تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 566 از 870 اولاول ... 66466516556562563564565566567568569570576616666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,651 به 5,660 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

لطفا یکم منطقی باشید
    من نه طرفدار قطبی ام نه ضد قطبی نه طرفدار قلعه نوعی یا مایلی کهن یا کسه دیگه ای
    ولی قطبی صرفا یک مربی مقطعی بود یک مربی شوک دهنده کسی که از دانش فنی بالایی برخوردار نیست ولی در یک مقطع و با کارهای روحی روانی میتونه موفقیت کسب کنه مثل یورگن کلینزمن در آلمان , چقدر حرکات هیجان انگیز این دو نفر کنار زمین شبیه همه
    و پارسال هم قطبی تونست که پرسپولیس رو قهرمان کنه طبق همون روش شوک و البته در زمان قطبی هیچ وقت پرسپولیس زیبا بازی نکرد و صرفا نتیجه می گرفت
    ولی دیدیم که امسال نتونست نتیجه هم بگیره و برکنار شد و در واقع تاریخ مصرفش تموم شد و پرسپولیس دوباره رو آورد به مربیان با دانش و با تجربه
    در ضمن خبر بالا رو هم فقط برای اطلاع رسانی گذاشتم و راست یا دروغ بودنشو خبر ندارم
    واقعا منطق شما اینه ؟ میشه اصلا منطق رو برای من تعریف کنی ؟!
    اگه اینطوریه من میرم مربی تیم ملی میشم هر 1 دیقه 1 بار 3 متر می پرم هوا تیم میره فهرمان جام جهانی میشه !!

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

13

لطفا یکم منطقی باشید
    من نه طرفدار قطبی ام نه ضد قطبی نه طرفدار قلعه نوعی یا مایلی کهن یا کسه دیگه ای
    ولی قطبی صرفا یک مربی مقطعی بود یک مربی شوک دهنده کسی که از دانش فنی بالایی برخوردار نیست ولی در یک مقطع و با کارهای روحی روانی میتونه موفقیت کسب کنه مثل یورگن کلینزمن در آلمان , چقدر حرکات هیجان انگیز این دو نفر کنار زمین شبیه همه
    و پارسال هم قطبی تونست که پرسپولیس رو قهرمان کنه طبق همون روش شوک و البته در زمان قطبی هیچ وقت پرسپولیس زیبا بازی نکرد و صرفا نتیجه می گرفت
    ولی دیدیم که امسال نتونست نتیجه هم بگیره و برکنار شد و در واقع تاریخ مصرفش تموم شد و پرسپولیس دوباره رو آورد به مربیان با دانش و با تجربه
    در ضمن خبر بالا رو هم فقط برای اطلاع رسانی گذاشتم و راست یا دروغ بودنشو خبر ندارم
    برادرمن اين منطقت خيلي جالبه
    من خودم استقلالي هم و خوب يادمه كه 7-8 هقته اول ليگ پارسال واقعا از فوتبال پرسپوليس قطبي لذت ميبردم و احساس ميكردم واقعا تفكرات جالبي پشت بازي تيم هست كه قطعا نتيجه ي كارهاي + قطبي و علمش بوده
    ولي از اون به بعد دست هاي ........ شروع كردن به ايجاد مشكل تو پرسپوليس كه قهرمان مردن تيم توسط قطبي تو اين شرايط نشانه اي از بزرگي و توانايي هاشه
    اين فصل هم اگر آقاي مصطفوي مدير عامل وحاشيه ساز اين تيم نبود شك ندارم كه قطبي موفق مي شد
    در ضمن اين مطالب چرند هم مطمئنم مافيايي توليد شده و كذب محضه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

لطفا یکم منطقی باشید
    شما اگه منطقی بودی این حرف ها را نمیزدی
    راست میگن که مرد تا سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد
    بهتر بود اصلا چیزی نمی گفتی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اون اعلامیه بیشتر شبیه به طرفداری بود نه انتقاد.

