اينجا سرعت خيلي هم خوبه ...در همه ساعات ...جشنواره تموم شد بهتر هم شد ....اين سرعت همين الان از اپلودباز ...
![]()
اينجا سرعت خيلي هم خوبه ...در همه ساعات ...جشنواره تموم شد بهتر هم شد ....اين سرعت همين الان از اپلودباز ...
![]()
من الان دارم از اپلود باز دانلود میکنم
سرعتم از 150 بیشتر نمیشه
256 محدود
هیچوقت سرعتم فیکس بالای 300 نرفت![]()
دوستان کیفیت سرعتتون به منطقه ای که توش زنگی می کنید به کیفیت تجهیزات مخابرات منطقتون به کیفیت کابل کشی محلتون و ......... بستگی داره برا همین سرعت همتون یه کیفیت نیست پس انتظار نداشته باشید اگه یکی داره با سرعت 380 دانلود می کنه شما هم همون زمان همچین سرعتی داشته باشید
اگه به کابل کشی مربوط باشه باید تمام شرکت هایی که تو اون منطقه سرویس میدن سرعت همنجور نا پایدار باشه ومن که یه 3 ماهی آسیاتک داشتم سرویس نامحدوش سرعت ثابت بدون افت حتی 1 کیلوبایت سرویس 512 سرعتش روی 64 بود.پس این مخابرات هم یخورده میتونه تو سرعتا تغییرات ایجاد کنه.چون من این تغییر سرویس تو یه دقیقه رو تجربه کردم تو آسیاتک و فهمیدم که تمام کندی سرعتا و همه چی دست خودشونه
Last edited by hossein019940; 28-04-2013 at 20:52.
این پست تکراری شده بود.اومدم بالایی رو ویرایش کنم یکی دیگه گذاشت....................
واسه من که فرقی نمیکنه چقد باشه سرعت دیگه به 40 عادت کردم![]()
باور کن شرکت ها دیگه مثلا خودم تو آسیاتک بودم سرویس 512 ماهی 25تومن سرعت 64 ثابت میداد.256 همین قیمت مخابرات سرعت 30 حالا ما که داریم بالای 40 دانلود میکنیم.من که اول میگفتم مخابرات داره سرعت کم میده ولی رفتم شرکت خصوصی فهمیدم مخابرات چطوره.البته اونا برای سرویس 128 محدو سرعت رو 250 بیشتر نمیدن ولی مخابرات تمام سرویسش یکیه و وقتی بهت حال بده بالای 350 هست.
سلام یه سوال داشتم از دوستان بنده 512 نامحدود دارم سرعتش کلآ زیر 100 شده چرا؟
بعد یه سوال دیگه 256 نامحدود الان حداقل و حداکثر سرعتش چنده در بابل؟
تشکر![]()
کلا مشخص نیست با خودشون چند چند هستن
اما این واسم تجربه شده دیگه از مخابرات شیش ماه یا یک ساله نگیرمهیچ اعتباری بهش نیست
کلا سرعت از هر لینکی 350 عجیبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)