فعال هست دوست عزیز
ولی وصل نمیشه به همرا اول فقط به نسل ۲ وصل میشه
فعال هست دوست عزیز
ولی وصل نمیشه به همرا اول فقط به نسل ۲ وصل میشه
رومینگ رو خاموش کن
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود دوست خوبم.
من تست کردم بله روی همراه اول می توانید از بسته اینترنت و بسته دکا رایتل استفاده کنید. در این حالت جدید شما به دکل همراه اول وصل میشین اما از اونجا مستقیم به شبکه مرکزی رایتل متصل میشود. من روی همراه اول که با رایتل وصل شدم حتی آی پی که بهم میده آی پی خود شبکه رایتل هستش.. یعنی فقط از زیرساخت همراه اول استفاده میشه که به شبکه رایتل وصل بشین.. کار خوبی کردند اما هم دیر انجامش دادند و اطلاع رسانی هم نکردند.
خیلی دیر بود
برای رومینگ های ir-tci|RighTel داخل شبکه هست آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟
رومینگ Rightel|RighTel با اون بالایی یکیه ؟
ودوم به کدومه
واسه من که از اینترنت همراه اول نمیتونه استفاده کمه برخلاف حرف بعضی از دوستان
رایتل دایمی هست
وقتی زوری حتی همرا اول رو انتخاب میکنی فقط نسل ۲ هست
فکر کنم چون ترابرد کردید به رایتل این مشکل رو دارید و باید رایتل حلش کنه.
من سیم اعتباری رایتل دارم ترابرد کردم به ایرانسل و همراه اول و برگشتم رایتل و الان دیگه به 4g (رومینگ روی همراه اول) وصل نمیشه و گزینه تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی رو بهم نمیده و زده سیم کارت ترابرد شده!
خط دیگه رایتلم که ترابرد نکردم بدون مشکلی به 4g و 3g (رومینگ همراه اول) وصل میشه..
Last edited by m2music; 05-09-2017 at 20:57.
هر دو حالت یعنی رومینگ روی همراه اول. جدیدا Rightel|RighTel میفته و همون رومینگ روی همراه اول هست.
درسته ترابرد کردم به رایتل از همرا اول
پس میتونه این مشکل باشه
شاید وقت کنم یه تماسی بگیرم شاید حلش کنند
اگه حل نشه شاید برگردم همراه اول
چون از یه شری جاها هم اس ام اس نمیاد
اکثر جاها میاد بعضی اپلیکشن ها و سایتها نمیاد مثلا از سامانه خرید طرح تزافیک نمیرسه مسیج و اعلام هم کردم میگه قرار داد نداریم! آخه این جواب هست؟!
رفیق شما دایمی همراه اول بودی؟ چند روزه رایتل کردی؟ راضی نیستی؟ چون منم 22 ام میخوام برم ایرانسل و یا رایتل....
راستی رایتل رو قبض قبل 20 ام جایزه اضافه نکرده؟ مثل یک روز مکالمه رایگان همراه ابتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)