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض حنطه برکنار شد/ اکبر میثاقیان مربی جدید ابومسلم

تصمیم مدیران ابومسلم عجولانه بود

مشهد - خبرگزاری مهر: سرمربی سابق ابومسلم گفت: تصمیم مدیران ابومسلم در برکناری من خیلی عجولانه بود.علی حنطه در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: زمانی که من این تیم را تحویل گرفتم تنها 16 امتیاز داشت و توانستم با این تیم نتایج خوبی بگیریم اما برخی از اتفاقات نگذاشتند ما در هفته های پایانی خوب ظاهر شویم.
    سرمربی سابق ابومسلم با بیان اینکه پس از این جریان تمام حق حقوق خودرا از ابومسلم خواهم گرفت، اظهار داشت: اگر جای میثاقیان بودم در هفته پایانی به عنوان مدیر فنی حاضر می شدم نه تحت نام سرمربی .
    وی در مورد ایجاد مسائل حاشیه های اخیر در این تیم افزود: متاسفانه در دو سه هفته اخیر مسائل حاشیه‌ای بسیاری برای تیم ابومسلم به وجود آمد که باعث شد این تیم به حاشیه برود و این مسائل را بعد از بازی ملوان خواهم گفت.
    سرمربی سابق ابومسلم تاکید کرد: آنهایی که باید در چند هفته پایانی لیگ از تیم حمایت می کردند این کار را نکردند و حتی با برخی از اظهارنظرها باعث شدند آرامش تیم ما به هم بریزد.
    وی افزود: ما در این بازی استرسی نداشتیم و بچه‌ها با جان و دل بازی کردند اما در فوتبال یکسری اتفاقات می افتد که نمی توان جلوی آنها را گرفت.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من می خواستم یه تاپیک بزنم با این عنوان که مافیای فوتبال چقدر زود دست به کار شده است !
    مربی ها پشت سر هم برکنار می شن (بعضی ها بدون هیچ دلیل منطقی )و می شنویم که مربی یه تیم دیگه می شن !
    میثاقیان دیگه باید چیکار کنه که ثابت کنه هیچی حالش نیست ؟ اون از راه آهن این از اهواز ! اصلا کارنامه ی خوبی داره این اکبر ؟!
    ولی امان از دست مافیا ....

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

من می خواستم یه تاپیک بزنم با این عنوان که مافیای فوتبال چقدر زود دست به کار شده است !
    مربی ها پشت سر هم برکنار می شن (بعضی ها بدون هیچ دلیل منطقی )و می شنویم که مربی یه تیم دیگه می شن !
    میثاقیان دیگه باید چیکار کنه که ثابت کنه هیچی حالش نیست ؟ اون از راه آهن این از اهواز ! اصلا کارنامه ی خوبی داره این اکبر ؟!
    ولی امان از دست مافیا ....
    با ليگ مافيفايي موافقم

ولي خوب ميثاقيان و همه ميدونن كه تو ابومسلم خيلي عالي كار ميكنه

يك جوري مشكوك ميزنه

وقتي تو ابومسلمه خوب نتيجه ميگيره

ولي تيم ديگه ميره تيمو به مرز دسته 2 ميكشونه

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آره واقعا
    اصلا همین میثاقیان باعث شد استقلال اهواز بیاد تا رده شانزدهم.
    ولی خیلی غیر عادیه رفتنش به ابومسلم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

حنطه بنده خدا کارش بد نبودخوب بود میزاشتن بازی آخر هم تموم میشد بعد اینکار رو میکردند.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من از این میثاقیان بدم می یاد که نگو همه میدونن چرا تو مشهد نتیجه میگیره تماشاگر ها را تحریک میکنه به داور فحش ناموسی بدن و تیم حریف فحش خواهر مادر بعد هم اونا تحت فشار قرار میگیرند میشه مثل بازی استقلال که داور تحت فشار پنالتی گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •