرون. چيكارش كنم؟ اينم بگم كه نازل چك كه ميزنم همه چيز ردفيه و عالي نشون ميده

2- چيكار كنم كه هوا نگيره و هر صبح مجبور نشم هد كلين كنم؟ شب ها در مخزن رو مي بندم. اما صبح كه ميام دوباره هوا گرفته. هي هم نميشه هد كلين زد. هم جوهر حروم مي شه و مهمتر مخزني كه جوهر رو اضاف رو جمع م كنه پر مي شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

سلام دوستان

من دست به کار شدم تا یک ciss واسه پرینترم بسازم.
    HP F2235
    21&22 CARTRIDGEES
    به کمک شما ها هم نیاز دارم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان مدتیه پرینتر من موقع پرینت یک خط سفید محو میندازه وسط صفحه
    کارتریجهام هم مشکیم تقریبا پره و باقی تقریبا تمومه ولی مشکل از کمبود تونر نیست چون این خط تو حالت پرینت سیاه و سفید هم هست فقط تو پرینت رنگی واضح تره.samsun clp 315

پرینت رنگی:

پرینت صفحه سیاه کامل تو مود رنگی:

صفحه سیاه کامل تو مود grayscale:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •