بنده نظری ندارم که دانلود بکنید یا نه و اینکه بعدا کم میشه یا نه هم خبر ندارم ولی با خوندن تعدادی از پست های قبلی احساس کردم که ممکنه بعضی از دوستان کمی خوش خیال باشند یا شاید هم اطلاعی نداشته باشند پس چندتا نکته رو اینجا یادآوری میکنم، حالا اینکه چه اتفاقی میافته بسته به شانستون داره و اینکه پای ریسکتون بایستید و فردا نیاین اینجا فریاد وامصیبتا سر بدین! یکی اینکه اگر در سایت 2030 یا 2020 یا هر چیز دیگه ای اطلاعاتی ثبت نمیشه دلیل بر این نیست که مخابرات از میزان ارسال و دریافت دیتای خط شما اطلاعی نداره یا اگر بخواد نمیتونه از اون مطلع بشه تمام اطلاعات خط شما توسط شرکت مخابرات مانیتور شده و رجیستر میشه و این سایت ها یا پیام گو ها صرفا برای آگاهی مشترکین است. دوم اینکه گفته میشه حجم من تموم شده یا منفی n گیگ بدهکار شدم و چون شارژی نداشتم نمیتونن از حسابم کم کنن یا اینکه خطم رو فوقش عوض می کنم و... به این راحتی ها هم نیست دوست عزیز اگه اینطور بود همه اونایی که مبلغ قبض تلفنشون رقم های نجومی می اومد همین کار رو میکردند، در این مواقع شرکت مخابرات اگر هزینه کارکرد خط شما از ارزش خطتون (تلفن ثابت یا همراه اول) کمتر یا مساوی باشه خط رو قطع میکنه و... ولی اگر میزان اون بیشتر بود بر طبق قانون امکان این رو داره که از مشترک مربوطه به جرم سرقت اموال خصوصی (مخابرات خصوصی شده و البته فرقی هم نمیکرد) و تضییع حق مالک و سایر ذینفع (که در اینجا مشترکین دیگر می باشند) از شما شکایت کرده و ضمن گرفتن تا قرون آخر بدهی، بر اساس اعلام جرم حتی محکومیت هم در پی داشته باشه!
حالا مقصودم این نیست که خیلی قضیه رو پلیسی کنم یا کسی رو بترسونم که دانلود نکنه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم که چنین امکانی وجود داره و بعدا کسی خدای ناکرده پشیمون نشه وگرنه خود من از دیروز تا حالا حدود 5 گیگ دانلود کردم و باز هم میکنم!![]()