یعنی جدی جدی تا شکایت نکنم خطو تخلیه نمیکنن؟
یعنی جدی جدی تا شکایت نکنم خطو تخلیه نمیکنن؟
تا اونجایی که من هر شش ماه یه بار نتمو عوض میکنم ، میدونم تا شکایت نکنی اینا یه هفته طول میدن جمع آوری خطو ، قبلا من تجربه کردم ، ولی وقتی شکایت میکنم یه روزه تخلیه میکنن ، حالا شما زنگ بزن ، اگه تا ۲۴ساعت بعد تخلیه نکرد شکایت کن
الان با توجه به قیمت ها بدترین رو پارس داره
تماس گرفتم میگه که فردا صبح با کپی کارت ملی بیایید من همون روز میفرستم مخابرات اونا هستن که ممکنه تا سه روز طولش بدن برای تخلیه پورتتون!! آیا حرفش صحت داره؟
خاک بر سر پارس آنلاین که تحمل انتقاد رو نداره.
بهشون گفتم شما الان دارین از همه سرویس دهنده های دیگه تعرفه های کمتری به مشتری هاتون میدین, کامنتم رو پاک کردن و بلاک کردن.
وزیر امروز دستور داد که مخابرات زمان رو به 1 روز کاهش بده برا تخلیه یا رانژه
سلام دوستان
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید و به دلیل گران فروشی بیش از حد پارس آنلاین شکایت ثبت کنید ..
اگر تعرفه های سایر شرکت های دیگر رو ببینید حتما گران فروشی رو به چشم خواهید دید ..
![]()
این شرکت کلن ۴ ماه دیگه هست
الان اکثر کاربرا تخلیه میکنن ما هم تخلیه میکنیم عرص و عرض کشی هم نداره
به دلیل گران فروشی نمیشه ازشون شکایت کرد. چون بازه حجمی تو قانون تعریف نشده. حتی اگه میومد 10 گیگ میزاشت برای سرویس 80 تومنی باز هم نمیشد چیزی گفت.کلا این حجم ها به رقابت گذاشته شده که خود ملت انتخاب کنن بین isp ها. پارس هم یه isp نابود شدس دیگه براش مهم نیست مشتری از دست بده یا نه.
بهترین رو پیشگامان داره میده با 225 گیگ حجم 80 هزار تومن. بد شانسی من اینه که هیچ شرکت دیگه ای پورت خالی نداره تو منطقه مخابراتی اگه این پیشگامان داشته باشه همین فردا خالی میکنم خط رو میرم پیشگامان. این مقدار حجم با این قیمت یه چیز رویایی هست. با این طرح پیشگامان فکر کنم مشتری های خیلی زیادی رو بکشونه سمت خودش.
کارت ملی رو میخواد چکار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)